9,1
6.775 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.775 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service. Jammer dat er altijd zaken bij komen die naar mijn idee bij de beurt moeten zitten als de interieurfilter die altijd vervangen wordt.

Ben van den Biggelaar (Nijnsel)
23-10-2020

Ik voel me correct behandeld.

Pieter (Lutjedam)
23-10-2020

Klantvriendelijk en vakkundig!

Wiel Jenniskens
22-10-2020

All tijd goede service.

Marcin (Leunen)
22-10-2020

Goede service, houden zich aan de gedane afspraken en prijsopgave.

H.P.Bongers (Helmond)
22-10-2020

Ervaring met Oostendorp altijd positief, we hebben 2 auto’s gekocht. Vertrouwt adres.

C.B.Vitalis (Helmond)
22-10-2020

Gewoon een fijne vertrouwde garage. Fijne en vriendelijke medewerkers. Snelle service.

Dhr van Sonsbeek (Zeeland )
22-10-2020

Betrouwbaar netjes.

Bart van Horssen (Berghem )
22-10-2020

Helemaal top!! Complimenten voor de receptie, de garage en verkoop mensen!!

Nol Reuser (Lith)
22-10-2020

Je bent er als klant aan huis. Vriendelijke verkopers en hoge hand. De koffie staat altijd klaar.

Peter van munster (Nijmegen )
22-10-2020

Bekwaam, zorgvuldig en to the point.

JB (Druten)
22-10-2020

Super goed, vriendelijk, bijzonder behulpzaam.

Mevr. Derksen
22-10-2020

Betrouwbaar, deskundig, klantgericht, gezellig.

Paul Smeets (Lent)
22-10-2020

Dit is de eerste keer dat ik een privat lease contract ben aangegaan. Ik ben geweldig geholpen. De medewerker adviseerde me duidelijk en heeft gevoel voor humor. Voor mij belangrijk want dat kan het ijs breken als je zoiets (voor mij) voor het eerst in een nieuwe auto gaat rijden en een contract aangaat. Best wel leuk spannend. En je krijgt gewoon een mooie bos bloemen die twee weken heeft gestaan. Wat wil een mens nog meer!

Willems (Druten)
22-10-2020

Prettige klantvriendelijke sfeer. Attent personeel. Zal deze garage bij iedereen aanbevelen.

Mevr. van Oijen (Venlo)
19-10-2020

Vriendelijke medewerkers. Goede behandeling. Staan altijd voor je klaar.

BLCJ Bea Verpalen (Horst a/d Maas)
19-10-2020

Goede service en kwaliteit en werd goed en netjes geholpen.

Dhr Vink (Wijchen)
19-10-2020

Al jaren ervaring met de Jos van Boxtelgroep en meestal tot tevredenheid.

C.v.d. Steen (Esch)
19-10-2020

Klant vriendelijk en geweldig personeel.

P. H. M. Lathouwers (Geldrop)
19-10-2020

Uiterlijk ziet het er professioneel uit. Je wordt goed op de hoogte gehouden van afwijkingen en vorderingen.

Willem-Jan van Ham
15-10-2020

Zeer goede service.

Hr Hendrik van Houtum (Helmond)
15-10-2020

Voor deze dealer niets dan lof. Zoals altijd uiterst tevreden vanaf het eerste telefoontje t/m de afrekening. Wordt tussentijds op de hoogte gehouden van bijzonderheden. Nooit verrassingen bij het afrekenen. Uiterst vriendelijke ontvangst bij de receptie en duidelijke afspraken.

CeesW. (Born )
15-10-2020

Prettig bedrijf waar het personeel weet wat klantvriendelijkheid is.

Rob Linders (Nijmegen)
15-10-2020

Werken alles perfect af.

H.R. Knoppers (Nijmegen)
15-10-2020

Prettige zaak. Klantvriendelijk. Komt afspraken na.

C. Francken (Uden)
15-10-2020

Je krijgt bij Oostendorp altijd de beste service en het juiste advies voor een eerlijke prijs.Top!! Ga zo door.

J Sommers (Boekel)
15-10-2020

Prettige garage, wordt goed geïnformeerd en alles in de puntjes geregeld.

Adrie Everaers (Oss)
15-10-2020

Twijfel aan voldoende expertise bij problematieke euvels.

Peter van den Boogaard (Oss)
15-10-2020

Goed advies. Goede werkplaats die goed advies geeft en oog heeft voor de klant. Ook wat kosten betreft. Je wordt tussentijds goed ingelicht als kosten meer worden .

Carla Boeijen (Oss)
15-10-2020

Vakmanschap, vriendelijk en behulpzaam. Geven goede informatie en advies.

Vroone (Berlicum)
15-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.