9,1
7.966 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.966 beoordelingen - Powered by TNS

Vroeger was ik erg tevreden over deze dealer maar sinds deze eigenaar er is probeert deze garage je op te zadelen met onnodige reparaties. Ik zoek een andere dealer.

M. Burger (Eindhoven)
19-07-2021

Ik ben zeer tevreden over de garage, personeel enz. Vooral het halen en brengen van de auto ervaar ik als zeer plezierig.

Mevr. V.M. van der Werff (Rosmalen)
19-07-2021

Het is een betrouwbare garage op alle fronten. Houdt zich aan tijdafspraken, prijsopgave , aflevering van de ingevulde controlepunten.

E.J.Stollman- van der Heijden (Venray)
15-07-2021

Omdat ik tevreden ben.

jac peters (Tienray.)
15-07-2021

Goede service. Blij met Toyota Drop off. Vriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg .. kleine dingetjes kunnen in Westerhoven verholpen worden, hoef je niet naar Eindhoven. Vooraf nemen ze contact op als er extra onkosten bij komen.

Jeanne (Valkenswaard )
15-07-2021

Netjes, vriendelijk, deskundig.

erik meijer (best)
15-07-2021

Ik rij nu in een Toyota en als ik een nieuwe auto ga kopen wordt dat weer een Toyota via deze dealer.

kees van der have (Eindhoven)
15-07-2021

Tevreden op een punt na: volgens de chef moesten er twee nieuwe banden op terwijl die nog een ruim voldoende profiel hebben n.l 2.8 mm terwijl er minimaal 1.6 mm op moet zitten! Dit is wettelijk verplicht zie ANWB.

W.Brukx (Ravenstein)
15-07-2021

Omdat ik tevreden ben over uitvoering onderhoud en de geleverde service.

Els Vermeulen (‘s-Herogenbosch)
15-07-2021

Heel vriendelijk personeel, snelle en goede service en een fijne en luxe leenauto!

Mevr. Jansen (Boxmeer)
15-07-2021

Omdat alle afspraken naar 100% zijn nagekomen.

Dhr A Konings (Wijchen)
15-07-2021

Zeer tevreden over de service.

Rens
15-07-2021

Goede en prettige service. Helder en duidelijk in afspraken en communicatie. Ik voel mij daar echt een klant.

Mevr. L. Poppink (Horst )
09-07-2021

Toyota als merk/auto goede kwaliteit en eveneens de nazorg is perfect.

Henny Hurkmans (Deurne)
09-07-2021

Klantvriendelijk, duidelijkheid met betrekking tot onderhoud: wat ze gaan doen, de kosten, bellen als er iets extra's moet gebeuren, dus geen onzekerheden, komen afspraken na.

van Otterdijk
09-07-2021

Hoogwaardige auto's, vaktechnisch bekwaam personeel en vriendelijkheid aan de service balie.

Dhr. van den Bout
09-07-2021

De behandeling die ik daar krijg maakt dat ik mij daar op mijn gemak voel en dat maakt mij blij.

Dhr Eyck (Eindhoven)
09-07-2021

De overname door Oostendorp heeft geen bijzondere invloed gehad op de kwaliteit.

Dhr. J. van Leenders (BEST)
09-07-2021

Betrouwbaar, goede service.

Mevr. Straathof
09-07-2021

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf.

H Goossens (Berlicum)
09-07-2021

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

W van der steijn (Vught)
09-07-2021

Gewoon goed en betrouwbaar.

W. Kersten (´s-Hertogenbosch)
09-07-2021

Klantvriendelijk en kennis van zaken.

Ingrid (Beuningen )
09-07-2021

Nette behandeling en service. Goede ervaring vwb onderhoud.

René Driessen
09-07-2021

Het is een coulant bedrijf. Eerlijk vakmanschap. Correcte en betrouwbare en vriendelijke contactname van het personeel.

Edo Fennema (Nijmegen.)
09-07-2021

Voel me daar gehoord, aardige mensen, zowel bij de verkoop als aan de service balie. Ervaring: heb keertje gebeld omdat ik wat aan de auto had, kon gelijk komen,werd ook meteen geholpen. Fijne garage!!

Mevr M. Ketelaars (Nijmegen)
09-07-2021

Ik word door Toyota na ieder contact bevraagd of medewerkers hun werk goed doen. Dit is gebaseerd op puur wantrouwen. Ik heb er alle vertrouwen in, als ik mijn auto bij de garage achterlaat dat dit goed komt. Ik heb hier nooit problemen mee gehad.

Henny van Uden (Oss)
09-07-2021

Zijn zeer tevreden met de service van de dealer, komen hier al een aantal jaren.

dhr smits (venlo)
05-07-2021

Duidelijke toelichting verrichte werkzaamheden (op papier).

Tonny van Bussel (Aarle-Rixtel)
05-07-2021

Klantvriendelijke benadering.

Diny Léger
05-07-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.