9,1
8.233 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.233 beoordelingen

Oostendorp Nijmegen, goed bedrijf We zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en het onderhoud!

J.E.
02-10-2022

Navigatie update. Na 4 jaar en 33000 km op de teller heb ik mijn RAV4 naar de dealer gebracht voor een grote onderhoudsbeurt en APK keuring. Ik kreeg telefonisch de vraag of de navigatie een update moest ,de kosten hiervan zouden 165 euro bedragen. ik vindt dat deze update een service van toyota moet zijn bij een grote onderhoudsbeurt ,kosten 430 euro.

Toyota eigenaar
01-10-2022

Netjes optijd klaar perfecte service

G. V
29-09-2022

Kundig balie personeel. Goede service maar er waren geen leenfietsen en ebike,s en een leen auto vind ik te duur deze had gratis moeten zijn.

Toyota eigenaar
29-09-2022

Goede service Wijn zijn tevreden met de aankoop van de Yaris Cross Hybrid. Tijdens de aankoop (lockdown periode) is er een oplossing gezocht voor een proefrit te maken. Bij het afleveren heeft de verkoper de tijd genomen om e.e.a. aan ons uit te leggen. Ongeveer 1 week later heeft de verkoper gebeld of wij tevreden zijn over de auto en of er nog vragen zijn. Afspraak gemaakt en nogmaals heeft de verkoper de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en uit te leggen.

Toyota eigenaar
29-09-2022

Goede service Ik ben zeer tevreden op de manier ik ben behandeld door de verkoper, stelde je op je gemak terwijl het toch een behoorlijke beslissing was.

Toyota eigenaar
29-09-2022

Top wagentje. De nieuwe Yaris bevalt super. Verkoper met gedegen kennis en prettige omgangsvormen. Alles goed uitgelegd en goede deal gemaakt.

Toine
23-09-2022

Top service… Ik ben niet voor niets al vanaf 1993 klant bij jullie. Altijd geïnteresseerd, betrokken en begripvol (als dat nodig is)! Service op en top, tegen een eerlijke prijs!

Hans Zoer
22-09-2022

Toyota eigenaar
20-09-2022

Tevreden Betrouwbaar

N. M
15-09-2022

Betrouwbaar, deskundig, klantgericht en klantvriendelijk Goede en snelle service. Goed bereikbaar, klantgericht en klantvriendelijk. Betrouwbaar en deskundig. Top!

Petra
15-09-2022

Onderhoudsbeurt Verso Onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid uitgevoerd en tijdig geïnformeerd vwb vervangen van onderdelen en de bijkomende kosten.

Toyota eigenaar
13-09-2022

Top Goed bedrijf met goede service.

Toyota eigenaar
08-09-2022

Goede service en garantie Tevreden met apk en 6e jaars onderhoud. Geruststelling in deze dure tijden is weer een jaar garantieverlenging op hybride pakket en nu ook op rest van de auto

Toyota eigenaar
08-09-2022

Toyota eigenaar
08-09-2022

Prima verkoper Ik ben erg te spreken over de wijze waarop ik ben behandeld door de verkoper. De eerste indrukken van onze auto zijn veelbelovend.

Kees
08-09-2022

Goede ervaring Ondanks dat er misverstand over de dag van onderhoud was, is de auto toch op de dag dat ik deze bracht tijdig klaar gekomen. De leenauto stond wel op de juiste dag klaar. Er werd geen discussie gevoerd over de verkeerde datum maar meteen naar een oplossing toegewerkt. Ik kan dat zeer waarderen. Auto rijd weer als nieuw en was netjes klaargezet.

Michel
06-09-2022

Goedkoop en toch high classs Prettige garageservice, deskundig vriendelijk en voorspelbaar. De Yaris werd verkocht met belofte van lage kosten, prettig rijden en goede service. En dat is zo. Onderhoud voorspelbaar en nog geen verassingen gehad nu 200.000 km later. Bij tussentijds een lampje vervangen wordt er niet moeilijk gedaan, wordt meteen gratis gedaan , terwijl ik kopje koffie kon pakken. Nooit ongeduldig om mijn vragen te beantwoorden, voel nooit of me iets wordt aangesmeerd.

Ineke
06-09-2022

Correct en snel Ben voor een kleine beurt en APK geweest, alles correct en snel uitgevoerd!

Toyota eigenaar
02-09-2022

Afspraken goed nagekomen. Onderhoud volgens boekje nodig, afspraak gemaakt en een en ander is conform afspraken perfect uitgevoerd. Vandaar 5 sterren.

JDvdM
01-09-2022

100% tevreden klant Na het maken van de afspraak werd mij medegedeeld welke werkzaamheden werden uitgevoerd tegen welke prijs. Bij het ophalen van mijn auto stond deze keurig gewassen en gepoetst op mij te wachten. En dat alles tegen de overeengekomen prijs. Top.

Huub
01-09-2022

Zeer goed

Toyota eigenaar
01-09-2022

Goedeservice Tevreden met de gang van zaken

F.J.A. G
30-08-2022

geen enquete naar de auto. Ik vindt dat er weinig of geen vragen zijn hoe de auto bevalt in de enquete en dat lijkt mijn inziens toch ook belangrijk zeker voor Toyota.

R.C.J.M. P
27-08-2022

Ik ben blij met de service en de vriendelijkheid

Toyota eigenaar
27-08-2022

Geen woorden voor Elk jaar paar (5) tientjes extra aan lampjes die kapper bleken te zijn (???). Auto is niet uitgezogen volgens afspraak. Binnenspiegel afgebroken, wordt ongevraagd met twee componentenlijm terug geplakt aan voorruit. Luchtfilter wordt niet vervangen bij grote beurt. Vorig jaar viel bij eerste rit na keuring de uitlaat onder mijn auto uit.

Toyota eigenaar
25-08-2022

Een betrouwbare en prettige dealer Ik kom al vele jaren bij deze dealer, het personeel is ronduit vriendelijk en prettig. Er wordt, indien nodig, met me meegedacht en ik ga altijd erg tevreden naar huis !

A. S
25-08-2022

Geweldige dealer voor de regio Nijmegen We zijn helemaal tevreden met Oostendorp Nijmegen. Zou geen andere dealer willen. Mijn pa en ik zijn helemaal happy met onze Yarissen hybride. Ik zou deze dealer meteen aanbevelen bij andere toekomstige Toyota kopers.

Miranda. Janssen
25-08-2022

Zeer klantvriendelijk en service gericht Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, uitleg is duidelijk, je weet van te voren wat het kost, je kunt altijd terecht voor vragen tussendoor als er wat is, je wordt als klant serieus genomen en je wordt snel geholpen. Als je niet veel van auto's weet, maakt het niet uit want ze zijn erg transparant dus geen vervelende verrassingen. Bijzonder tevreden klant al een paar jaar bij deze dealer dus zal hierdoor niet snel van automerk wisselen.

L. L
21-08-2022

Onderhoud van mijn Toyota Yaris. Mijn Toyota is perfect onderhouden, zeer goede uitleg van het gebeuren. Men heeft mij een mail gestuurd wat er allemaal gebeurt is aan de wagen. Top!

Toyota eigenaar
20-08-2022