9,1
8.278 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.278 beoordelingen

Goede service en vriendelijke behulpzame medewerkers. Ik kom hier al jaren met plezier. Vriendelijk ontvangst.relaxe sfeer en duidelijke uitleg. Goede service en niets is te veel.

Cor de wever
24-11-2022

apk zou op het keuringsraport graag januarie vermeld zien ,anders volgende beurt aan passen.

L.G.M. H
24-11-2022

Goeie auto en goeie garage! Toyota Oostendorp (Van Boxtel) in Oss is vooral een kundige dealer en garage, maar ook is het personeel vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.

J.V., eigenaar Land Cruiser V8
24-11-2022

Zeer professioneel en klantvriendelijk Zeer goed geholpen en duidelijke uitleg

E. P
24-11-2022

Vriendelijke service Ben zeer tevreden

Toyota eigenaar
23-11-2022

Toyota eigenaar
22-11-2022

R.G.J. V
20-11-2022

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid Ik ben al jaren klant en zeer tevreden. De communicatie is duidelijk en vriendelijk en kundig personeel, kwaliteit van het onderhoud uitstekend. Geeft mij een rustig gevoel dat mijn auto altijd in goede conditie is en ik bij (kleine) problemen altijd snel terecht kan.

Carol,Toyota eigenaar
20-11-2022

Schitterend bedrijf! Eindelijk een dealer die vooraf last weten wat er gebeurt en wat de kosten zijn. Geen gezeur achteraf en ze denken ook mee als je een vraag hebt over de auto. Kortom, ik beveel deze dealer/reparatiebedrjf van harte aan.

A.M. K
18-11-2022

Vakkundige en prettige verkoper Het vekoopgesprek verliep aangenaam, zo werden zaken zoals techniek van de diverse auto's (met plussen en minnen) vakkundig besproken waardoor ik vol vertrouwen een keuze heb kunnen maken.

PvT
18-11-2022

Goede service. Netjes binnen de afgesproken tijd klaar. Erg tevreden en vriendelijk personeel. Had nog een vraag, en nemen alle tijd voor je.

Toyota eigenaar
17-11-2022

Een prettig gevoel. Mijn jaarlijks bezoek voor het onderhoud van mijn toyota Yaris is altijd een prettige ervaring en je weet ook dat dit ook iedere keer het nodige geld kost dat bij het autorijden hoort.

J.H.H. S
17-11-2022

Fijne ervaring! Goede en deskundige informatie en begeleiding bij het kopen van mijn nieuwe auto! Vriendelijke, vrijblijvende bejegening!!! Dankjewel auto bedrijf Oostendorp!

Mw. IA
17-11-2022

Goede persoonlijke service We zijn al jaren ruim 20’jaar Toyota klant. We waren al klant voordat het Oostendorp werd. We zijn nog steeds super tevreden

G. V Dooren
17-11-2022

goede sevice en vriendelijk en behupzaam personeel.

Toyota eigenaar
16-11-2022

Afspraak is afspraak Ik ben goed te spreken over gedane werkzaamheden en bij aankoop van een auto

Toyota eigenaar
15-11-2022

Vriendelijke mensen Erg vriendelijk personeel

J.v.d.P.
14-11-2022

Tevreden klant Al jaren klant, dus tevreden!

Toyota eigenaar
10-11-2022

Onderhoudsbeurt Alles verliep prima, ik had afspraak gemaakt via de website en dat ging gemakkelijk, aangegeven dat ik kon wachten en na 1,5 uur was de beurt gebeurd, lekkere koffie gehad en wat fruit kunnen pakken. Toen ik de auto bracht werd gezegd onderhoudsbeurt zou Euro 266 kosten , maar toen de auto klaar was moest ik Euro 356 betalen, ik zag dat alles duurder was geworden dan bij de vorige beurt , zoals de benzinespul wat ze in de tank doen zon 25% duurder , maar goed ze kunnen dit beter vertellen de prijs wat er automatisch altijd bij komt , ik ben tevreden over de service van Toyota Venray Oostendorp.

J.H.H. E
10-11-2022

Goede service Hele goede service, werden steeds goed op de hoogte gehouden. En heel prettige ervaring met de verkoper. Paar dagen na het ophalen van de auto werd ik gebeld door de verkoper hoe de auto beviel en of ik nog vragen had. Prettig om zo behandeld te worden.

Toyota eigenaar
10-11-2022

Netjes goed en duidelijk afgehandeld Ben zeer tevreden over deze garage

J.A.M. B
10-11-2022

Goede service Zeer goede garage goede service vriendelijk personeel en lekkere koffie.

Arie Van Kessel
05-11-2022

Leasen is de toekomst Geweldige service en altijd persoonlijk contact.

Toyota eigenaar
05-11-2022

Goede service Personeel aan de balie zijn erg vriendelijk, monteurs vakkundig en verkopers weten waar ze over praten en helpen je bij je keuze zonder dat ze hun eventuele eigen mening opdringen.

A.M. van Dartel
04-11-2022

Prima service Vriendelijk personeel en lekkere koffie

R.L.A.M. L
04-11-2022

Goede service

Toyota eigenaar
03-11-2022

Prima service Wij zijn erg tevreden over de service, de goede uitleg en de prettige omgang met de verkoper.

M.J.M. P
02-11-2022

Super nice service Got my car almost a months ago and I am super happy so far, actually already recommended the services as a total.

V.D.
02-11-2022

Super auto Zijn heel gelukkig met onze aankoop geen spijt van. Een aanrader voor ieder een zijn helemaal in de wolken ??????

C.M.E. Geerts
01-11-2022

ik ben erg tevreden met de goede service en vriendelijke medewerkers

Louis v H
26-10-2022