9,1
8.004 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.004 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijk en kennis van zaken.

Ingrid (Beuningen )
09-07-2021

Nette behandeling en service. Goede ervaring vwb onderhoud.

René Driessen
09-07-2021

Het is een coulant bedrijf. Eerlijk vakmanschap. Correcte en betrouwbare en vriendelijke contactname van het personeel.

Edo Fennema (Nijmegen.)
09-07-2021

Voel me daar gehoord, aardige mensen, zowel bij de verkoop als aan de service balie. Ervaring: heb keertje gebeld omdat ik wat aan de auto had, kon gelijk komen,werd ook meteen geholpen. Fijne garage!!

Mevr M. Ketelaars (Nijmegen)
09-07-2021

Ik word door Toyota na ieder contact bevraagd of medewerkers hun werk goed doen. Dit is gebaseerd op puur wantrouwen. Ik heb er alle vertrouwen in, als ik mijn auto bij de garage achterlaat dat dit goed komt. Ik heb hier nooit problemen mee gehad.

Henny van Uden (Oss)
09-07-2021

Zijn zeer tevreden met de service van de dealer, komen hier al een aantal jaren.

dhr smits (venlo)
05-07-2021

Duidelijke toelichting verrichte werkzaamheden (op papier).

Tonny van Bussel (Aarle-Rixtel)
05-07-2021

Klantvriendelijke benadering.

Diny Léger
05-07-2021

Eigenlijk natuurlijk Driessen: zeer correct en zorgvuldig.

Peter J. Veger
05-07-2021

Voor mij is Oostendorp Jos v. Boxtel al jaren een vertrouwd adres.

Karel Geerings (Den Bosch)
05-07-2021

Alles gaat altijd goed.

Jan Vrijhoeven (Drunen)
05-07-2021

Ben perfect geholpen, dus geen reden om te switchen naar ander merk.

Ton Vogels (Helmond)
30-06-2021

Goede service en vriendelijke medewerkers.

Willem Janssen (Landgraaf )
30-06-2021

Sinds 6 jaar klant bij Toyota, ik ben altijd correct behandeld met duidelijke informatie. Vriendelijk personeel, dus kom ik er graag.

Tineke Soetens (Eindhoven)
30-06-2021

Zeer goede garage.

T van dinther
30-06-2021

Zeer klantvriendelijk, ze denken met de klant mee.

Dhr. Kleevens (Nijmegen )
30-06-2021

Werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden bij een grote beurt zijn niet of niet volledig uitgevoerd. Ruitenwissers: niet gecontroleerd, één wisser is 10 cm ingescheurd, andere 2 cm. Ruitensproeiervloeistof: volgens bon 500 ml bijgevuld, zelf nog 2 liter toe kunnen voegen. Overige werkzaamheden trek ik nu in twijfel. Het was juist voor veiligheid en betrouwbaarheid waarom ik tot nu toe gekozen heb voor onderhoud bij de Toyotadealer. Nu blijkt dat dit geen toegevoegde waarde heeft.

Erik van de Kerkhof (Helmond)
30-06-2021

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de benadering van de receptionisten.

Helma Albers
25-06-2021

Zeer goede service. Deskundig geïnformeerd over mijn gestelde vragen. Keurige ontvangst receptie. Komen afspraken na.

Dhr. A. Bonte
25-06-2021

Al jarenlang zeer goede service en mijn auto is altijd door de monteurs in uitstekende staat gehouden. Veel dank daarvoor. Ik heb echt alle vertrouwen in mijn dealer. Fijne vakbekwame mensen.

Arlette van Maas de Bie (Helmond)
24-06-2021

Communicatie. Klantvriendelijk en duidelijke uitleg.

Eric Heijnen (Meijel)
24-06-2021

Eerste keer via deze dealer onderhoud van mijn Toyota. Verder nog geen ervaring met dit bedrijf.

J.C.Kivits (Eindhoven)
24-06-2021

Prima service en duidelijke communicatie over wat er gedaan wordt en wat het kost. Vriendelijke, accurate dienstverlening.

Theo Vorstenbosch (Cromvoirt)
24-06-2021

Correcte zaak.

Cees van Eijndhoven (Liempde)
23-06-2021

Klantvriendelijk bedrijf. Je kunt goede afspraken maken en uitleg wordt helder gegeven.

Bellinda van den Helm
23-06-2021

Alles wordt duidelijk gecommuniceerd. Geen minpunten te bedenken.

Edwin V. (Oss)
23-06-2021

Vriendelijk en zeer kundig personeel, ben erg tevreden.

Mevr. G. van de Rijdt (Meijerijstad )
23-06-2021

Zeer net bedrijf. Maken waar wat ze zeggen. Super vriendelijk personeel. Afspraken worden perfect nagekomen. Van tevoren wordt er netjes gemeld als er extra kosten gemaakt moeten worden.

Mark
23-06-2021

Je wordt goed geïnformeerd wat er bij de beurt moet gebeuren en wat erbij komt, zoals banden en de accu.

Goossens
23-06-2021

Goede afspraken gemaakt, komen alles netjes na, topgarage.

Dhr A.J.P Hol (Millingen)
23-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.