9,1
8.643 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.643 beoordelingen

Oostendorp Venray, the place to be! De service van Oostendorp Venray is gewoon top. Klantvriendelijk, adequaat, inspelend de behoeften en vragen, kortom een aanrader voor een totaal auto-advies en aanschaf.

Bernie van Lierop
24-02-2024

Serieus genomen. Vriendelijk geholpen,en goed geholpen.

Hub vdM. Nederweert.
24-02-2024

Professioneel , vakkundig, Mooi bedrijf met zeer vakkundige en professionele mensen in alle opzichten , altijd fijn om er te komen.

MW SeaFood Service Marco
22-02-2024

Ga zo door. Bedankt voor alles zeer goed geholpen en een goede terugkoppeling over de werkzaamheden gekregen. In een woord gewoon top.

G. M. K.
22-02-2024

Toyota eigenaar
30-01-2024

Een prima auto. De corolla cross 1.8 l is een prima auto. Hij rijdt zeer rustig en soepel. Is uitermate zuinig en bevat veel luxe. Het is een zeer ruime auto waarmee je prima grote afstanden kunt reizen. Het contact met de verkoper verliep heel goed. Hij was eerlijk in zijn verhaal en kwam zijn beloftes na. Kortom, een prima aankoop.

Toyota eigenaar
30-01-2024

First time Toyota buyer! I have never been more satisfied with any sales like I have been with Toyota dealership. I have received such a great treatment with no hasle what so ever. All information I have been required was fully answered, delivery was on exact time and intro with my new car was patenaly explained to the last details. I will definitely one loyal Toyota customer from now on. Once again, thank you for all your help!

Zoran. V
26-01-2024

Geweldige service Zeer tevreden over de verkoop, en alle informatie die daar bij past

J.F.A. W
26-01-2024

Perfecte service Vriendelijk en vakkundig personeel

Marianne W
25-01-2024

Aankoop van twee nieuwe Toyota Yaris GR sport uitvoeringen. We hebben inmiddels al vele nieuwe auto’s gekocht bij verschillende Brabantse dealerbedrijven, maar de grootste uitblinker is toch wel Toyota Oostendorp Eindhoven. Bij onze eerste binnenkomst werden wij heel erg vriendelijk en met een warm welkom ontvangen door zowel Han van Rhee als René Buchholz. Omdat wij de nieuwe auto’s meestal samen met mijn schoonouders kopen, kregen ook zij zin om eens een kijkje te gaan nemen in Eindhoven. Tijdens onze wandeling door de showroom zaten we al snel met zijn alle aan de onderhandelingstafel. Doordat we het zo gezellig hadden samen, hebben wij tussendoor allebei een handtekening gezet onder de koopovereenkomst van maar liefst twee splinternieuwe Toyota Yaris GR sport uitvoeringen. De auto’s stonden er spik en span bij tijdens de afleveringen. Hopelijk gaan er in de toekomst nog vele handtekeningen gezet worden. Een dikke 10! Hebben ze dan ook dik verdiend!

D. M
25-01-2024

Uitstekende service , advies en aflevering. Als private lease klant werden wij heel prettig geholpen en geadviseerd bij het kiezen van ons vervolgcontract. Dat geeft voor de komende jaren het vertrouwen dat Oostendorp zijn klanten koestert en de daarbij behorende service levert.

Bram van Andel
22-01-2024

Service en onderhoud zijn uitstekend. Ik spreek inmiddels uit een jarenlange ervaring.

M. B
20-01-2024

Heel tevreden. Heel tevreden met de service van Oostendorp.

M. H
19-01-2024

Vriendelijk personeel, gemoedelijke sfeer en goede service Erg tevreden met mijn nieuwe auto, goede begeleiding en eerder geleverd dan verwacht. Vakkundig en vriendelijk personeel.

Toyota eigenaar
19-01-2024

Prima geholpen Alles naar wens uitgevoerd

Toyota eigenaar
18-01-2024

Duidelijk en vlot Bedankt Toyota Oostendorp Venray voor de vriendelijke ontvangst en de vlotte afhandeling van beurt en APK.

J.H.G. K
18-01-2024

5 sterren vriendelijk personeel zeer behulpzaam zeer tevreden hier ook 5 sterren

Toyota eigenaar
18-01-2024

Goede service Een súper fijne garage met een uitstekende service en je wordt altijd keurig te woord gestaan, door álle werknemers

Toyota eigenaar
17-01-2024

Goed en betrouwbaar personeel Altijd zeer tevreden met de diverse balie medewerkers met herkenbaarheid en een welkom zoals goed morgen o.i.d. En ga rustig zitten voor een "

Toyota eigenaar
15-01-2024

Duidelijke communicatie en prijsafspraak Communicatie vooraf en achteraf zeer goed

Zetten
15-01-2024

Top dealer!!

A M
11-01-2024

Tevreden klant ! Vriendelijk personeel, neemt alle tijd voor je. Goede service !

H.H. K
08-01-2024

Betrouwbaar en uitstekende service. Wij hebben al diverse auto's via Oostendorp Venray gekocht. Dat heeft alles te maken met de betrouwbaarheid, gedegen en eerlijk advies, het altijd nakomen van afspraken en de fantastische service.

Monique
07-01-2024

I. toyota eigenaar
06-01-2024

Goed advies, goede service Fijn en fair in onderhandeling voor mijn nieuwe auto. Vriendelijk en kundig. Goede after sales service.

Wil te B.
05-01-2024

Zeer goede vakmensen. Tevreden met de vakmensen

Toyota eigenaar
05-01-2024

Perfecte service Tijdje terug mijn auto voor de jaarlijkse beurt naar de garage gebracht en ben wederom perfect geholpen! Je krijgt herinneringen toe gemaild waarna de afspraak maken vlekkeloos verliep en alles wordt direct geregeld dus je staat nooit voor verrassingen! Kwaliteit en klantvriendelijk staan hier hoog in het vaandel! Dankjewel voor de goede service ????

Bart vd W
04-01-2024

Toyota eigenaar
30-12-2023

Prima service en snel en vriendelijk geholpen. Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg voor de dingen die gedaan gingen/moesten worden met meteen daarbij de bijbehorende prijs. Super fijn geregeld. Jammer dat ze niet weten wanneer er aan de auto gewerkt gaat worden en dat je dus je auto heel de dag kwijt bent.

John van den Bosch
29-12-2023

Perfecte service bij Oostendorp, Helmond Deskundig, vriendelijk en lekkere koffie

Mels
29-12-2023