9,1
7.544 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.544 beoordelingen - Powered by TNS

Alles volgens afspraak, binnen de afgesproken tijd.

lei hendrix (lottum)
21-01-2021

Super vriendelijke mensen en je wordt altijd super goed geholpen.

Christel Claassen (Helmond)
21-01-2021

Inmiddels is per 1 januari 2021 Toyota Driessen veranderd in Toyota Oostendorp Eindhoven. Ik heb goede ervaringen met Toyota Driessen als ook met Toyota Oostendorp. Inmiddels een grote service beurt aan mijn Toyota Aygo en ben zeer tevreden.

Mevr .M v. Ginderen (Eindhoven)
21-01-2021

Altijd goede, spontane en vriendelijke service.

Raymond (Gemert)
21-01-2021

Top bedrijf met vriendelijk en gastvrij personeel. Goede service en met de juiste prijsafspraak, dus ook geen verrassingen achteraf.

Berjo verwegen (Veghel)
21-01-2021

Werken netjes en zijn voor mijn gevoel zeer betrouwbaar.

Marie-José van der Wijst (Reek)
21-01-2021

Vriendelijk en deskundig personeel. Goede service.

Mevrouw van Herpen (Heesch)
21-01-2021

Kwalitatief en vriendelijk personeel.

Dhr. D.J.G. IJzermans (Oss)
21-01-2021

Altijd vriendelijk en goede service, ook als je zomaar binnenkomt zonder afspraak. En het belangrijkste het is altijd het gewenste resultaat.

Anita
21-01-2021

Vriendelijk/deskundig.

Theo Lommen. (Berlicum.)
21-01-2021

Perfect bedrijf waar ik al jaren met plezier kom.

E. Verdonschot (Geldrop)
21-01-2021

Vriendelijk en alles gaat in overleg.

Mthc van oirschot (Gemonde )
21-01-2021

Goede garage, vakkundige mensen en werkplaats receptie zeer deskundige informatie, zij komen hun afspraken altijd goed na.

Peter van de Leur (Rosmalen)
21-01-2021

Zeer klantvriendelijk, deskundig en goede service.

Nienke Smits (Den Dungen)
21-01-2021

Een betrouwbare garage met deskundige personeel.

Johan Toonen (Alem)
21-01-2021

Ik ben zeer tevreden. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Miranda van der Zon ('s-Hertogenbosch)
21-01-2021

Correct, duidelijk, volgens afspraak, vriendelijk.

Dhr. van Dijk (Nijmegen)
21-01-2021

We zijn zeer tevreden over de nieuwe auto en ook over de verkoop en service van de verkoper en Oostendorp in zijn geheel.

Frank Akkermans (Oss)
21-01-2021

Geweldige verkoper, top service, een aanrader.

monique latour (eindhoven)
21-01-2021

Zeer prettig geholpen en auto thuis afgeleverd in verband met Corona. Alles perfect geregeld.

Mevr. M. Derison (Beesd)
18-01-2021

Gewoon goed behandeld, alleen jammer dat ik nog een keer terug moet voor de sensoren in de velgen.

Jorg Verstappen (Helmond )
14-01-2021

Vriendelijke medewerkers. Goede ontvangst. Perfecte opgave van de verwachte kosten. Goed ingevulde brief met de gedane werkzaamheden.

Cees Rooijackers (HEEZE)
14-01-2021

Ik kom al meer dan 20 jaar bij van Boxtel. Ik word altijd uitstekend geholpen door het vaste professionele team met weinig wisselingen. Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht!

Roel Delisse (Oss)
14-01-2021

Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

TH.L Oerlemans (Meierijstad)
14-01-2021

Prettig personeel. Wat ik vervelend vond was dat ik vorig jaar een nieuwe Corolla kocht met 5 jaar onderhoudskostenvrij. Dit wist men niet bij de receptie. Het bedrag voor de eerste servicebeurt stond al op de factuur geschreven. Dat is nu voorgoed gecorrigeerd volgens de man bij de receptie.

Eric Kroese (Heeswijk-Dinther)
14-01-2021

Erg prettige ontvangst, werd prima op de hoogte gehouden van de kosten, pluim voor de receptie.

van den Elshout
14-01-2021

Je wordt er goed ontvangen door iedereen en als je graag koffie of thee wilt dan komen ze die ook bij je brengen.

Goossens (Gemert)
14-01-2021

Ook in deze Corona tijd word je er vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Wim Jonker (‘s-Hertogenbosch)
14-01-2021

Kundig en vriendelijk personeel en receptie.

Jolanda van der Ben (Lith)
14-01-2021

Prettig klantvriendelijk bedrijf zorgen ervoor dat je altijd weer met een glimlach de deur uitgaat.

Joop van Roij (Nijmegen )
14-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.