9,1
8.747 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.747 beoordelingen

Oostendorp lokatie Eindhoven Men is vriendelijk, alles wordt duidelijk uitgelegd.

Toyota eigenaar
20-03-2024

Zeer vriendelijk verkopers die meedenken

B.J.C. V
16-03-2024

Toyota eigenaar
15-03-2024

Alles volgens afspraak We zijn tevreden en alles volgens afspraak

Toyota eigenaar
15-03-2024

Zoals het hoort! Na jaren kan ik enkel stellen dat Oostendorp precies omgaat met de klant zoals het hoort. De service van zowel sales, bali als monteurs is goed.

Y. G
14-03-2024

zeer goede service Zeer vriendelijk en correct geholpen

Toyota Venray
13-03-2024

Goede service Goed geholpen. Vriendelijk en bekwaam, behulpzaam personeel

Toyota eigenaar
11-03-2024

Fojne garage met prima medewerkers

E. H
09-03-2024

Hele fijne ontvangst en een duidelijke uitleg over datgene wat er gaat gebeuren en meteen daar aan gekoppeld het nota overzicht

J.M.A. A
08-03-2024

Fijn bedrijf Een fijn bedrijf met goede service. Duidelijke communicatie en altijd vriendelijk. Ik moet bij deze garage komen wegels lease contract maar ik kom hier graag!

Toyota eigenaar
08-03-2024

Goed bedrijf. Kom hier al 11 jaar en helaas doet de Toyota Yaris het nog erg goed wat anders zou ik er zo een mooie auto uit kunnen kiezen. Fijn, prettig en goed bedrijf.

M. V
08-03-2024

goede service de dealer is goed, ik krijg antwoorden op mijn vragen, en de service is gewoon goed

Toyota eigenaar
07-03-2024

Goed en nette service Prettig en behulpzaam

Hannie
07-03-2024

Vriendelijk personeel Personeel vriendelijk en met vragen nemen ze de tijd om te beantwoorde.

Toyota eigenaar
07-03-2024

Prima service Een zakelijk vriendelijke bejegening.

C.M.J. S
07-03-2024

Een tevreden klant met een prachtige nieuwe C-HR. Je bent nog echt klant bij deze dealer; je aanwezigheid wordt op prijs gesteld en de benadering is klantvriendelijk. Men neemt alle tijd voor je.

G.W.M. Scheepers
01-03-2024

Goede service klantvriendelijk Er word voldoende geluisterd na onze wensen betreffende nieuwe aanschaf

L. Van Andel
29-02-2024

Uitstekende service bij Oostendorp Venray Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service van het hele team van Oostendorp Venray.

Noud Roelofs
29-02-2024

Snelle levering goede voorlichting Binnen 2 weken van proefrit tot levering van onze agyo X. Wij rijden met veel plezier in dit verrassende complete compacte en zuinige karretje. Het voelt nu al als een echte Toyota waar we waarschijnlijk weer lang plezier aan zullen beleven

Bram
29-02-2024

Oostendorp Venray, the place to be! De service van Oostendorp Venray is gewoon top. Klantvriendelijk, adequaat, inspelend de behoeften en vragen, kortom een aanrader voor een totaal auto-advies en aanschaf.

Bernie van Lierop
24-02-2024

Serieus genomen. Vriendelijk geholpen,en goed geholpen.

Hub vdM. Nederweert.
24-02-2024

Professioneel , vakkundig, Mooi bedrijf met zeer vakkundige en professionele mensen in alle opzichten , altijd fijn om er te komen.

MW SeaFood Service Marco
22-02-2024

Ga zo door. Bedankt voor alles zeer goed geholpen en een goede terugkoppeling over de werkzaamheden gekregen. In een woord gewoon top.

G. M. K.
22-02-2024

Zeer goede service. Zeer tevreden met de medewerkers van de Toyota dealer.

Toyota eigenaar
20-02-2024

Goede service door ervaren en vakkundig personeel Ik kom er al jaren en heb nooit problemen met de auto gehad. Het personeel is vakkundig en je ziet ze steeds weer bij elk bezoek. Daaruit blijkt wel dat het een goed team is.de onderhoudsrapportage is perfect.

Jos
17-02-2024

Uitstekende service!???? Zeer goede service en vriendelijk personeel,top??

G. van Es
17-02-2024

Snelle levering Snel en vriendelijk geholpen met mijn nieuwe auto

Marc
17-02-2024

Service is top! Mijn CHR moest voor onderhoud naar de dealer, en dat is prima gegaan. Een onduidelijkheid over een ruitenwisser is naar volle tevredenheid opgelost. Dus ik kan weer veilig de weg op!

L.K.
16-02-2024

Goede service! Wij zijn erg tevreden over het contact en het onderhouden van onze Toyota

A. van Erp
15-02-2024

Kwaliteitsgarantie in venray Het is moeilijk zoeken naar een garage die meedenkt ten gunste van de klant qua reparatie en onderhoud meestal wordt er gerekend in hun voordeel. In Venray wordt er transparant en eerlijk meegedacht. Klantvriendelijk en een goeie bak koffie. Toyota Venray bedankt en tot over 15000km.

JvD
15-02-2024