9,1
8.747 beoordelingen
oostendorp-over-ons-header.jpg

Over ons

Oostendorp is de officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Mitsubishi met 22 vestigingen in Oost-Brabant, Zuid-Gelderland en Noord-Limburg.

Oostendorp: uw adres voor zorgeloos rijplezier

Oostendorp is de officiële merkdealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Mitsubishi de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland. Wij bieden zowel de nieuwste modellen van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Mitsubishi als een brede selectie aan occasions van alle merken. Kom langs in een van onze vestigingen, bekijk ons diverse aanbod en maak een vrijblijvende proefrit. Bij Oostendorp geniet u gegarandeerd van zorgeloos rijplezier.

Toyota Oostendorp is onderdeel van Oostendorp Autogroep, al ruim 45 jaar het vertrouwde gezicht in de regio op het gebied van automotive. Gestart in 1976 met lelijke eendjes en uitgegroeid tot totaalaanbieder in automobiliteit. We zijn de trotste dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki en Mitsubishi. Daarnaast bieden we alle merken occasions en nemen we u ook graag de zorg uit handen als het gaat om de afhandeling van autoschade en glasherstel. Ook voor autolease, verzekeringen en financieringen kunt u bij iedere vestiging probleemloos terecht. Bovendien bieden wij autoverhuur en shortlease. Neem direct contact met ons op en onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Auto’s zijn onze lust en ons leven, maar we zijn nog veel gekker op u als tevreden klant. Daarom gaan we voor u door het vuur. Alles om u zorgeloos rijplezier te bezorgen, we gaan ervoor! Wij vinden dat u zonder zorgen een auto moet kunnen kopen en laten onderhouden. Daarom bieden wij uitgebreide garanties waaronder 3 jaar op onze PLUS occasions, zolang de auto bij ons in onderhoud is. Als u uw auto bij ons brengt voor onderhoud, dan maakt u eenvoudig gebruik van onze haal- en brengservice, gratis leenfiets of vervangend vervoer. Heeft u wat meer tijd? Dan is het vaak ook mogelijk om op uw auto te wachten. We streven ernaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken, gemak zonder drempels noemen we dat. Bij Oostendorp zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Wij bieden u standaard een goede all-in prijs zonder verborgen kosten. Dankzij eerlijk en helder advies van onze verkoopadviseurs en servicemanagers, bent u altijd verzekerd van een gegarandeerd kwalitatieve auto voor een vaste scherpe prijs.

oostendorp-over-ons-generaties.jpg