9,1
8.004 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.004 beoordelingen - Powered by TNS

Betrouwbare adviezen Of je Toyota splinternieuw is of al oud met vele km op de teller, je krijgt een eerlijk en waardevol advies bij onderhoud.

J.A.A. en V.W.M. S
21-10-2021

Goede garage een hele prettige, nette garage. Er is nu een Toyota Oostendorp garage in Eindhoven. Is 5 minuten rijden. Maar blijf naar Middelrode gaan.....

Arno en Diana Dekkers
21-10-2021

Thx voor de goede service Thx voor de service

Toyota eigenaar
20-10-2021

Zeer goede en nette service Zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden, auto kwam tijdig terug en het personeel is zeer vriendelijke en hoffelijk.

Q.F. P
19-10-2021

Alles naar wens! Wederom prettig geholpen, snel, netjes en alles prima naar wens!

Eric P
15-10-2021

Profiel van medewerkers De medewerkers zijn vriendelijk, aardig en beleefd.

J.J.H
14-10-2021

Slechte ervaring! Nog nooit meegemaakt hoe hoog de kosten voor een kleine beurt was. Heb mij direct uit het cliëntenbestand laten halen. Totaal geen begrip !

P.E.C. S
14-10-2021

Altijd goed ook het ontvangst met exs Altijd goed geholpen met bijzondere kosten wordt er altijd contact opgenomen

M.M.B. V
14-10-2021

Goede service Ik ben erg tevreden

A. M
08-10-2021

Uitstekende service De ontvangst is vriendelijk en krijg een goede uitleg. Eerste klas vakmensen. Auto perfect schoon terug gekregen. Informeren je eerst als er extra kosten zijn en over acties.

J.N.H. Vroone
07-10-2021

Toyota eigenaar
07-10-2021

gewoon goed alles goed geweest

T.H.H. G
05-10-2021

De nieuwe Yaris Super tevreden van advies naar aankoop en aflevering van de nieuwe Yaris

JS
26-09-2021

Vriendelijk personeel De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en er is een leestafel en goede koffie als je moet wachten.

Toyota eigenaar
23-09-2021

Tevreden! Fijne service, tijdens het wachten werd ik op de hoogte gehouden van de reparaties ,lekkere cappuccino.

Toyota eigenaar
18-09-2021

Prima garage goede service, vriendelijk personeel

tevreden Toyota rijder
17-09-2021

Prima servi e Zeer tevreden over alles.

A.P.L.J.M. Hendrick
17-09-2021

Goede service eerlijke communicatie. Geen verrassingen achter af

H.G.M.M. H
16-09-2021

Goede service bij Toyota Oostendorp. Ik ben zeer tevreden over de service van Toyota Oostendorp Top.

F.J. Giesbers.
15-09-2021

Toyota Yaris Hybrid 2021 Executive Een erg zuinige eigentijdse auto die ver zijn tijd voorbij is. Van alle gemakken voorzien. Netjes degelijk afgewerkt. De Hybrid werkt super efficiënt. Als je slim met je gaspedaal en rempedaal omgaat, kan je makkelijk 1 op 25 kilometer rijden, scheelt in de portemonnee. De wegenbelasting is ook niet buitensporig hoog i.v.m. het lage gewicht van deze hybride auto. Door technische snufjes, is autorijden een eitje! Ook de veiligheid staat bij Toyota boven aan het lijstje. Enig min puntje is de multimedia. Dit systeem is omslachtig en het navigatie systeem is niet gebruiksvriendelijk. Om snel een tankstation te vinden is lastig. Toch vind ik dit allemaal bijzaken. Waar een auto aan moet voldoen is het zo goed mogelijk, comfortabel en zo zuinig mogelijk (geld en milieu) van a naar b te vervoeren. Aan die voorwaarden voldoet de Toyota Yaris Hybrid 2021 Executive voortreffelijk. Ik heel wat andere auto's van andere merken gereden, maar deze auto overtreft echt alles. Toyota dank dat ik van dit geschenk gebruik kan maken. Ga zo door! Maar zoals Toyota betaamd, hoeven we daar niet bang voor te zijn. Toyota heeft de beste after sales service, dit zal altijd blijven.

R.R.E. Brouwer
15-09-2021

Onderhoudsbeurt Jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad. Vooraf duidelijkheid over de werkzaamheden en kosten. Tussentijds ook goed op de hoogte gehouden. Auto netjes weer afgeleverd.

Van Mier
14-09-2021

Onderhoud toyota yaris Prima garage. Auto doet het nog steeds na onderhoudsbeurt. Grapje!!

J.v.A
14-09-2021

Heel goed bedrijf Hier krijg je goede service

Ibb
14-09-2021

Duidelijk en goed Afspraak verliep zoals afgesproken, kreeg telefoontje toen reparatie en grote onderhoudsbeurt gedaan waren. Goede uitleg over dat wat gedaan was.

D.A.J.F. S
14-09-2021

Oplichters Erg ontevreden over telkens weer extra zogenaamde kosten tijdens onderhoud. Zonder ook maar te overleggen worden extra werkzaamheden uitgevoerd die totaal niet nodig bleken. En erg belachelijk hoe de auto wordt opgeleverd, onderdelen niet eens terug op zijn plek maar lekker op de pasagiersstoel achterlaten. Nooit meer.

Toyota eigenaar
14-09-2021

geweldige service Vriendelijk personeel en technisch, voor wat ik weet, oké.

J.M.G. Koppens
14-09-2021

Nette receptie, alles volgens afspraak verlopen Zie titel

A.J.M.J. R
14-09-2021

Altijd wel nu niet Als je 7 juli belt dat de auto niet start en je kan pas 4 augustus geholpen worden!!

Toyota eigenaar
18-08-2021

Erg vriendelijk fijne mensen geen opdringerigheid super service

P.sengers
18-08-2021

Het rijden is de Yaris Hybride is buitengewoon relaxed. Besteed meer aandacht aan de smart entry. Hoe kun je hier veilig mee omgaan. Hoe kun je inbraak in je auto voorkomen doordat je sleutel wordt uitgelezen. Inbraak neemt namelijk hand-over-hand toe. De sleutels in een blikken trommeltje opbergen is allang niet meer voldoende Verder prima service bij aflevering, kort en bondig. De auto leer je toch pas kennen door ermee te rijden. De auto zit zo vol snufjes dat je door ervaring en het evt raadplegen van de handleiding hier zelf wel uitkomt. Bovendien is de dealer altijd bereidt vragen te beantwoorden.

Toyota eigenaar
16-08-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.