9,1
8.195 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.195 beoordelingen

Dealer houdt zich aan zijn afspraken.

Marcel van den Heuvel (Rosmalen)
12-06-2014

aardige rustige duidelijke nette verkoper

Raemakers (Reusel)
12-06-2014

Uitstekende service en correcte behandeling door medewerkers.

Anoniem
11-06-2014

Nette medewerkers, klantvriendelijk. Goede faciliteiten (koffie, Internetvoorziening) tijdens het wachten. Duidelijke communicatie.

Anoniem
11-06-2014

Hier krijg ik waar voor mijn geld. Er is echt iets aan mijn auto gedaan.

H. Cuijten (Thorn)
11-06-2014

Klantvriendelijkheid, openingstijden werkplaats, service

Anoniem
11-06-2014

goede service.

P.Minten (beek en donk)
11-06-2014

Acht betekent goed vooral kennis heb ik ervaren

Houben H (5752 AJ Deurne)
11-06-2014

Ik ben altijd correct geholpen en mijn kinderen zijn ook bij dezelfde dealer

A. Gommers (Eindhoven)
11-06-2014

goed en snel

Anoniem
11-06-2014

Vertrouwen

Th.v.d.Heuvel (Eindhoven)
11-06-2014

geen klachten

G A van kessel
11-06-2014

Goede service, heldere prijsopgave en afspraken worden nagekomen. Dealer gaat coulant om met reparaties die net buiten garantietermijn vielen.

Boy Koning (Rosmalen)
11-06-2014

flexibiliteit en luistert naar de klanten

Anoniem
11-06-2014

Openheid, goede communicatie en behulpzaamheid

Anoniem
11-06-2014

Komt alle afspraken na, deskundig onderhoud, denkt mee na over werkzaamheden die gedaan moeten/kunnen worden, adviseert

Anoniem
11-06-2014

goede service en duidelijke afspraken

Anoniem
11-06-2014

geen klachten, binnen prijs, makkelijk afspraak plannen

Anoniem
11-06-2014

De afgelopen tien jaar zijn altijd naar tevredenheid verlopen. Prima geholpen, vriendelijk, duidelijk Ook behulpzaam... zelfs voor vervanging van een lamp kun je bijna altijd dezelfde dag nog langs komen. Nogmaals een prettige dealer hier in Nijmegen

Tejo en Trudy Hendriks (Nijmegen)
11-06-2014

Ze zijn klantvriendelijk bellen meteen als er iets is en er staat altijd een goede leenfiets klaar

Anoniem
11-06-2014

Correcte behandeling.

Anoniem
11-06-2014

Goede en snelle afhandeling, goede informatie

Anoniem
11-06-2014

Goede afspraken, snelle afhandeling, goede service

Anoniem
11-06-2014

Alles is goed geregeld, aardig personeel, en een 10 is niet beter dan mijn 8 omdat ik helemaal niets weet van auto's en onderhoud en dus gewoon op mijn gevoel afga en vind dat het een prima garage is.

Anoniem
11-06-2014

Ik ervaar hier al jaren een eerlijke, goede en klantvriendelijke behandeling.

Anoniem
11-06-2014

Klantvriendelijk en goede service

Fam. Moes - Van de Voort (Berlicum)
11-06-2014

Omdat ik 100% tevreden ben.

Hr L.J.Spitters (vlijmen)
11-06-2014

een prima ervaring

Anoniem
10-06-2014

nette schone zaak met vakkundige medewerkers die ook nog eens klantvriendelijk zijn

Schaakxs (Wijchen)
05-06-2014

Dat we altijd zeer correct behandeld worden.

Anoniem
04-06-2014