9,1
8.331 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.331 beoordelingen

Service De service was uitstekend. Zou niet weten hoe het nog beter zou kunnen.

M.J.J. Smits
27-01-2023

Trots op mijn Aygo X Mijn 2e Aygo. Deze ziet er mooier en groter uit. Veel nieuwe snufjes. Veel luxe. Ik ben trots op mijn Aygo X

Toyota eigenaar
27-01-2023

lage drempel je wordt goed ontvangen en te woord gestaan

J.T.H.M. V .ZON
27-01-2023

Netjes en correct Ben tevreden over de werkzaamheden en afhandeling van de onderhoudsbeurt aan mijn auto. (Is helaas tegenwoordig niet meer goedkoop!)

Martien
26-01-2023

Goede en betrouwbare partner! Dit is in mijn ogen hoe een garage/dealer met haar clienten om dient te gaan.

R. Bay Toyota-fan
26-01-2023

Goede service Prima service en vriendelijk personeel. Planning ging prima

Toyota eigenaar
24-01-2023

Altijd goed zeer tevreden Heel tevreden met de dealer altijd mijn auto schoon van binnen en van buiten ...en weer veilig de weg op ...betrouwbaar top.

Toyota eigenaar
24-01-2023

Goede service Heel tevreden met de service.

M. H
23-01-2023

Service onder niveau Auto was 10 manden toen er al een bericht kwam dat de auto asn de eerste service beurt tie was , is echter pas na 12 manden nodig. Skechte communicatie omtrent duur van ondrrhouds beurt, max 2 uur duren werden 6 uur.

Toyota eigenaar
20-01-2023

Goede service. Ben verschoten van het prijsniveau van onderhoudsbeurt en onderdelen.

W.C.J. V
20-01-2023

Perfect service and customer care Since last 7 years, I am servicing my car with Toyota Oostendorp and experience is always very good. Although, getting an appointment is always a challenge and they don't return car with wash.

Manish Bansal
20-01-2023

Gedegen en betrouwbaar Aandacht voor ons als klant en alle tijd voor uitleg en vragen beantwoorden. Prettige aflevering

Harrie v G. Nuenen
20-01-2023

Eerlijkheid.. Ik ben erg tevreden over de vriendelijkheid...en de service

BenKarin
20-01-2023

Een prima ervaring Voor de eerste keer overgestapt op private lease van een Toyota Yaris Cross Hybrid. Goede en duidelijke voorlichting van de verkoper.. Auto kwam zelfs 2 maanden eerder dan verwacht. Top.

C.M.F.P. V
20-01-2023

Prima service Uistekende en vriendelijke behandeling. Zeer duidelijke uitleg over de mogelijkheden en eigenschappen van de auto.

D.M. A
20-01-2023

prima , netjes en correct geholpen niks op aan te merken

Toyota eigenaar
19-01-2023

Goede service en nette en snelle behandeling. We werden netjes te woord gestaan en waren met de snelle service tevreden.

B.R. de Bree
19-01-2023

Fijn bedrijf Wij zijn zeer tevreden met de onderhandeling en de afwikkeling bij aankoop van onze nieuwe auto

A.C. W
19-01-2023

Weer erg tevreden Wij zijn al ruim 10 jaar vaste klant bij Oostendorp. Het is een betrouwbaar bedrijf en we zijn erg tevreden met de service en kundigheid van deze dealer.

F. vd B.
13-01-2023

goede service

P.J.M. S
13-01-2023

Slechte service We worden behandeld of we achterlijk zijn

W.G.A. K
12-01-2023

Goed geholpen Kan geen negatieve dingen vinden

W.M. V
12-01-2023

Prima garage! Ik zou de garage bij iedereen aanbevelen. Deskundig personeel en goede service.

Annie Sars
12-01-2023

Hele goeie service..Vriendelijk personeel..Nooit geen ander merk meer voor mij

V. L
12-01-2023

Optimale klantvriendelijkheid en betrouwbare service Deze dealer weet al jaren wat optimale klantvriendelijkheid te bieden en Toyota’s 100% bedrijfszeker te houden . Ook communicatie met deze organisatie verloopt steeds 100% correct en vriendelijk.

J. Happé
12-01-2023

Good Service I am very satisfied with the experience

S. K
09-01-2023

Prima service. Toen er extra werk was omdat de remvoeringen vervangenb moetsen worden, kreeg ik een leenauto mee om toch even naar huis te gaan lunchen. Super service!

Rene
06-01-2023

Betrouwbaar en duidelijk over de kosten Goede service, medewerkers die je vertrouwen geven, weinig wisseling van personeel. Duidelijke afspraken

Toyota eigenaar
04-01-2023

Super bedrijf Oostendorp Venray Geweldige service en zeer klantvriendelijk en deskundig.

PETER K.
23-12-2022

Uitstekende service, plezierige contacten. Klantvriendelijk. Eerlijk advies. Aandacht voor specifieke klantwensen.

Y.M.
23-12-2022