9,1
6.593 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.593 beoordelingen - Powered by TNS

Acht betekent goed vooral kennis heb ik ervaren

Houben H (5752 AJ Deurne)
11-06-2014

geen klachten

G A van kessel
11-06-2014

Goede service, heldere prijsopgave en afspraken worden nagekomen. Dealer gaat coulant om met reparaties die net buiten garantietermijn vielen.

Boy Koning (Rosmalen)
11-06-2014

flexibiliteit en luistert naar de klanten

Anoniem
11-06-2014

Openheid, goede communicatie en behulpzaamheid

Anoniem
11-06-2014

Komt alle afspraken na, deskundig onderhoud, denkt mee na over werkzaamheden die gedaan moeten/kunnen worden, adviseert

Anoniem
11-06-2014

goede service en duidelijke afspraken

Anoniem
11-06-2014

geen klachten, binnen prijs, makkelijk afspraak plannen

Anoniem
11-06-2014

De afgelopen tien jaar zijn altijd naar tevredenheid verlopen. Prima geholpen, vriendelijk, duidelijk Ook behulpzaam... zelfs voor vervanging van een lamp kun je bijna altijd dezelfde dag nog langs komen. Nogmaals een prettige dealer hier in Nijmegen

Tejo en Trudy Hendriks (Nijmegen)
11-06-2014

Ze zijn klantvriendelijk bellen meteen als er iets is en er staat altijd een goede leenfiets klaar

Anoniem
11-06-2014

Goede, heldere en duidelijke communicatie omtrent zaken en goede afhandeling van werkzaamheden

Anoniem
11-06-2014

Alles is goed geregeld, aardig personeel, en een 10 is niet beter dan mijn 8 omdat ik helemaal niets weet van auto's en onderhoud en dus gewoon op mijn gevoel afga en vind dat het een prima garage is.

Anoniem
11-06-2014

Ik ervaar hier al jaren een eerlijke, goede en klantvriendelijke behandeling.

Anoniem
11-06-2014

Klantvriendelijk en goede service

Fam. Moes - Van de Voort (Berlicum)
11-06-2014

Omdat ik 100% tevreden ben.

Hr L.J.Spitters (vlijmen)
11-06-2014

een prima ervaring

Anoniem
10-06-2014

nette schone zaak met vakkundige medewerkers die ook nog eens klantvriendelijk zijn

Schaakxs (Wijchen)
05-06-2014

Dat we altijd zeer correct behandeld worden.

Anoniem
04-06-2014

klantvriendelijk en deskundig en betrouwbaar

Anoniem
04-06-2014

Zeer tevreden.

Anoniem
04-06-2014

Er wordt goede service verleend en u wordt vriendelijk te woord gestaan bij vragen.

Anoniem
04-06-2014

Goed, maar in het verleden was het persoonlijker. Gevoelskwestie.

Anoniem
04-06-2014

Afspraken worden nagekomen en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het is een mooie nette garage en showroom. Het geeft toch wel vertrouwen in het merk toyota. Bovendien krijg je na het jaarlijks onderhoud de garantie dat je met de service+pas overal snel geholpen wordt na een ongeval of pech langs de weg. Dus de ANWB heb ik inmiddels opgezegd. Kortom ik ben zeer tevreden.

C.K.M. Prins. ('s-Hertogenbosch)
04-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.