Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.804 beoordelingen - Powered by TNS

Om dat ik tevreden ben.

Bert van Elst (Cuijk)
22-11-2019

Ik ben al meer dan 33 jaar bij deze uitstekende garage !!!!

Louis van den Brekel (Oss)
22-11-2019

alles was goed

ma.jans (uden)
22-11-2019

Omdat het een heel goed bedrijf is.

Frans Spanjers (Oss)
22-11-2019

Ik ben al ruim 40 jaar klant bij Jos van Boxtel en ben uiterst tevreden hoe je daar behandelt wordt. Zowel de receptie, werkplaats en verkopers zijn altijd zeer correct en als er iets is dan wordt het professioneel opgelost. Ik zal ook altijd iedereen aanbevelen om van de service te gaan genieten bij Jos van Boxtel. Ook na de aankoop van een auto zullen ze jou altijd bij staan als er iets is. Daarom is Jos van Boxtel een auto garage waar ik met vertrouwen een auto koop.

Christ Filippini (Veghel)
22-11-2019

een heel mooi bedrijf met een mooie uitstraling naar buiten toe

Henk van Kessel (Schijndel)
22-11-2019

Kwaliteit staat voorop in alle factoren,Van het te woord staan van de klant, het maken van afspraken, en het uitvoeren hiervan.Alles wat je ook zou verwachten bij het rijden van een Toyota.

Dhr. A. S. Kroese (Kerkdriel )
22-11-2019

Sinds 1986 vaste klant, altijd klantvriendelijk en geweldige service.

Rob (Den bosch)
22-11-2019

op basis van service, proffessionaliteit, deskundigheid en kwaliteit

William Begeer (Den Bosch)
22-11-2019

Ik ben in alle opzichten zeer tevreden over Jos van Boxtel in Den Bosch. Andere dealers kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Lou Verstraeten (Den Bosch)
22-11-2019

Wij komen er al jaren

G.j. van wijngaarden (Culemborg)
22-11-2019

Prima service - deskundig personeel met aandacht en tijd voor de klanten !

Hein van de Wal (Millingen aan de Rijn)
22-11-2019

goede service

marc verhoeven (nijmegen)
22-11-2019

Men is vakkundig en betrouwbaar. Coulance is ook groot. En als klant ben je voor hen een individu. En ik vind Toyota zeer goede auto’s produceren. De auto is ook heel betrouwbaar en aangenaam.

Edo Fennema (Nijmegen )
22-11-2019

Een verkoper met veel kennis en liefde voor de auto.

Mevr. van Beek (Venlo)
22-11-2019

Ik heb een super goed gevoel bij deze dealer in Oss en vooral een heel fijn contact met de medewerkers en altijd vriendelijk en snelle service,nogmaals een voorbeeld hoe hoe klant/dealer relatie hoort te zijn,verdienen echt een 10,top

Gerard Hoevenaars (Heesch)
22-11-2019

Zeer klantvriendelijk en kennis van zaken en wordt altijd meteen geholpen

Fred de Hoon (Oss)
22-11-2019

Prettige omgang met de verkoper, duidelijke afspraken, mooie aflevering en goede service.

Dhr Arts (Heumen)
22-11-2019

Een fijne garage met deskundige medewerkers die service hoog in het vaandel hebben staan.

Harry Joosten
19-11-2019

We worden er altijd correct te woord gestaan en alles wordt naar tevredenheid uitgevoerd.

Jan Steeghs (Oirlo)
19-11-2019

Altijd behulpzaam en vriendelijk!

T.Schaminee
19-11-2019

Jaren lange ervaring, die positief is.

Piet van Rossum (Berg en Dal.)
19-11-2019

Goede service, vervangende fiets.Ook snelle service met het vervangen van een lamp.

Van Heeswijk (Uden)
19-11-2019

Al ruim tien jaar komen wij met onze auto's bij Toyota Cuijk, altijd altijd altijd 100 %in alle opzichten !!!!!!

Kremers van Raaij Joke (Bemmel)
19-11-2019

Goede professionele uitstraling en correcte behandeling

Ben Bos (Gemert)
19-11-2019

Goed en eerlijk bedrijf ,komt afspaken goed na , wordt vooraf ingelicht over dingen die moeten gebeuren , en kosten daarvan, vakbekwame mensen.

SJAN kANTERS (BOEKEL)
19-11-2019

Klantvriendelijk en duidelijke uitleg m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden.

Dhr Joosten
19-11-2019

Niet van toepassing

A th steins (Heesch)
19-11-2019

Vriendelijke, vakkundige medewerkers die vooraf goed informeren wat er nodig is aan reparaties en ook als er tijdens de controle beurt andere punten aan het licht komen, dit tijdig communiceren. Als dit voorkomt, wordt goed meegedacht over hoe en wanneer het kan worden opgelost. Super!

Marcel van Dijck (Schijndel)
19-11-2019

Goede en betrouwbaar garagebedrijf.

Geert van Kuijlenborg (Zaltbommel)
19-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.