9,1
8.130 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.130 beoordelingen

Top bedrijf Bij dit bedrijf wordt je netjes ontvangen en krijg je de ruimte om vrijblijvend een kijkje te nemen in het aanbod. Wanneer er behoefte naar is wordt er uitgebreid de tijd genomen om een toelichting op eventuele vragen te geven. Er kan zonder problemen een proefrit gepland worden. Mijn conclusie: geweldig bedrijf met uitstekende service!

Jan W
19-05-2022

Teleurstellende ervaring. In tegenstelling tot voorganger Driessen neemt Oostendorp de klant en zijn klachten niet serieus. Mijn klacht van krakende remmen is nog steeds aanwezig. Volgens Oostendorp “horen krakende remmen bij een hybride auto, niks aan te doen”. De remmen zijn schoongemaakt a €100, maar kraken nog steeds. Daarnaast vielen de onderhoudskosten veel hoger uit dan in eerste instantie werd gemeld.

Toyota eigenaar
13-05-2022

P.C.M. R
13-05-2022

Goede service ik ben zeer tevreden. Tevreden over de service en vriendelijkheid van de dealer

HJ van Ormondt
13-05-2022

Ondanks dat een eerdere toezegging “ kwijt “ was geraakt, kreeg ik toch de afgesproken vergoeding, en nog iets meer. Achteraf zeer tevreden, maar het traject daar naar toe was moeizaam. Na een negatieve reactie op de vorige beurt werd mij als compensatie een bedrag toegezegd. Bij de afspraak via internet refereerde il aan deze afspraak. Geen reactie. Na een chatgesprek bleek men van niets te weten. Ik zou terug gebeld worden , maar helaas niets. Ik heb een mail gestuurd met de vraag om antwoord. Helaas ook niets, terwijl de mail wel binnen bleek te zijn gekomen. Bij de balie wist men van niets omdat de medewerker was vertrokken. Gelukkig bleek men bij het afrekenen wel zeer coulant. Over de afhandeling ben ik zeer tevreden , maar het traject er naar toe liet nogal te wensen over.

F.J.H. De Voigt
12-05-2022

Eindcontrole kan beter Jammer dat de eindcontrole niet goed is uitgevoerd, dan was het zeker opgevallen dat de GRATIS kentekenplaathouder niet is gemonteerd terwijl ik er om gevraagd heb. Wordt overigens wel op de factuur vermeld en ook nog eens expliciet genoemd met het uitleggen van de factuur! Jammer gemiste kans en je gaat je afvragen of de rest wel goed is uitgevoerd?

J.F. L
12-05-2022

Geen informatie over onderhoud De mensen zijn vriendelijk, maar er is weinig aandacht en er is geen informatie over onderhoudspakketten beschikbaar bij de balie of op de internetsite. Ook achteraf geen info over wat is uitgevoerd.

Bob K.
08-05-2022

Omdat Toyota Cuijk dicht ging, zijn wij blij dat wij de keus gemaakt hebben om naar Toyota Jos van Boxtel Oss te gaan. Wij zijn in het verleden ook daar geweest, en de service was toen ook al prettig en goed.

H. Schweig
07-05-2022

Duidelijk De klant werd diverse malen benaderd door steeds een andere medewerker met dezelfde vraag

Pius
07-05-2022

Gewoon geweldig Super tevreden over het contact van te voren en een herrinering voor de afspraak, vriendelijke receptie en fijne leenfietsen.

J.M.T. V
06-05-2022

Prima service!! Zeer goed tevreden!!

Toyota eigenaar
06-05-2022

Goede service en klanttevedenheid

Toyota eigenaar
04-05-2022

Aankoop en onderhoud Heel blij met mijn Toyota Yaris, aangekocht in mei 2021. Ik kan iedereen deze Toyota dealer in Middelrode aanraden, voor aankoop en onderhoud. Hier doet men wat men zegt, en dan zelfs nog wat meer:) Service staat hoog in het vaandel en hele fijne kundige medewerkers. Dank & ga zo door!

