9,1
8.775 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-nl-beste-automotive-website-van-het-jaar-hero.jpg

Toyota.nl website van het jaar

Grootste publieksprijs voor websites

Toyota is dit jaar wederom in de prijzen gevallen bij de Website van het Jaar-verkiezing. Toyota.nl won zowel de award voor Beste als voor Populairste Website in de categorie Auto- en motormerken.

Website van het Jaar-verkiezing

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Het Nederlandse publiek beoordeelt in 39 categorieën de favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Dit jaar brachten in totaal meer dan 450.000 Nederlanders hun stem uit.

Maar liefst twee awards

In elke categorie waren twee prijzen te winnen: de ‘Beste Website’ en de ‘Populairste Website’. Bij de eerste prijs gaat het om de hoogste score op basis van inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De titel van de ‘Populairste Website’ wordt gebaseerd op de meeste stemmen. Toyota sleepte beide awards binnen en liet daarmee 11 andere genomineerden in de categorie Auto- en motormerken achter zich. Toyota.nl mag zich daarmee een jaar lang zowel de Beste als de Populairste Automotive Website van Nederland noemen!

logo1-555.jpg
logo2-555.jpg
Bedankt voor uw stem en waardering!

“Toyota.nl is de grootste Toyota-showroom van Nederland, waar we dagelijks heel veel mensen mogen ontvangen. Veel dingen waar je vroeger voor naar de dealer ging, kun je nu eenvoudig online regelen”, vertelt Menno Damsté, Manager Digital & Data. “Elk bezoek moet voor iedere klant zo waardevol en eenvoudig mogelijk zijn, met de beste service. Dit vraagt om continue verbetering, waar we dagelijks hard aan werken. We zijn er dan ook supertrots op dat we voor het derde opeenvolgende jaar in de prijzen vallen. We willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar stem!”

Samen maken we Toyota.nl nog beter

Wist je trouwens dat je helemaal onderaan op bijna iedere pagina van Toyota.nl jouw feedback kunt geven over onze website? Deze input van jou als bezoeker is voor ons heel waardevol. Dus heb je tips of feedback, positief of negatief, dan is dat altijd meer dan welkom. Zo maken we Toyota.nl samen iedere dag weer een stukje beter!