9,1
6.594 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.594 beoordelingen - Powered by TNS

Ik word keurig ontvangen bij de receptie. Gecheckt wordt wat de afspraak is. In tegenstelling tot normaal werd deze keer geen handtekening tot opdracht gevraagd. En werd er vanuit gegaan dat ik wist wat de te verwachten kosten zouden zijn.

Ad van de Pas
06-07-2020

omdat de behandeling en verkoop prettig is.

Ger Kokke (Cuijk)
01-07-2020

Netjes en duidelijk te woord gestaan bij afspraak maken. Keurig ontvangen bij receptie. Correcte uitvoering van de werkzaamheden. Rustige wachtruimte met goed kopje koffie.

Hr. van der Velden
29-06-2020

Vriendelijke en behulpzaam.

Theo van den Einden
29-06-2020

De kosten van een kleine beurt van 1e 15000 km vonden we wel veel. Als trouwe klant, zijn we verder heel tevreden.

Kwakkernaat (Wanssum)
26-06-2020

Keurige en nette firma.

A van Heck (Wellerlooi )
26-06-2020

Zoals altijd zijn de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Nooit klachten. Mijn auto werd zelfs van huis opgehaald en weer teruggebracht omdat door omstandigheden het voor mij moeilijk was de auto te brengen. Heel fijn en erg bedankt.

Mevr. M. van Kesteren (Veghel)
26-06-2020

Prettig onthaald als klant. Kan al mijn vragen kwijt en normaal antwoord.

Debby Vissers (Nijmegen)
26-06-2020

Men heeft niet gevraagd of onze Toyota een budget, standaard of complete beurt nodig had. Klein missertje, verder iedereen uiterst correct.

Johan Konijnenberg (Nijmegen)
26-06-2020

Altijd een goede service verleend, ook in het verleden.

Hans Lamers
26-06-2020

Klantvriendelijkheid en service.

Angelique Spijkers (Tegelen )
26-06-2020

Een prettige ontvangst en kundig personeel, alles wordt goed uitgelegd en men denkt mee. Het ontvangen van de nieuwe auto is al een kadootje op zich.

Dhr. L. van de Wiel (Rosmalen)
26-06-2020

Toyota rijden is een feest en in 35 jaar nog nooit stil gestaan voor pannen!

Dhr. Louis van den Brekel (Oss)
21-06-2020

Vlot geholpen en volgens afspraak gebeld en toelichting gekregen op uit te voeren werkzaamheden.

Wim de Vries (Heilig Landstichting )
21-06-2020

Prettige sfeer. Goed deskundig personeel. Je voelt je welkom.

Ans vande Weerdt (Nijmegen)
18-06-2020

Fijne garage met deskundig en vriendelijk personeel.

Familie van Meijel
17-06-2020

Ik ben uiterst tevreden over Oostendorp.

Mevr Hendriks-Slaats (Uden )
17-06-2020

Klantvriendelijk!

Lidy
17-06-2020

Fijne garage, personeel denkt met klant mee. Perfecte uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.

Bert (Vught)
17-06-2020

Je wordt altijd gastvrij en vriendelijk benaderd.

M. Kuijpers
17-06-2020

Zeer klantvriendelijk, informatief, gaf alle ruimte voor vragen, niet opdringerig. Attent, behulpzaam. Goede service. ondersteunend en mee/denkend!

mw. J. Rens
17-06-2020

Tevreden.

Camiel (Holthees )
17-06-2020

Als je een Toyota hebt, dan laat je je auto altijd bij de Toyota dealer onderhouden. Dat is logisch en de beste keuze.

Chih Ming Li (Beuningen )
12-06-2020

Altijd vriendelijk en zijn zeer geïntereseerd.

Rob vloet (Sint anthonis)
11-06-2020

Prima ontvangst, we hadden de offerte ontvangen die niet waar gemaakt kon worden maar eerst poitief omgezet en toen alsnog nieuwe auto gekocht.

Mevr vd heuvel (Helmond)
10-06-2020

Moet na enkele minder leuke ervaringen nog wennen aan deze voor mij onbekende nieuwe dealer. De kans is niet groot dat ik bij aanschaf van een jongere auto overstap naar Kia Boxmeer.

C.F.H. Kerkhoff (Cuijk.)
10-06-2020

Ik kom nu al 7 jaar bij Oostendorp auto in Uden en ik ben zeer tevreden. Ook ben ik tevreden over de pechpas, die men gratis ontvangt. Ik heb hem nog niet nodig gehad maar het geeft me als zeer slecht ter been zijnde een heel prettig en een veilig gevoel. Ook wil ik iedereen zoals de monteur en medewerkers bedanken voor hun gastvrije uitstraling.

Ajp Spierings (Schijndel)
10-06-2020

Prima zaak.

Kees meijers (Schaijk)
10-06-2020

Niets te wensen over.

Harry Faassen (Oss)
10-06-2020

Ga zo door.

Aha van den Bosch (Sint-Michielsgestel )
10-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.