9,1
6.775 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.775 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service, vriendelijk personeel.

T.A.G. Riswick (Berlicum )
21-09-2020

De afspraak was snel gemaakt. Correct op tijd geholpen, wat afgesproken was is ook netjes gedaan. Een nette en prima garage.

Dhr. A van Ewijk (Nijmegen)
21-09-2020

Het is een erg prettige garage. De sfeer is vriendelijk en het personeel zeer competent, vaardig en behulpzaam. Ook het wachten duurt niet lang en terwijl je wacht is er een ruime tafel, goede koffie/thee/fruit/ kranten en tijdschriften.

Alda Schreuder (Nijmegen )
21-09-2020

Klantvriendelijk en servicegericht, goede inruilprijs gekregen voor vorige auto.

Broshuis (Reuver)
21-09-2020

Oostendorp Scholten Nijmegen is een begripvolle en vriendelijke dealer. De verkopers zijn deskundig en weten goed wat je wilt. Wij hebben prettige ervaringen met de dealer.

Mevr. Otten-Thijssen
21-09-2020

Gewoon goed, alleen vind ik de kosten wel vrij hoog

e. reiniers (beuningen )
21-09-2020

Klant word niet uitgekleed, goed hoor.

H v schyndel (Oss)
14-09-2020

Je wordt vriendelijk geholpen, de service is goed.

C. van de Coolwijk (Ravenstein)
14-09-2020

Goede service het hele jaar door, altijd vriendelijk en behulpzaam.

Mevr van de Ven
10-09-2020

Ik ben erg tevreden over mijn garage, wordt altijd netjes behandeld.

Ria Derijck (Waalre)
10-09-2020

Dik tevreden.

Henk van der Venne (Velp nbr)
10-09-2020

Ben eerlijk gezegd niet eerder in een garage geweest waar alles zo goed en duidelijk werd gecommuniceerd. Daarbij ook zeer vriendelijk personeel.

E. VELDMAN
10-09-2020

Zeer tevreden.

A nieuwendijk (Shertogenbosch)
10-09-2020

Ze helpen mij altijd perfect met alles. En de koffie is heel goed.

Henri verwey (Helmond)
10-09-2020

Vanaf het eerste contact tot levering van de Auto was perfect. Terecht een 10 met een pluim.

Ron W F Gallas. (Wijchen.)
10-09-2020

Je wordt netjes behandeld. En zeker als je een afspraak hebt weten ze wie je bent en welke auto het betreft. Toyota Oostendorp geeft altijd correcte informatie over de noodzaak en kosten van het onderhoud en eventuele reparaties.

H.Jacobs (Venray)
07-09-2020

Service is prima.

H.Klomp
07-09-2020

Al jaren bekend met deze dealer en al jaren goede ervaring.

Mevr. Möllmann (Helmond)
07-09-2020

Goede service en zeer vriendelijk en zeer bekwaam.

willem
07-09-2020

Net als bij Jos van Boxtel, klopt het ook bij Oostendorp. De mensen luisteren goed en geven respons op je vragen of houden ruggenspraak en geven daarna een duidelijk(e) reactie / antwoord.De dealer is de gemaakte afspraak over de vooraf opgegeven werkzaamheden en de totaalprijs nagekomen en dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, vaak wordt er nog een slag om de arm gehouden, even los van onvoorzien / meerwerk ! Bovendien was mijn auto gewassen, hetgeen niet was afgesproken,.....

Jab van Lamoen
07-09-2020

Al 20 jaar een zeer tevreden klant en altijd keurig geholpen en te woord gestaan!

Jos en Carola Nederkoorn (Oss)
07-09-2020

Zeer prettig en kundig personeel, komen hun belofte na. Kunt met vragen altijd bij ze terecht, vragen worden snel en correct beantwoord.

A Mentzel
03-09-2020

Ik wilde eerst een 9 geven maar ik heb een keer een lampje laten vervangen en toen ik thuis kwam lag het kapje los in mijn kofferbak, heb het zelf maar er op gezet.

h sewalt (nijmegen)
03-09-2020

Betrouwbaar en eerlijk. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Frenk Raijmakers (Helmond)
03-09-2020

Auto daar nieuw gekocht, en altijd netjes en correct behandeld.

Toon Hesen (Sint Hubert )
02-09-2020

De auto voldoet aan mijn wensen.

Joop
02-09-2020

Prettige medewerkers en goede service.

Mep de Leeuw (Uden)
02-09-2020

Wij worden er altijd netjes geholpen.

Cj Megens (Den Bosch)
02-09-2020

Netjes en deskundig.

Dhr. van Deelen ('s-Hertogenbosch)
02-09-2020

Als je bij de dealer komt wordt je altijd netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.

Frans Giesbers (Vianen/Cuijk.)
28-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.