9,1
7.734 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.734 beoordelingen - Powered by TNS

Goed geadviseerd, vriendelijk personeel.

Dhr. S. Dimitrijevic (Sambeek )
18-03-2021

Om de goede ervaringen.

Dhr Janssen (Horst)
16-03-2021

vriendelijk personeel, goede klantservice.

bruggeman (boxmeer)
16-03-2021

Klantvriendelijk, alert op aankomende afspraken, informeren over eventuele meerkosten.

Lensen (Venray)
16-03-2021

Er was een misverstand ontstaan over de afspraak m.b.t. de onderhoudsbeurt aan de auto (wachten/vervangend vervoer). Dit werd vervolgens fantastisch opgelost. Ik werd terug naar huis gebracht en later daar weer opgehaald. Dit noem ik SERVICE.

Will Post (Helmond)
16-03-2021

Prettige ontvangst, deskundige uitleg met van te voren de prijsopgave. Een vervangende auto was direct beschikbaar en werd voorgereden. Ik kon de auto volgens afspraak om 5 uur ophalen. Kortom alles verliep om door een ringetje te halen.

Peter le Cocq (Helmond)
16-03-2021

Oostendorp Helmond is 'n prima garage.

Tony Peters (Helmond)
16-03-2021

Altijd vriendelijke mensen. Wordt goed uitgelegd over de uitgevoerde werkzaamheden.

Subadar.Jk (Deurne)
16-03-2021

Ik ben een nieuwe klant bij deze dealer en netjes ontvangen en ze komen de gemaakte afspraken waar, ook wordt er netjes/vakkundig gewerkt.

Dhr M. Bogers (Helmond)
16-03-2021

Ik heb net een uitvoerig antwoord gegeven....Kort: geen inzicht in uitgevoerde handelingen, omdat ik niet in de werkplaats kan om mee te kijken. Het onderhoudsboekje/service boekje dat ik nu al voor het 13e jaar laat bijhouden en aflever bij binnenkomst lijkt een bescheiden bestaan te hebben tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Immers, het boekje was kwijt toen ik ernaar vroeg bij aflevering van de auto. Dat boekje bleek al die tijd gewoon in een laatje te hebben gelegen, het kostte nogal wat tijd om dat boekje boven tafel te krijgen. Conclusie: dat boekje speelt geen enkele rol...de daarin vermelde zogenaamde nalooppunten worden misschien uit het hoofd gedaan, maar mijn indruk is dat bij een kleine beurt er slechts olie en ruitensproeiervloeistof worden geleverd en dat voor een prijs van 166 euro. Ok, ik kan ermee leven, maar toch vraag ik me dan iets af...

AM van der Steen (Eindhoven)
16-03-2021

Perfecte service en duidelijke prijsopgave.

M van Eck (Best)
16-03-2021

Was eerste kennismaking, het is coronatijd, dus allemaal anders als normaal, ben nu tevreden.

Hans Steenbakkers (Veghel)
16-03-2021

Ik kom hier al ruim tien jaar, top service!

M. van Berkensteijn (Berghem)
16-03-2021

Altijd goed geholpen 30 jaar nooit een probleem gehad.

Keijzers a
16-03-2021

Ik kom al vele jaren bij (Oostendorp) van Boxtel. De mensen daar zijn (klant)vriendelijk en behulpzaam. De serviceverlening (bijvoorbeeld een lamp verwisselen die kapot is o.i.d.) is snel en correct.

Dhr. J.W. Boon (Oss)
16-03-2021

Personeel is vriendelijk geeft duidelijke uitleg en je komt niet voor verrassingen te staan.

Cees Meis
16-03-2021

Ik ben tevreden.

A. de Laat (Schijndel.)
16-03-2021

Alleen was er prijzen boekje voor wat een beurt kostte. Ook op de site kan ik geen prijzen vinden. Dat vind ik jammer!

wakelkamp-janssen (den bosch)
16-03-2021

Goede service.

Helga Hagen (Drunen)
16-03-2021

Erg vriendelijk en hulpvaardig personeel. Prettige wachtruimte met de krant, koffie en thee.

G.E.M. Leenders (Nijmegen)
15-03-2021

Nav de vooraf gekregen prijsopgaaf akkoord gegeven voor de reparaties zoals opgegeven in de telefonische opgaaf (is hetzelfde als vermeld met het online afspraak inplannen). Er waren hogere kosten dan vooraf doorgekregen, dit is niet eerst overlegd (ook al zijn het noodzakelijke onderdelen).

Tom
12-03-2021

Snelle afhandeling en vriendelijke behandeling.

De Vries (Nijmegen )
12-03-2021

Het was de eerste keer dat ik daar kwam, voorheen in Cuijk geweest, maar het was prettig.

Thea van Roij-Noij
12-03-2021

Goed geholpen.

Sewalt (wijchen)
12-03-2021

Prettig in contact, transparant en met extra service als een gewassen en gestofzuigde auto retour is het helemaal fijn!

Cynthia (Zaltbommel )
08-03-2021

kom er al Jaren, geeft een goed en betrouwbaar gevoel.

Jan Cox (Venray)
05-03-2021

Ik word al twaalf jaar tot volle tevredenheid behandeld door Oostendorp. Personeel altijd vriendelijk.

Lei Holthuijsen (Horst)
05-03-2021

Alles altijd goed. Ik heb nog geen klachten.

DHR HJM SMITS (GEMERT)
05-03-2021

ik kom al sinds 1977 bij de voorgangers van Oostendorp ( Smulders Lanoto en Driessen ). Het personeel en de goede service is steeds meegegaan en dat kom ik hier ook weer tegen. Als ik niet zo tevreden zou zijn, zou ik het geen 43 jaar bij de zelfde garage volhouden!

jack verhuysen (eindhoven)
05-03-2021

Omdat het geheel de indruk wekt van een klantvriendelijke en efficiënte organisatie.

Dhr J Krikke (Eersel)
05-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.