9,1
6.605 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.605 beoordelingen - Powered by TNS

Mijn ervaring met Oostendorp auto Helmond vind ik uitstekend, zij zijn erg flexibel.

H.B.J. Wibier (Helmond)
30-07-2020

Zeer vriendelijk en klantgerichte medewerkers.

CJM koolen (Den bosch)
30-07-2020

Vriendelijk, kundig.

k.goossens (Rosmalen )
30-07-2020

Camera zou stuk zijn. Nieuwe is de prijs rond de 500 Euro. Niet gedaan omdat wij van plan waren een nieuw auto te kopen. 2 weken later toch weer camera. Was dus niet kapot. Wel 100 Euro betaald. Opgemerkt werd dat dit toch weer uit zal vallen, doch zeker niet geweest.

Ronny Manupassa (Nijmegen)
23-07-2020

Bij Scholten Oostendorp heb ik tot nu toe 3 nieuwe auto's gekocht en bij Scholten Nijmegen ook een aantal.

Jo van Haren (Nijmegen)
16-07-2020

Snel en prettig contact. Geslaagde proefrit. En heldere communicatie.

Dhr. A Basten (Venray )
16-07-2020

De verkoper was iemand die erg klantgericht werkt. Hij ondernam tijdens de corona veel acties om e.e.a. voor elkaar te krijgen.

Mevr. R. Schoenmakers
16-07-2020

Ik wilde graag een Toyota RAV4 leasen. Oostendorp Jos v. Boxtel is voor mij de dichtst bij zijnde Toyota-dealer. Een vriend heeft al meerder auto's daar gekocht en is zeer tevreden. Hij heeft mij de naam van de verkoper doorgegeven. Uiteindelijk was de 'koop' snel beslecht. Je wordt er goed behandeld. In de Corona tijd is het allemaal een beetje raar, maar was prima te doen.

Otto van den Brandt (Vlijmen)
09-07-2020

Ik wilde graag een Toyota RAV4 leasen. Oostendorp Jos v. Boxtel is voor mij de dichtst bij zijnde Toyota-dealer. Een vriend heeft al meerder auto's daar gekocht en is zeer tevreden. Hij heeft mij de naam van de verkoper doorgegeven. Uiteindelijk was de 'koop' snel beslecht. Je wordt er goed behandeld. In de Corona tijd is het allemaal een beetje raar, maar was prima te doen.

Otto van den Brandt (Vlijmen)
09-07-2020

Bij Oostendorp Jos van Boxtel voel je je meteen thuis, gemoedelijke sfeer en prima verkoper, niet het gevoel dat de auto je wordt opgedrongen. Ze nemen volop de tijd om je te informeren en te helpen. Zeer tevreden.

H. Van Overdijk
09-07-2020

Bij Oostendorp Jos van Boxtel voel je je meteen thuis, gemoedelijke sfeer en prima verkoper, niet het gevoel dat de auto je wordt opgedrongen. Ze nemen volop de tijd om je te informeren en te helpen. Zeer tevreden.

H. Van Overdijk
09-07-2020

Ik word keurig ontvangen bij de receptie. Gecheckt wordt wat de afspraak is. In tegenstelling tot normaal werd deze keer geen handtekening tot opdracht gevraagd. En werd er vanuit gegaan dat ik wist wat de te verwachten kosten zouden zijn.

Ad van de Pas
06-07-2020

omdat de behandeling en verkoop prettig is.

Ger Kokke (Cuijk)
01-07-2020

Netjes en duidelijk te woord gestaan bij afspraak maken. Keurig ontvangen bij receptie. Correcte uitvoering van de werkzaamheden. Rustige wachtruimte met goed kopje koffie.

Hr. van der Velden
29-06-2020

Vriendelijke en behulpzaam.

Theo van den Einden
29-06-2020

De kosten van een kleine beurt van 1e 15000 km vonden we wel veel. Als trouwe klant, zijn we verder heel tevreden.

Kwakkernaat (Wanssum)
26-06-2020

Keurige en nette firma.

A van Heck (Wellerlooi )
26-06-2020

Zoals altijd zijn de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Nooit klachten. Mijn auto werd zelfs van huis opgehaald en weer teruggebracht omdat door omstandigheden het voor mij moeilijk was de auto te brengen. Heel fijn en erg bedankt.

Mevr. M. van Kesteren (Veghel)
26-06-2020

Prettig onthaald als klant. Kan al mijn vragen kwijt en normaal antwoord.

Debby Vissers (Nijmegen)
26-06-2020

Men heeft niet gevraagd of onze Toyota een budget, standaard of complete beurt nodig had. Klein missertje, verder iedereen uiterst correct.

Johan Konijnenberg (Nijmegen)
26-06-2020

Altijd een goede service verleend, ook in het verleden.

Hans Lamers
26-06-2020

Klantvriendelijkheid en service.

Angelique Spijkers (Tegelen )
26-06-2020

Een prettige ontvangst en kundig personeel, alles wordt goed uitgelegd en men denkt mee. Het ontvangen van de nieuwe auto is al een kadootje op zich.

Dhr. L. van de Wiel (Rosmalen)
26-06-2020

Toyota rijden is een feest en in 35 jaar nog nooit stil gestaan voor pannen!

Dhr. Louis van den Brekel (Oss)
21-06-2020

Vlot geholpen en volgens afspraak gebeld en toelichting gekregen op uit te voeren werkzaamheden.

Wim de Vries (Heilig Landstichting )
21-06-2020

Prettige sfeer. Goed deskundig personeel. Je voelt je welkom.

Ans vande Weerdt (Nijmegen)
18-06-2020

Fijne garage met deskundig en vriendelijk personeel.

Familie van Meijel
17-06-2020

Ik ben uiterst tevreden over Oostendorp.

Mevr Hendriks-Slaats (Uden )
17-06-2020

Klantvriendelijk!

Lidy
17-06-2020

Fijne garage, personeel denkt met klant mee. Perfecte uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.

Bert (Vught)
17-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.