9,1
7.649 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.649 beoordelingen - Powered by TNS

Inlevingsvermogen in klantbehoefte. Meedenken en alternatieven aanreiken. Afspraken meer dan nakomen.

Anoniem
16-06-2014

Ik ben een tevreden klant.

Anoniem
16-06-2014

De service is goed en we worden netjes behandeld en alles gaat volgens afspraak

Anoniem
16-06-2014

Ondanks de kleine fout die werd gemaakt op het orderformulier (deze werd 1 week later op zaterdag alsnog verholpen), al met al ben ik goed tevreden.

Anoniem
16-06-2014

goede service

Anoniem
16-06-2014

Anoniem
13-06-2014

Snelle, goede en eerlijke service.

Mieke Matheeuwsen (Maashees)
12-06-2014

De uitgevoerde onderhoudslijst even met de klant doornemen

Anoniem
12-06-2014

Vriendelijke mensen en goede service.

Anoniem
12-06-2014

Wat afgesproken is doen ze zeer goed, heb geen klachten.

Anoniem
12-06-2014

De vragen over het bedrag en enkele andere vragen die ik met (voldoet) heb beantwoord, zijn niet met mij besproken. Er was op de lijst, die ik naderhand kreeg van alles aangekruist. Ik ga er vanuit dat het allemaal gecontroleerd is. Maar van te voren is er geen bedrag genoemd of verteld.

Anoniem
12-06-2014

altijd vriendelijk, behulpzaam, bekwaam

Anoniem
12-06-2014

Service is echt goed. Benadering persoonlijk en dat bevalt zeer goed.

Anoniem
12-06-2014

prima behandeling en afhandeling van de servicebeurt

Annemie van Grinsven (Groesbeek)
12-06-2014

bijzonder aangename dealer

peters-eisenburger (berg en dal)
12-06-2014

vriendelijke en kundige verkoper die de tijd voor je nam

Anoniem
12-06-2014

Vriendelijke verkoper

Anoniem
12-06-2014

er wordt niet altijd teruggekoppeld van hetgeen is afgesproken bijvoorbeeld een telefoonische afspraak.

john putmans (oirschot)
12-06-2014

het is allemaal gewoon en goed verlopen alleen bij mij navigatie stond nog een oude versie, en als het goed is wordt dat deze week verholpen vond dit wel een - punt en moest er zelf om vragen en na een beetje moeilijk doen wordt het hopelijk nu opgelost na drie weken

Cremers (Grubbenvorst)
12-06-2014

persoonllijke aandacht, goede uitleg

Anoniem
12-06-2014

betrouwbaar, accuraat

G.P. Neggers (Uden)
12-06-2014

Tevreden over hoe men met je omgaat en afhandeling van de zaken

Anoniem
12-06-2014

gewoon goed

I. Lammens (Zaltbommel)
12-06-2014

betrouwbare dealer

B.J. van Houts (Deurne)
12-06-2014

Dealer houdt zich aan zijn afspraken.

Marcel van den Heuvel (Rosmalen)
12-06-2014

aardige rustige duidelijke nette verkoper

Raemakers (Reusel)
12-06-2014

Uitstekende service en correcte behandeling door medewerkers.

Anoniem
11-06-2014

Nette medewerkers, klantvriendelijk. Goede faciliteiten (koffie, Internetvoorziening) tijdens het wachten. Duidelijke communicatie.

Anoniem
11-06-2014

Hier krijg ik waar voor mijn geld. Er is echt iets aan mijn auto gedaan.

H. Cuijten (Thorn)
11-06-2014

Klantvriendelijkheid, openingstijden werkplaats, service

Anoniem
11-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.