9,1
8.775 beoordelingen
Terug naar overzicht

Go Toyota Experience groot succes

Het was gezellig druk tijdens de Go Toyota Experience op 1 en 2 juli. De vele bezoekers hebben zich volledig kunnen onderdompelen in de werelden van Toyota. Dit exclusieve zomerfestival had van alles te bieden voor autoliefhebbers van jong tot oud.

Bekijk de aftermovie
Belevenis

Het festivalterrein was onderverdeeld in acht werelden: Sports, Adventure, Olympics, Paralympics & Special Olympics, Innovatie, Fun for Kids, Heritage en een Toyota en Lexus showroom in de koepel. Er kon ook proefgereden worden in vele modellen van Toyota en Lexus. In welke wereld je je ook onderdompelde, er was van alles te beleven. Van allerlei leuke activiteiten tot speciale verrassingen, muziek en heerlijke zomerse hapjes en drankjes.

Toyota-Go-Experience-festivalterrein-welkom
Toyota-Go-Experience-topsport-paralympische-spelen
Topsporters

Tientallen fans zijn op de foto gegaan met de succesvolle Nederlandse sporters die aan de Olympische en Paralympische Spelen hebben meegedaan. Onder anderen schaatskampioen Kjeld Nuis, zeilster Marit Bouwmeester, handbiker en triatleet Jetze Plat, tevens chef de mission van Paralympic TeamNL, Esther Vergeer waren aanwezig voor een meet & greet of sportieve clinics.

Genieten voor liefhebbers

Over topsport gesproken: ook voor liefhebbers van sportwagens was het genieten. Verschillende sportauto’s van Toyota waren opgesteld, waaronder de volledige Toyota Gazoo Racing range. Centraal stonden de GR SPORT-uitvoeringen van onder meer de Corolla Touring Sports, de Toyota C-HR en de Yaris Cross. Daarnaast konden bezoekers de GR Yaris, de GR86 en de GR Supra bewonderen. Evenals een levensgrote replica van de TS050 HYBRID, de auto waarmee Gazoo Racing veel successen heeft geboekt in het World Endurance Championship.

Toyota-Go-Experience-sport-uitvoeringen
Toyota-Go-Toyota-Experience-kinderen-carwash
Toyota-Go-Experience-geschiedenis
Toen en nu

In het Louwman’s Toyota World museum kon je een tijdreis maken door de geschiedenis van Toyota. Maar daar bleef het niet bij, want ook allerlei moderne auto’s van vandaag en morgen waren op het terrein opgesteld. Behalve de Toyota Mirai, een auto die op waterstof rijdt, waren er slimme, elektrische voertuigen aanwezig. Bezoekers hebben ook een rondje kunnen sturen in de Toyota Gazoo Racing simulator en VR-omgeving.

Enthousiaste reacties

Veel enthousiasme was er bij autoliefhebbers die kennismaakten met de nieuwe Toyota Prius Plug-in, bZ4X en C-HR. Wie liever offroad op avontuur wilde, kon zich melden op het 4x4-terrein voor een rit met de ruige Hilux en stoere Land Cruiser. Als klap op de vuurpijl waren er spectaculaire shows van bioloog Mátyás Bittenbinder en zangeres en presentatrice Monique Smit.

Toyota-Go-Experience-Land-Cruiser-Matyas-Bittenbinder
Toyota-Go-Experience-handbiker
Inschrijven Toyota nieuwsbrief