9,1
7.734 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.734 beoordelingen - Powered by TNS

Prima service door vakmensen. Fijne wachtruimte met koffie en leesvoer. Jammer dat ik er, omdat ik weinig kilometers maak, niet vaker mag komen.

Bert Wauben (Venray)
09-04-2021

Zeer klantvriendelijk.

Richard Massa (Uden)
09-04-2021

Uiterst vriendelijk, het enige nadeel vind ik dat er altijd weer extra werkzaamheden te verrichten zijn, zoals airco, ruitenwissers en reinigingsmiddelen in de benzinetank. Dit wordt keurig vooraf gevraagd, maar waarom geen prijs voor een volledige onderhoudsbeurt of een minimale onderhoudsbeurt?

P. Konings (Sint-Oedenrode)
09-04-2021

Altijd servicegericht, vriendelijk en werkzaamheden van goede kwaliteit!

G.J. van Bussel (Helmond)
07-04-2021

Uitstekende service en deskundigheid.

Hans van Hirtum (Helmond)
07-04-2021

Goede service, zijn klantvriendelijk.

Mevr van den Brand (Boxtel)
07-04-2021

Was al eerder klant bij deze dealer. Alleen maar lof over de behandeling en de verrichte werkzaamheden.

Wiel van Daal (Haps)
07-04-2021

ik krijg ongeveer 8 weken voor de apk en onderhoudsbeurt bericht van RDW en Toyota Nederland om een afspraak te maken, maar dat vind ik te vroeg, ik wilde 3 weken voor de APK datum afspreken, maar toen werd ik net van tevoren door Oostendorp gebeld, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan, afspraak gemaakt en prijs opgave gekregen die later ook klopte. Na de APK en service beurt werd nog uitgelegd hoe alles er bij stond, dus zeer tevreden.

Wim Raijmakers (5423 SK Handel)
07-04-2021

Prima service en medewerkers en ondergetekende kennen elkaar, na 12 jaar. Ook de geleverde auto's (inmiddels 2) doen het goed, de eerste na 360.000km (nu is mijn zoon eigenaar), de tweede inmiddels ook alweer bijna 150.000km!

Henk Buijks (Heesch)
07-04-2021

Vriendelijk en correct geholpen. Service is goed!

Bakker (Boxtel )
07-04-2021

We zijn heel tevreden met de service.

S. Bruul (Rosmalen )
07-04-2021

Fijn bedrijf. Fijne verkoper. Werkplaats zeer correct.

Van Veldhuijzen (Nijmegen)
07-04-2021

Ondanks de corona deden ze alle moeite om ons toch heel vriendelijk te helpen. Helemaal top.

José van Assen (Nijmegen)
07-04-2021

Makkelijk binnenlopen. Vriendelijk personeel en het gevoel dat niets teveel is.

M. van Dijk
07-04-2021

Wielwissel naar zomer wielen uitgevoerd met verkeerde wielen.Hersteld door verkeerde wielen te vervangen door nieuwe lichtmetalen wielen. Uiteindelijk tevreden maar heeft wel 1,5 uur extra wachten gekost.

Dhr. F.J.H. Sieverts ('s-Hertogenbosch)
06-04-2021

Dit was de eerste keer dat ik bij deze garage een servicebeurt heb laten uitvoeren, de eerste indruk was in ieder geval positief.

Rob Linders (Nijmegen)
06-04-2021

Vriendelijk personeel en bij Oostendorp Venray heb ik het gevoel niet belazerd te worden. Integendeel zelfs: ik heb het meegemaakt dat ik de ruitenwisser wilde laten vervangen. Toen de onderhoudsbeurt gereed was, werd mij door de chef monteur gezegd dat vervanging niet nodig was. De monteur had de ruitenwisser goed schoongemaakt waardoor vervanging niet nodig was.

Hans Timmers (Deurne)
01-04-2021

Zeer betrouwbaar, vriendelijk en deskundig.

Ton Frantzen
01-04-2021

Ik heb, denk ik, 15 jaar contact met Oostendorp Helmond en al die 15 jaar is afspraak afspraak en dat vind ik prettig. Soms valt de rekening wat tegen als er iets extra’s moet gebeuren maar wordt altijd correct opgelost. En wat ik al schrijf: ik kom er al 15 jaar en dat zegt voldoende denk ik.

Fred (Helmond)
01-04-2021

Vriendelijk!

Fred Veenhof (Veghel)
01-04-2021

Tevredenheid.

Hans Sluijter (Rosmalen)
01-04-2021

Deze dealer werkt zeer klantgericht met het maken van afspraken en ook het nakomen van de gemaakte afspraken. En zeer vriendelijk personeel.

Jan Bosch
01-04-2021

Van afspraak tot aflevering van de auto na de grote beurt: alles loopt op rolletjes. Winterbandenwissel uitgevoerd tijdens grote beurt, dat is een extra afspraak en wachttijd minder voor mij. Gebeld over eventuele extra zaken en duidelijke uitleg over factuur/werkzaamheden.

John van Iersel (Vught)
01-04-2021

Dit is een bedrijf dat ook op de klant gericht is en dus ook belangrijk.

Heer de Kok (Boxtel)
01-04-2021

Zeer betrouwbaar.

A van den Broek (s-Hertogenbosch)
01-04-2021

Omdat men vriendelijk is.

Van den Einden (Engelen )
01-04-2021

Klantvriendelijk, vakkundig en komen afspraken na.

J. Roelofsma (Nijmegen)
01-04-2021

Ik ben goed geholpen en geadviseerd door de verkopers, ze hebben me weten te overtuigen, maar geen enkel woord was gelogen: de Toyota Corolla is geweldig! Bedankt voor de goede service Oostendorp!

Dhr. G. Bruijsten (Venray)
01-04-2021

Omdat ik erg tevreden ben over de dealer.

Peggy Ann Sam-Sin (Vlaardingen)
01-04-2021

Ik ben zeer tevreden over de onderhandelingen bij Toyota Oostendorp en de weg daar naartoe. De verkoper bood direct aan om (gezien de Corona perikelen) met de Toyota mijn kant op te komen. Zodat, na de nodige uitleg over het leaseplan, ik een proefrit kon maken. Na een beetje bedenktijd en een goede deal op mijn inruilauto heb ik de knoop doorgehakt. En bij de uiteindelijke overdracht was het heel goed in te plannen om het buiten mijn werktijden te houden. Kortom super tevreden. Dankjewel.

Jolanda van den Broek (Helmond)
01-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.