9,1
6.534 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.534 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijk en klantgericht bedrijf met duidelijke prijsafspraak vooraf, die achteraf ook nog iets goedkoper uit blijkt te vallen "omdat het kon".

Manus Vogels (Deurne)
25-05-2020

Goede service.

Leo van Kuijen
21-05-2020

Zijn vriendelijk en behulpzaam.

Mevr.van Berkel (Zeeland )
21-05-2020

Prettig bedrijf, transparant, vriendelijk, verstand van zaken.

Geertje Gloudemans (Oss)
21-05-2020

Ik ben goed tevreden.

Hans sluijter (Rosmalen)
21-05-2020

Kan niet beter.

Mevr. Bronckers v.d.Linden
21-05-2020

Ik ben al heel lang een uitermate tevreden klant van deze garage. De overgang naar de Oostendorp groep heb ik tot nu toe nog niets van gemerkt

Dhr joop van Dartel (Heeswijk-Dinther)
21-05-2020

De service is altijd heel fijn, goede uitleg wat er moet gebeuren tussen door word je op de hoogte gehouden daarom ben ik al zo lang bij deze werkplaats.

Zr.van Blokland (boxtel)
21-05-2020

Correct, servicegericht.

Hr. P. van der Schaaf (Malden)
21-05-2020

Dealerbedrijf met verstand van zaken en zeer vriendelijk en deskundige medewerkers.

Anita Langes-Hubbers (Malden)
21-05-2020

Omdat je altijd goed geholpen wordt, correct behandeld en goede service wordt geleverd.

F.P .J .Willemsen (Nijmegen .)
21-05-2020

Goede, capabele mensen in een keurige omgeving.

Evert (Nijmegen)
21-05-2020

Goed bereikbare garage en goede parkeerplaats. Daar ik maar een keer per jaar gebruik maak van de werkplaats is het moeilijk de mensen goed te kennen, en zodoende iets te zakelijk.

Jo Engelen (Beuningen )
21-05-2020

Vriendelijk en kundig personeel, zowel in de showroom en zeker het werkplaats-personeel.

Jan Post (Bergen LB)
15-05-2020

Goede producten en personeel.

Liesbeth (Reuver)
15-05-2020

Ben van het eerste begin af vaste klant (+_ 1980). Dat zegt heel wat.

R.F. Botter (Uden)
15-05-2020

Goed en betrouwbaar.

Theo van Vugt (Vlijmen)
15-05-2020

Schoon en vriendelijk bedrijf. Koffie is goed en je kunt op 1.5 meter zitten om te wachten op de gerepareerde auto.

Mw de Vries (Nijmegen )
15-05-2020

Uitstekende service en vriendelijke behandeling.

LOE VANVINKENROIJE (MARGRATEN)
14-05-2020

Goede firma. Goed geholpen.

Mevr. M Leenders-Migchels (Aarle-Rixtel)
14-05-2020

Wij werden heel goed geholpen en zijn erg tevreden. Tot de volgende keer!

Mevr. D. Everts (Velp)
14-05-2020

Aardig personeel, denkt mee, schone ruimte, vertrouwen in het bedrijf.

S Lub (Oss)
14-05-2020

Omdat ik in een Toyota rijd, ben ik voor (gepland) onderhoud speciaal naar de dealer in mijn woonplaats gegaan (dat is dus Oostendorp Scholten Nijmegen B.V.). Een auto gaat in principe lange tijd mee, dus ik streef naar een goede langdurige relatie met een garage-/dealerbedrijf. Daarom ben ik naar deze dealer gegaan. Toevallig bleek mijn auto daar al bekend te zijn door een vorige eigenaar. Dat maakt mijn keuze voor dit bedrijf nog makkelijker.

Dhr. Broedelet
14-05-2020

De gegevens op de website zijn niet altijd correct, bv mijn ingeruilde auto staat erop met een km stand van ruim 15.000 km. Terwijl de werkelijke km stand bijna 30.000 km is.

Jan Gruijters (Asten)
14-05-2020

Zeer klantvriendelijke opstelling, nemen ruimschoots de tijd, goede informatie. Professionele instelling.

Dhr. H. Das (Mierlo)
14-05-2020

Dit is mijn eerste Toyota. Zeer tevreden De service is altijd goed ook al is het euvel mijn schuld.

TINY SPIERINGS (S-HERTOGENBOSCH )
11-05-2020

Vriendelijkheid na aankoop.

#
07-05-2020

Ze hebben me een goede auto, de Yaris Hybride, voorgesteld en verkocht. Ik vind het een heerlijke auto, jammer dat ik er zo weinig mee rijdt mede vanwege mijn leeftijd en niet meer zoveel grote afstanden heb te rijden. Daarnaast fietsen wij ook veel creatief. Ik krijg wel zo nu en dan een verzoek om verkoop en inruil te overwegen, maar omdat deze auto nog zo weinig gelopen heeft, vind ik dat een dure onderneming. Maar, nogmaals, ik ben gelukkig met deze auto.

dhr Aloys Thijssen (Wanroij)
07-05-2020

Wij zijn al jaren klant van deze garage en zijn zeer tevreden. We moeten nog wel ervaren hoe de samenwerking met de nieuwe eigenaar zal gaan verlopen, maar hebben daar, na deze beurt, alle vertrouwen in.

De Heer J. de Bever (Rosmalen)
07-05-2020

Prettige dealer/verkoper.

Dhr. Stoof
07-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.