9,1
8.747 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.747 beoordelingen

Toyota Oostendorp Venray staat voor zeer goede service en klantvriendelijkheid. Het hele bedrijf straalt professionaliteit uit. service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

R.H. Schmidt
14-06-2024

Goede service en klantvriendelijkheid Ben heel tevreden dat mijn auto door kundig personeel nagekeken wordt. Personeel is heel vriendelijk en je wordt netjes aangesproken bij binnenkomst.

Monique Lieshout
14-06-2024

Hoe voelt de klant zich nog koning! Uitstekende service, vriendelijk personeel met aandacht voor de klant! En echte aanrader

Toyota eigenaar
14-06-2024

auto buurt helmond slecht ik kom nooit meer super slecht

Toyota eigenaar
13-06-2024

Goede service Ik heb er mijn auto gekocht en heb h’m ook enkele jaren in onderhoud bij Oosterdorp in Nijmegen. Goede service, klantvriendelijk en prettige sfeer.

Mha Hendriks
13-06-2024

Onderhoud yaris Ben tevreden met de afhandeling Van service en garantie

Toyota eigenaar
06-06-2024

J.T.J. S
06-06-2024

J. P
05-06-2024

Ben zeer te vrede over oostendorp venray het personeel is zeer vriendelijk en weet waar ze het over hebben dus kundig personeel

Toyota eigenaar
04-06-2024

Goede en duidelijke service!

M. G
25-05-2024

goede service fantastisch geholpen echt een aanrader

Toyota eigenaar
23-05-2024

Goede service Ik ben erg tevreden over de nette behandeling gen de adequate service door Oostendorp Helmond.

Toyota eigenaar
17-05-2024

prima bedrijf Afspraak was makkelijk gemaakt ,werkzaamheden van te voren goed uitgelegd en gelijk de kosten door gegeven. Leen auto keurig en schoon. Mijn Toyota keurig op tijd klaar en netjes van binnen en buiten schoon weer afgeleverd en geen verrassingen bij het afrekenen prima garage

P Kant blije Toyota rijder
16-05-2024

Ben dik tevreden ?? Klopt

W.G. V
16-05-2024

De auto weer in topconditie Na een gemaakte afspraak de auto afgegeven bij de receptie en nadat ik was gebeld de auto weer opgehaald. Hij was in topconditie en binnen en buiten schoon. Super

W. J
16-05-2024

Top bedrijf We hebben een nieuwe auto gekocht. We werden zeer goed ontvangen en aflevering was echt een feestje

Toyota eigenaar
15-05-2024

Prima service

R.L.A.M. L
12-05-2024

uitstekende dealer

N.J.A. V SCHAIK
10-05-2024

super blij met mijn yaris cross Fijne dealer om heen te gaan.

C.J. Steenbekkers
10-05-2024

Zeer goede service , geweldig . Het is hier prettig vertoeven en je wordt op de hoogte gehouden en dit alles bij een heerlijk kopje Koffie.

J.A.R.M. VAN LUIK .
03-05-2024

Duidelijke prijsstelling;prettig personeel

L. van Veldhoven
02-05-2024

Altijd een feestje bij Oostendorp Den Bosch goede service, personeel en altijd het gevoel dat je als klant nummer 1 bent

M. Staps
02-05-2024

super service en vriendelijk personeel .

R. V. Loon
02-05-2024

Goede service Goed geholpen met het afsluiten van een nieuw lease contract!

V. D
02-05-2024

T D
02-05-2024

onderhoud kleine beurtzeer goed zeer goede service alles tiptop uit gevoerd en weer schoon afgeleverd

Toyota eigenaar
27-04-2024

H.J.M. B
26-04-2024

Top garage Komen afspraken na, duidelijke kostenopgave vooraf, bij meerwerk eerst overleg. Altijd een schone auto terug,

Toyota eigenaar
25-04-2024

Grote beurt Prius Uitstekende service, auto weer tiptop afgeleverd. Preventief, na voorstel van de dealer, airco extra onderhoud gegeven zodat ie weer zonder problemen meekan.

F.H. O
23-04-2024

Topservice Door miscommunicatie tijdens een onderhoudsbeurt zijn deer zomerbanden onder mijn auto gelegd ipv All Season banden. Met één telefoontje kon ik echter een nieuwe afspraak inplannen, waarna de banden kosteloos zijn vervangen. Het verschil in prijs is vervolgens keurig overgemaakt op mijn rekening. Chapeau!

Matthijs
19-04-2024