9,1
8.775 beoordelingen
toyota-private-lease-1140x380.jpg

Private Lease voor ZZP’ers

Gemakkelijk, zorgeloos en fiscaal aantrekkelijk.

Als zelfstandig ondernemer wil je slimme keuzes maken voor de zaak en voor jezelf. Met Toyota Private Lease rij je compleet zorgeloos in een nieuwe Toyota voor een vast laag maandbedrag, zonder bijtelling. Kies je voor Private FlexLease? Dan is het contract na 1 jaar maandelijks opzegbaar en kun je jouw auto zonder beëindigingskosten en zonder opgave van reden inleveren.

  • Nieuw rijden zonder borg of aanbetaling

  • Vast, laag maandbedrag

  • Optioneel na 1 jaar opzegbaar met Private FlexLease

  • Geen onverwachte kosten

zzp-sl1-555x249_tcm-22-1585233.jpg
Bereken Private LeaseTarief
Hoe werkt private lease voor een ZZP’er?

Ben je ZZP’er en wil je een auto leasen? Dan zijn er twee mogelijkheden: zakelijk leasen en Private Lease. Bij Private Lease profiteer je als ZZP’er van dezelfde voordelen als een particulier in loondienst, zoals geen onverwachte kosten en onderhoud dat inbegrepen is.

Kosten van private lease voor ZZP’ers

De kosten van Private Lease is per situatie verschillend. De belangrijkste voordelen zijn dat je geen bijtelling betaalt zoals bij zakelijke lease wel het geval is, en als je jouw Private Lease auto ook zakelijk gebruikt, kun je de zakelijk gereden kilometers aftrekken van je winst. Dit is € 0,19 per gereden kilometer.

Private lease zonder jaarcijfers, kan dit?

Als één van de weinige leasemaatschappijen biedt Alcredis c.q. Toyota Financial Services zzp'ers ook de mogelijkheid om een private leasecontract af te sluiten. Veel leasemaatschappijen hebben het beleid dat zzp'ers alleen gebruik kunnen maken van zakelijke lease. Voor een private leaseaanvraag hebben wij dan bijvoorbeeld wel de jaarcijfers van de twee meeste recente boekjaren nodig voor de inkomenstoets. Ook wordt er om een kvk-registratie gevraagd

Private lease of zakelijk leasen voor ZZP’ers

Voor een ZZP’er gelden dezelfde voordelen als voor een particulier bij de overweging om te private lease of zakelijk te leasen. Echter is de bijtelling extra relevant, omdat de ZZP’er zowel de leasekosten als de bijtelling draagt bij zakelijke lease. Bij private lease is geen bijtelling van toepassing. Hierdoor is private lease in veel gevallen aanzienlijk voordeliger voor ZZP'ers.