9,1
7.525 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.525 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer prettig geholpen en auto thuis afgeleverd in verband met Corona. Alles perfect geregeld.

Mevr. M. Derison (Beesd)
18-01-2021

Gewoon goed behandeld, alleen jammer dat ik nog een keer terug moet voor de sensoren in de velgen.

Jorg Verstappen (Helmond )
14-01-2021

Vriendelijke medewerkers. Goede ontvangst. Perfecte opgave van de verwachte kosten. Goed ingevulde brief met de gedane werkzaamheden.

Cees Rooijackers (HEEZE)
14-01-2021

Ik kom al meer dan 20 jaar bij van Boxtel. Ik word altijd uitstekend geholpen door het vaste professionele team met weinig wisselingen. Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht!

Roel Delisse (Oss)
14-01-2021

Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

TH.L Oerlemans (Meierijstad)
14-01-2021

Prettig personeel. Wat ik vervelend vond was dat ik vorig jaar een nieuwe Corolla kocht met 5 jaar onderhoudskostenvrij. Dit wist men niet bij de receptie. Het bedrag voor de eerste servicebeurt stond al op de factuur geschreven. Dat is nu voorgoed gecorrigeerd volgens de man bij de receptie.

Eric Kroese (Heeswijk-Dinther)
14-01-2021

Erg prettige ontvangst, werd prima op de hoogte gehouden van de kosten, pluim voor de receptie.

van den Elshout
14-01-2021

Je wordt er goed ontvangen door iedereen en als je graag koffie of thee wilt dan komen ze die ook bij je brengen.

Goossens (Gemert)
14-01-2021

Ook in deze Corona tijd word je er vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Wim Jonker (‘s-Hertogenbosch)
14-01-2021

Kundig en vriendelijk personeel en receptie.

Jolanda van der Ben (Lith)
14-01-2021

Prettig klantvriendelijk bedrijf zorgen ervoor dat je altijd weer met een glimlach de deur uitgaat.

Joop van Roij (Nijmegen )
14-01-2021

Alle medewerkers, verkopers, receptie en werkplaats, zijn vriendelijk, professioneel, kundig en altijd bereid om in oplossingen te denken in plaats van problemen te zien. Goede service en persoonlijke benadering. Kunt met vragen, betreffende je oude of nieuwe auto, altijd bij ze terecht.

A. Mentzel
14-01-2021

Bedrijf is zeer professioneel, denkt met de klant mee, zijn altijd vrolijk.

Danny van de Wiel (Eindhoven)
14-01-2021

Goede ervaring met Toyota-dealer.

dhr p baten (valkenswaard)
11-01-2021

Gewoon prima: vriendelijke ontvangst, ben goed geholpen, klantvriendelijk zoals het hoort.

Peter (Eindhoven)
11-01-2021

Sinds ik hier ben komen wonen, 14 jaar geleden, ben ik al klant van deze garage. Elke servicebeurt / reparatie / bandenwissel is altijd goed geregeld. De klantvriendelijkheid is ook prima.

Pauline van Loon (Berghem)
11-01-2021

Personeel is vriendelijk en attent, afspraken worden nagekomen, gevonden problemen worden kortgesloten en gezamenlijk wordt een oplossing bedacht.

Mw Sweerts
07-01-2021

Deze garage houdt zich aan de afspraak en zoekt geen smoesje om ergens onderuit te komen. Verder voel ik geen druk ten aanzien van het onderhoud van mijn auto, de keuze is aan de klant. Advies is wel duidelijk: wij (de garage) onderhouden graag uw auto en doen dat zorgvuldig.

De Vries (Nuenen)
07-01-2021

We worden altijd super geholpen.

Anjo te Baerts-Triki
07-01-2021

Prima garage met een eerlijk verhaal en goede service.

Frans (Gemert )
07-01-2021

Oostendorp Jos van Boxtel Den Bosch is een kwaliteitsgarage met plezierige mensen achter de receptie en in de werkplaats.

Herman Brinkhoff (Vught)
07-01-2021

Vriendelijk, altijd goed gemuts en leveren goed werk af.

JGvd berg (nijmegen)
07-01-2021

Ik kom hier al ruim 40 jaar en heb er al diverse Toyota's gekocht en altijd naar tevredenheid. Een fijn verkoopteam en prettige mensen aan de balie en in de werkplaats.

Hr Gubbens (Rosmalen)
07-01-2021

Voorkomend, klantvriendelijk en deskundig.

Hay Hendriks (Blerick)
04-01-2021

altijd top service, nooit negatieve verrassingen. Zeer kundig in de voorlichting.

M Segers (Veldhoven)
04-01-2021

Zeer tevreden met het bedrijf, personeel en de voortreffelijke service.

Peter van Hoek (Heeze)
04-01-2021

Vriendelijke mensen, duidelijk over eventuele extra kosten. Ik werd gebeld met wat die werkzaamheden waren en of ik dat wilde laten uitvoeren.

J. Schoormans (Helmond)
04-01-2021

Ik houd niet van in herhalingen treden!

Martin van Lanen (Uden)
04-01-2021

Hier voel ik mij welkom en gewaardeerd als klant. Reden voor mij om de extra kilometers te maken.

Jan N. (Eindhoven)
04-01-2021

Zeer tevreden over de service, de persoonlijke aandacht.

Hans Sleven (Den Bosch)
04-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.