Toyota eigenaar
03-05-2022

Toyota eigenaar
30-04-2022

Zeer Slechte service toyota Na dat het tijd was voor de eerste keer een apk keuring , kwamen ze erachter dat de wiellagers na 49000 km al waren versleten, bij de 100 km beurt hebben ze zelfs de wueken er niet afgehaald om dee te checken

G.K
28-04-2022

Goede salesafdeling De eerste ervaringen bij deze dealer zijn positief. De verkoper heeft de tijd genomen om mijn wensen te bespreken en goede ideeën aangedragen. Ondanks dat bekend was dat het om een leaseauto ging en niet zeker was of de auto door deze dealer geleverd mocht worden. Ook een proefrit in een gloednieuwe auto was geen probleem. Top service dus. De auto is inmiddels ook keurig volgens afspraak afgeleverd.

W.A.J. B
28-04-2022

Goede Dealer met fijne Service Na leuk introfilpje de auto opgehaald en goede uitleg gekregen Zeer tevreden over de Toyota en de garage en verkoper????????

W.J.M. Machiels
28-04-2022

prima service goede service en uitleg fijn dat alles doorgesproken wordt en de mogelijkheid van een leenfiets is prettig

Toyota eigenaar
21-04-2022

Goed geregeld Bij diverse dealers geweest voor aankoop van een Toyota Yaris, maar bij Oostendorp Nijmegen kon ik de beste zaken doen. Afspraken is men voor 100% nagekomen, de sfeer was prima, en de afdeling verkoop vakbekwaam.

W.G.M. V
21-04-2022

Ben zeer tevreden over het onderhoud van mijn Toyota.

A. V Deursen
21-04-2022

Oostendorp Venray 5 sterren, zeer verdient! Personeel is vakkundig, klantgericht, communicatief en service gericht. Bij Oostendorp Venray is de klant echt koning!

A.J.F. V
15-04-2022

Goede service van de garage De dealer heeft me prima geholpen. Ik had de nieuwste navigatie bij aankoop en dat was nogal wennen. Ik heb hier alle ondersteuning bij gehad.

Toyota eigenaar
07-04-2022

Mijn auto is in goede handen bij Toyota Oostendorp in Venray. Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijkheid waarmee men de client benadert!

Toyota eigenaar
02-04-2022

Altijd goede service Ben erg tervreden met de service en vriendelijkheid van de dealer

Toyota eigenaar
31-03-2022

G. O.
31-03-2022

Top bedrijf Zeer goede service je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je auto een onderhoudsbeurt nodig heeft fijn personeel .

Toyota eigenaar
29-03-2022

Je bent geen nummer Fijn dat jullie een filiaal in Westerhoven hebben genomen, met zeer betrokken personeel, ik denk dat wij anders de vestiging in Eindhoven wel erg ver vonden, wij zijn 200% tevreden.

Raymond Evers
29-03-2022

Goede service Zeer tevreden en ook belangrijk, hele goede koffie

PieterEO
26-03-2022

Ben vanaf 1985 een trouwe klant. Zeer betrouwbare en deskundige dealer. Bejegening was altijd correct en klantvriendelijk. Door het verstrijken vd tijd verdwijnen er steeds meer voor mij vertrouwde gezichten, waaronder de heer vd Veerdonk. Dat zal v invloed zijn op mijn toekomstige binding met de dealer, mede gezien de afstand (ik ben woonachtig in Nijmegen). Waarschijnlijk zoek ik op termijn dan toch een Toyota-dealer in Nijmegen.

Ruud Joppen
17-03-2022

Aankoop nieuwe C-HR Ik werd eerlijk en vriendelijk geholpen. Vragen werden netjes beantwoord en onderbouwt. Mijn ervaring bij dit bedrijf was erg prettig.

J. B.
17-03-2022