9,1
6.549 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.549 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijke en kundige medewerkers en eerlijk advies.

JP van Hemert (Helmond)
29-05-2020

Ik word daar vriendelijk ontvangen en word er binnen de afgesproken tijd geholpen. Met een lekkere kop koffie.

M. Hagelaars
29-05-2020

In >15 jaar nog nooit een aanmerking gehad op het uitgevoerde onderhoud, de werkplaats denkt altijd mee over de prijs/kwaliteit verhouding van het onderhoud opdat ik voor mijn gevoel nooit teveel betaal voor geen toegevoegde waarde (bijv. €30,- generieke vervangende antenne t.o.v. een 150,- Toyota origineel). Ook luistert men altijd naar wensen omtrent aandachtspunten bij onderhoud (bijv. portiergreep zit los).

Stefan Smits (Eindhoven)
29-05-2020

Zoals altijd perfecte service, daarom zijn we al vele jaren klant. We voelen er ons thuis!!

Theo Janssen (Venray )
28-05-2020

Klantvriendelijk en goede service.

Mw. L. Vlemmix
28-05-2020

Prima bedrijf met adequate en uitstekende medewerkers. Acteren klantgericht zonder poespas en doen niet aan het onnodig opjagen van de kosten. Betrouwbare dealer met prima personeel wat ook nog klantvriendelijk is.

Peter de Groot (Geldrop)
28-05-2020

De eerste onderhoudsbeurt uit laten voeren bij Toyota Cuijk, ik kijk positief terug op de goed uitgevoerde onderhoudsbeurt aan mijn auto, waarbij er goed gecommuniceerd werd en er duidelijke afspraken zijn gemaakt. Daarnaast waren de monteur en de receptie medewerker proffesioneel en service gericht . Tot de volgende keer!

Twan van de Camp (Haps)
28-05-2020

Ik ervaar aldaar een zeer klantvriendelijke benadering, waarbij steeds veel rekening wordt gehouden met mijn wensen. Wanneer ik vragen heb, krijg ik een correcte en deskundige beantwoording.

Han Scherer (Schaijk)
28-05-2020

Keurige behandeling.

W E van Creij Nuland (Nuland d)
28-05-2020

Komt eerlijk over en geeft ons het vertrouwen dat een dure of minder dure auto niks uitmaakt. Wij denken dat iedereen alle aandacht krijgt.

Dhr van de Wetering
28-05-2020

Gewoon een goede en betrouwbare dealer/garage!

Dhr. W. Kersten ('s-Hertogenbosch)
28-05-2020

Proffesionele service, altijd overleg, duidelijkheid en geen onnodige reparatie.

J. Smeets (Nijmegen )
28-05-2020

Ik vind de medewerkers vakkundig ,beleefd en klantvriendelijk

Auzin (Nijmegen )
28-05-2020

Goede service, keurige klantbenadering, makkelijk om afspraak te maken.

Jeff Hol (Asten)
28-05-2020

Men houdt zich aan afspraken, goede uitleg en voorlichting.

Th.Janssen (Nijmegen)
28-05-2020

Klantvriendelijk en klantgericht bedrijf met duidelijke prijsafspraak vooraf, die achteraf ook nog iets goedkoper uit blijkt te vallen "omdat het kon".

Manus Vogels (Deurne)
25-05-2020

Goede service.

Leo van Kuijen
21-05-2020

Zijn vriendelijk en behulpzaam.

Mevr.van Berkel (Zeeland )
21-05-2020

Prettig bedrijf, transparant, vriendelijk, verstand van zaken.

Geertje Gloudemans (Oss)
21-05-2020

Ik ben goed tevreden.

Hans sluijter (Rosmalen)
21-05-2020

Kan niet beter.

Mevr. Bronckers v.d.Linden
21-05-2020

Ik ben al heel lang een uitermate tevreden klant van deze garage. De overgang naar de Oostendorp groep heb ik tot nu toe nog niets van gemerkt

Dhr joop van Dartel (Heeswijk-Dinther)
21-05-2020

De service is altijd heel fijn, goede uitleg wat er moet gebeuren tussen door word je op de hoogte gehouden daarom ben ik al zo lang bij deze werkplaats.

Zr.van Blokland (boxtel)
21-05-2020

Correct, servicegericht.

Hr. P. van der Schaaf (Malden)
21-05-2020

Dealerbedrijf met verstand van zaken en zeer vriendelijk en deskundige medewerkers.

Anita Langes-Hubbers (Malden)
21-05-2020

Omdat je altijd goed geholpen wordt, correct behandeld en goede service wordt geleverd.

F.P .J .Willemsen (Nijmegen .)
21-05-2020

Goede, capabele mensen in een keurige omgeving.

Evert (Nijmegen)
21-05-2020

Goed bereikbare garage en goede parkeerplaats. Daar ik maar een keer per jaar gebruik maak van de werkplaats is het moeilijk de mensen goed te kennen, en zodoende iets te zakelijk.

Jo Engelen (Beuningen )
21-05-2020

Vriendelijk en kundig personeel, zowel in de showroom en zeker het werkplaats-personeel.

Jan Post (Bergen LB)
15-05-2020

Goede producten en personeel.

Liesbeth (Reuver)
15-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.