9,1
7.887 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.887 beoordelingen - Powered by TNS

Altijd prima geholpen, nooit problemen gehad en afspraken worden nagekomen. Goede adviezen.

Jolanda Olij (Helmond)
11-06-2021

Prima service en vriendelijk.

P Linschooten (Meierijstad )
11-06-2021

Goede afspraken, geen onaangename verrassingen, auto piekfijn in orde, is aan te bevelen.

T Timmermans (‘S-Hertogenbosch)
11-06-2021

Zoals altijd vriendelijk behandeld. Afspraken worden nagekomen. Auto gewassen en uitgezogen, als extra service. Petje af.

M. Kuijpers (Berlicum)
11-06-2021

Vakkundig.

Henk
11-06-2021

Allemaal prima werknemers.

M.Ledder (Doornenburg )
11-06-2021

Zoals afgesproken.

Jan Brants
11-06-2021

Duidelijk, snel en zorgvuldig en gevoel dat ik als klant belangrijk voor hen ben.

Louis Boons (Nijmegen)
11-06-2021

Na aflevering ben ik nog een keer teruggegaan naar de dealer vanwege een vraag over connectiviteit van mijn Toyota Touch infotainment systeem. Ik werd toen meteen goed geholpen.

Peter Houdijk
11-06-2021

Oostendorp - Jos van Boxtel is ondanks de naamswijziging precies dezelfde gebleven, dat wil zeggen zeer vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in de verkoop als in het onderhoud en wij zijn er al ruim 40 jaar klant.

Wim Jonker ('s-Hertogenbosch)
11-06-2021

Duidelijkheid en betrokken.

Coolen (Stramproy)
11-06-2021

Te hoge prijs nieuwe banden, geen onnodige reparatie aanbevelen b.v deukje in velg verwijderen, zat er al 5 jaar, geen onderdelen laten zien die vervangen zijn.

piet renken (eindhoven)
07-06-2021

Het totaalplaatje klopt. Goede uitstraling en correcte en plezierige contacten.

Willem van den Bergh ('s-Hertogenbosch)
07-06-2021

Goed ontvangen door de medewerker, die spontaan een proefrit aanbood, en daarna prima communicatie met betrekking tot bestellen en leveren Yaris.

T. Ritmeijer
07-06-2021

In alles perfect.

Dhr. G. v. Lieshout (Helmond )
03-06-2021

Heb begrepen dat het personeel van Driessen is overgegaan naar Oostendorp vandaar zeer tevreden.

mevr H Maas (eindhoven)
03-06-2021

Klantvriendelijk! Er wordt geluisterd! Vooral de Kunst van verkopen getoond! Duidelijk te merken plezier in het werk. Dan kan je het lang volhouden.

Harry van Mil (Uden)
03-06-2021

Komen afspraken na en voeren de werkzaamheden netjes uit - auto word keurig gewassen schoon afgeleverd. Met dank aan medewerking verkoper.

Frank Vermeer. (Schijndel.)
03-06-2021

Vriendelijk en netjes.

V.stiphout (Schijndel)
03-06-2021

Vooraf totale prijsopgave zodat vooraf duidelijk is voor de klant wat hem te wachten staat qua kosten.

David K. ('s-Hertogenbosch)
03-06-2021

Zeer betrouwbare dealer, snelle service.

Leo te Wierik (Nijmegen)
03-06-2021

Top personeel, vriendelijk en mee denkend, niets is te veel. Geen lange wachttijd.

Debby Vissers (Nijmegen)
03-06-2021

Zou zo weer een auto bij ze kopen.

Mevrouw Reijers
03-06-2021

Het is er goed.

Joke Graat (Aarle-Rixtel )
03-06-2021

Luisteren niet erg goed. Na de "deal" is de service minimaal.. Toyota zelf is wel top.

Dhr Jongens
03-06-2021

Vriendelijk en kundig receptiepersoneel. Kundig garagepersoneel. Kan wachten tijdens een onderhoudsbeurt. Kom al 10 tallen jaren bij V. Boxtel tot volle tevredenheid. Heb na elke onderhoudsbeurt een veilig gevoel. Omdat zowel mijn vrouw als ik chronisch ziek zijn moeten wij voor 100% op de auto kunnen vertrouwen. Ons ongeveer 14 jaar oud karretje doet het nog best.

Jan de Groot ('s-Hertogenbosch)
03-06-2021

Fijne keurige dealer, duidelijk in communicatie, gastvrij! Kan er snel terecht, ook voor kleinigheden tussendoor doen ze niet moeilijk als het uitkomt.

Jansen (Nijmegen)
03-06-2021

Vriendelijke ontvangst, begroeting door alle medewerkers: problemen (door onbekendheid mijnerzijds) worden altijd opnieuw nog eens doorgenomen, geen greintje ongeduld getoond. Vrijheid om op je gemak door de showroom te lopen. Er valt iets te lezen en te drinken.

Mevr.M.Spruit (Helmond)
27-05-2021

Omdat ik altijd vriendelijk ontvangen word.

Elise Valentijn (Helmond)
27-05-2021

Correcte en vriendelijke bediening. Goede informatieverstrekking, ook bij aanvullende noodzakelijke werkzaamheden.

Dhr. Peeters
27-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.