Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.448 beoordelingen - Powered by TNS

Er wordt service- en klantgericht gewerkt op hoog niveau!!

Jac van der Palen (Mierlo)
31-03-2020

Tevreden.

Louise Straatman (Venray)
26-03-2020

Hele prettige vestiging, komen hun afspraken netjes na en heel klantvriendelijk.

Monique Z (Nuenen)
26-03-2020

Beurten uitvoeren naar de kilometerstand en niet naar het levensjaar.

van den Boom (Uden)
26-03-2020

Ik word hier al jarenlang zeer klantvriendelijk en correct behandeld.

Dhr. Appelhof
26-03-2020

Super personeel.

Kaatje van de ven (Uden)
26-03-2020

Altijd vriendelijke ontvangst, afspraken worden nagekomen, deskundig advies.

Cor Leening (Schijndel)
26-03-2020

Zoals eerder beschreven: vriendelijk personeel, duidelijk(m.b.t.uitleg werkzaamheden, nota, prijsopgave e.d.) en correcte benadering.

H.G.Hommerson. (Rosmalen.)
26-03-2020

Dat het een prima garage is met vriendelijk en behulpzaam personeel op alle gebied, hopelijk blijft dat na de overname zo, deze ervaring hebben wij al 30 jaar!

Familie Legius-Steenbakkers (Best)
26-03-2020

Ik ben altijd tevreden.

Richard Lustenberger (Beuningen )
26-03-2020

Oostendorp Auto geeft je een heel vertrouwd gevoel. Ze geven je optimale service, hebben een luisterend oor en zijn zeer klantvriendelijk. Een autobedrijf waar goede service hoog in het vaandel staat.

Dhr Lommers (Helmond)
26-03-2020

Auto gekocht bij van Boxtel vanwege jarenlange goede verstandhouding met alle medewerkers, super fijne CHR 2,0 gekocht. Heel het gezin koopt hier de auto, en zijn ook allemaal erg tevreden.

Hans van Grinsven (Heeswijk-Dinther )
26-03-2020

Flexibeler met servicepass was netter geweest. Verder vriendelijk en attent personeel.

Mevr francissen
25-03-2020

Goeie service, klantvriendelijk, auto wordt netjes gewassen afgeleverd. En lekkere chocomelk.

Mimi van Aarle
24-03-2020

Correcte klantenbenadering. Meedenkers.

Peter van den Boogaard (Oss)
23-03-2020

Prima autobedrijf in Middelrode.

Fam. Kroes (Middelrode)
23-03-2020

De receptie die geeft een goed beeld weer van alle afspraken en de nodige werkzaamheden. Ik wil wel opmerken dat ik maar 1 á 2 keer per jaar in de garage kom, zal wel aan de auto TOYOTA liggen.

Dhr. W.A.J. van der Lee
23-03-2020

Betrouwbaar, afspraak is afspraak en persoonlijk benadering, denken in oplossingen.

Dekkers (Berlicum)
23-03-2020

Direct bij binnenkomst werd ik aangesproken. Ik heb de auto achtergelaten voor een reparatie (bobine). Na inspectie werd ik gebeld waarbij de kosten werden medegedeeld. Auto was op afgesproken tijdstip gereed, bedrag klopte met de opgaaf en vooral: hij rijdt weer als een zonnetje. Kortom: helemaal tevreden.

M. Rutten (Groesbeek)
20-03-2020

Ik ben heel tevreden. Ik heb goed advies gekregen en ben vriendelijk geholpen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto. Ik zou deze garage aan iedereen willen aanbevelen.

Marita Salens (Son en Breugel)
20-03-2020

Bij de laatste keuring en onderhoud was alles naar wens, en daarbij hadden ze mijn auto van binnen gepoetst. Ik ben 78 jaren oud en ging heel blij naar huis..

mvr.Beerkens Heldens (Venray)
19-03-2020

Goede service, duidelijk en correct.

J. Koenen
19-03-2020

Zeer vriendelijk en goed.

C.Wildenberg (Asten)
19-03-2020

Ik kan deze dealer iedereen aanbevelen, van verkopers tot en met garagepersoneel, allemaal top.

Jan Reijnders (Bakel)
19-03-2020

Goede service, zit in de tocht in de wachtruimte, lang wachten word ik moe van.

Sandy Weinberg (Best)
19-03-2020

Correcte, vriendelijke en vakkundige bediening.

Peter le Cocq (Helmond)
19-03-2020

Je wordt altijd fijn en spontaan ontvangen en te woord gestaan, de receptie krijgt van mij een dikke pluim.

Jan Arts (Mierlo )
19-03-2020

Ben al jaren klant en word zeer prettig geholpen.

Thea van Roij-Noij (Beers )
19-03-2020

Buiten de vriendelijke ontvangst, wordt er bij een afwijkend gebrek aan de auto eerst contact op genomen of dat dit ook hersteld mag worden .

Th .jacobs
19-03-2020

Helaas geen leenauto gratis. Verder vriendelijk personeel. Geen prijsopgaaf vooraf. Had ik niet om gevraagd.

Guido Steger (Waalre)
19-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.