9,1
7.525 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.525 beoordelingen - Powered by TNS

Goede ervaringen met aankoop auto. Reparatie en onderhoud perfect uitgevoerd, alleen niet de afgesproken wachttijd doorgeven. Deze duurde 4 uur.

Van der Meijden
17-12-2020

Een eerlijke en goede dealer.

Björn Otten (Veldhoven)
16-12-2020

Vriendelijk en behulpzaam, op tijd mail voor onderhoud. Kosten worden tevoren door gegeven, extra kosten worden eerst gemeld in overleg. Kom je in de zaak voel je meteen thuis.

Gerrit Romme (Geffen )
16-12-2020

Top bedrijf! Al jaren voor ons een betrouwbaar en klantvriendelijke garagebedrijf. Houden zo!

Lieneke Naeff
16-12-2020

Ze voldoen altijd aan mijn vraag of iemand mijn auto kan komen halen en terug brengen. Dat gebeurt tot nog toe steeds correct. Heb verder ook geen klachten.

Anny Basten (Ooij)
16-12-2020

Je voelt je altijd welkom als je binnenkomt. Er komt direct een receptionist naar je toe om je te helpen. De koffie staat altijd klaar en ook een schaal met fruit als je toch even moet wachten.

Mevr. W. Schipperheijn (Beuningen )
16-12-2020

Altijd alles correct, maar ik moet nu vanuit Nuenen steeds naar Eindhoven voor bezoeken aan mijn garage.

Wim Baselmans (Nuenen)
16-12-2020

Zij nemen de tijd om alles goed uit te leggen, zonder ellenlange verhalen. Duidelijk, kort en krachtig. Bovendien maakte ze de oplevering tot een speciaal moment met het doek om de auto heen. Al met al, prettig en kundig geholpen.

Jan Voets (Best)
16-12-2020

Vertrouwd adres. Vertrouwd merk. Vriendelijke en vakbekwame service. Persoonlijke benadering.

Jenny & Johan Verheijden
16-12-2020

Ik vind dat ze het goed doen.

Jan verheijen
10-12-2020

Wij worden altijd goed en deskundig geholpen. Bij onze aanschaf van onze tweedehands auto kregen we alle medewerking. Zelfs bij de eerste apk kwamen ze ons volledig tegemoet.

WTM Lenssen
10-12-2020

Vriendelijke onvangst, goede informatie, vakmanschap !!!

T Martens
10-12-2020

Goede service, auto gewassen en uitgezogen. Helemaal top.

Ria Beeks (Velden)
10-12-2020

Mag zakelijk zijn natuurlijk, maar dat kan op vele manieren. Ik mis het gevoel te worden ontvangen als een goede klant. Diverse kantoorruimten in de showroom, deze vol in het zicht maken het afstandelijk. Diverse mensen, ter kantoren, maakt het voor het gevoel van de klant tot een strakke administratieve organisatie. Koud.

Pierre Hoevenaars (Nederweert )
10-12-2020

Kom er al 29 jaar en nooit klachten.

Antoon van lieshout (Helmond )
10-12-2020

Driessen is een heel prettige garage. Goede service. Prettige medewerkers. Voor iedereen aan te bevelen.

Mevrouw. Van de Ven (Eindhoven.)
10-12-2020

Prima service en geen verrassingen in de kosten.

Paul (Veldhoven)
10-12-2020

Geweldige overall experience. Ontzettend vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt om alles correct en volledig uit te leggen. En ook met je meedenkt.

Bjorn Timmermans (Eindhoven)
10-12-2020

Over de werkplaats ben ik tevreden. De administratieve afwerking roept vragen op, m.n. de verzekering.

J.A.J.M. Muller (Uden)
10-12-2020

Niets meer te wensen.

Peter Strikkeling (Millingen aan de rijn)
10-12-2020

Dik verdiend.

Bert Derks (Nijmegen )
10-12-2020

Goed luisterend oor en nemen alles serieus.

Arno Hartjes (Nijmegen)
10-12-2020

Goede en vriendelijke verkoper en een bijzondere aflevering.

Henk hoedemakers (Vinkel )
10-12-2020

Goede service.

B.S. van Balen (Zaltbommel)
10-12-2020

Zeer vriendelijke behulpzame medewerkers die net dat beetje extra service bieden. Niets is teveel! Top team!

Helen Paas (Herten)
07-12-2020

Goede service, vriendelijk en behulpzaam.

Theo Driessen (Helmond)
07-12-2020

Alles loopt altijd gesmeerd. Enige tijd geleden was ik niet helemaal tevreden over de bekabeling van de fietsendrager. Deze was door hun vervangen. Ze hebben toen geheel gratis de kabels aangebracht zoals ik het wilde.

Martien Schrauwers (Helmond )
07-12-2020

Vakbekwaamheid, vriendelijkheid, netheid.

Jos van Gennip (Boxtel)
07-12-2020

Keurige garage. Aardige en betrouwbare chef, die mijns inziens goed advies geeft.

Mevr. J. van de Vliet (Rosmalen)
07-12-2020

Mooie showroom en alles staat er netjes bij. Verkoper was in het begin argwanend, maar het was ook erg druk. Daarna ging het super netjes.

A. van Hoof (Lierop)
07-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.