9,1
8.195 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.195 beoordelingen

Altijd goed Ik wordt er altijd goed geholpen, en krijg altijd de juiste informatie, netjes op tijd en correct.

Toyota eigenaar
07-08-2022

Perfektie in top Ben zeer te spreken over het onderhoud en afhandeling.

Toyota eigenaar
05-08-2022

Pure onzin zo’n enquête

J.L.H. S
05-08-2022

Een tevreden klant Al vanaf 1975, met een onderbreking, een tevreden klant.

Toyota eigenaar
04-08-2022

Meestal goede service echter dit keer een steekje laten vallen

J.V.
04-08-2022

Ja goede serves

Toyota eigenaar
04-08-2022

Aanrader Heel erg tevreden over hele aankoop en inruil van auto tot en met aflevering van de nieuwe. Fijne verkoper. Denkt met je mee. Zonder op te dringen.

Toyota eigenaar
29-07-2022

Alles goed geregeld. Tevreden

H.A.J V
28-07-2022

Top service ! Oostendorp leverde mijn Toyota keurig af ondanks de problemen met leverdatum. De serviceafdeling was ook snel en zeer vriendelijk.

Toyota eigenaar
26-07-2022

Goede service Ik ben zeer tevreden aangaande afspraak

Toyota eigenaar
25-07-2022

is altijd goed geweest is altijd leuk en eerlijk geweest

Toyota eigenaar
22-07-2022

Geweldige garage! Wij hebben nu 4x contact gehad met de Toyota garage Jos van Boxtel te Oss en telkens staan we weer te kijken dat dit contact zo vriendelijk, professioneel en met veel respect naar de klant toe. Niets is te veel en 3x was het onder de vlag van service! Ongekend! Chapeau!

Toyota eigenaar
22-07-2022

Top product, service en persoonlijke aandacht voor de klanten. Ik ben heel erg tevreden met de service en toyota maakt bijzonder goede, betrouwbare auto’s. Oostendorp, Jos van Boxtel is een zeer betrowbaar en service gerichte dealer. Helemaal top!

Leo A.
21-07-2022

Goede kwaliteit

W.F.J. V
21-07-2022

Toyota eigenaar
21-07-2022

Toyota eigenaar
21-07-2022

Goede service en vriendelijk personeel Ik ben al wat langer klant bij deze dealer en bij een eventuele afspraak wordt ik iedere keer vriendelijk geholpen en wordt er met mij meegedacht, ik krijg nooit het gevoel dat mij iets wordt aangesmeerd en het personeel is kundig en weet waar men het over heeft.

Twan
20-07-2022

Beste dealer. Snelle service. Vriendelijke medewerkers

H. V.A
19-07-2022

Toyota eigenaar
19-07-2022

Aandacht voor klant prettig om er te zijn

Philip Sengers
19-07-2022

Goede service en top kwaliteit. Al vele jaren rijden wij auto’s van vroeger Jos van Boxtel Den Bosch en nu van Oostendorp in Oss. Dat is nog eens ouderwetse klantvriendelijkheid van een Toyotadealer en ik ben daar steeds optimaal geholpen. Als er wat is dan wordt het meteen opgelost of je krijgt vervangend vervoer. Pas op zo’n moment leer je een dealer goed kennen. We hebben dit jaar een Highlander geleased, een nieuwe Yaris gekocht en een jonge Opel Mokka bij ze aangeschaft. Dat doe je niet als je niet tevreden bent.

Hans D.
19-07-2022

Verbeterpunt.

P.F.G. C
14-07-2022

Prima inruilprijs Het valt over het algemeen een beetje tegen hoe snel een auto in waarde daalt. Bij Oostendorp kreeg ik echter een prima aanbod bij inruil op een nieuwe auto. Ik heb echt het gevoel dat ik een goede deal kreeg.

Egon
10-07-2022

Fijne comfortabele auto Mijn Corolla hybrid dynamic ts is een lekker grote, heel mooi ontworpen en zeer goed grbouwde auto. Hij rijdt lekker lazy, superstil en is heel zuinig. Comfort en soepele vering vallen op. Hiervoor een Auris, maar deze is echt op alle fronten beter. Heel blij mee.

J.C.M. V
09-07-2022

Dit had niet moeten zijn. Bij het afspreken van de service beurt, zij ik dat de achterruitwisser aan vervanging toe was. Ze zouden er naar kijken, en hebben ook een nieuwe achterruitwisser geplaatst. Wat minder was, is dat ik ruim € 10,= moest betalen voor het plaatsen van de achterruitwisser. Sorry maar dat vindt ik hoort onder service te vallen. € 10,= voor 2 min werk ??

L.A. M
07-07-2022

Hele fijne service Ik vind Oostendorp Jos van Boxtel een hele fijne dealer voor de aanschaf van een auto en voor de onderhoud van de auto. Ik heb een Toyota Corolla uit 2001 bij Oostendorp Jos van Boxtel gekocht waar ik weinig problemen mee heb. De dingen die vervangen moeten worden zijn vanwege ouderdom, maar naast het reguliere onderhoud blijft de auto in goede staat. Ik ben goed geadviseerd bij de aankoop van mijn Corolla en tijdens het onderhoud word ik goed geïnformeerd over het onderhoud dat verricht moet worden. Dit wordt telefonisch of tijdens het wachten bij de dealer gedaan. Ook vermelden zij de prijs. De prijs vind ik goed in verhouding met de het onderhoud dat verricht moet worden. Het personeel is netjes en professioneel en de auto wordt netjes afgeleverd. Ik blijf graag langskomen voor het onderhoud van mijn Corolla!

D. Breuer
07-07-2022

Toyota Ik ben erg tevreden met de dealer en de service

M.H. V
07-07-2022

Top service!! Zeer vriendelijke dealer!!

Toyota eigenaar
07-07-2022

Betrouwbaar. Ben zeer tevreden en voel mij veilig bij mijn Toyota dealer.

H.M.T. S
06-07-2022

Top service van af de verkoop tot het onderhoud De medewerkers komen altijd hun afspraken na.

R.P.G. G
04-07-2022