9,1
8.278 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.278 beoordelingen

Prima verkoper Ik ben erg te spreken over de wijze waarop ik ben behandeld door de verkoper. De eerste indrukken van onze auto zijn veelbelovend.

Kees
08-09-2022

Goede ervaring Ondanks dat er misverstand over de dag van onderhoud was, is de auto toch op de dag dat ik deze bracht tijdig klaar gekomen. De leenauto stond wel op de juiste dag klaar. Er werd geen discussie gevoerd over de verkeerde datum maar meteen naar een oplossing toegewerkt. Ik kan dat zeer waarderen. Auto rijd weer als nieuw en was netjes klaargezet.

Michel
06-09-2022

Goedkoop en toch high classs Prettige garageservice, deskundig vriendelijk en voorspelbaar. De Yaris werd verkocht met belofte van lage kosten, prettig rijden en goede service. En dat is zo. Onderhoud voorspelbaar en nog geen verassingen gehad nu 200.000 km later. Bij tussentijds een lampje vervangen wordt er niet moeilijk gedaan, wordt meteen gratis gedaan , terwijl ik kopje koffie kon pakken. Nooit ongeduldig om mijn vragen te beantwoorden, voel nooit of me iets wordt aangesmeerd.

Ineke
06-09-2022

Correct en snel Ben voor een kleine beurt en APK geweest, alles correct en snel uitgevoerd!

Toyota eigenaar
02-09-2022

Afspraken goed nagekomen. Onderhoud volgens boekje nodig, afspraak gemaakt en een en ander is conform afspraken perfect uitgevoerd. Vandaar 5 sterren.

JDvdM
01-09-2022

100% tevreden klant Na het maken van de afspraak werd mij medegedeeld welke werkzaamheden werden uitgevoerd tegen welke prijs. Bij het ophalen van mijn auto stond deze keurig gewassen en gepoetst op mij te wachten. En dat alles tegen de overeengekomen prijs. Top.

Huub
01-09-2022

Zeer goed

Toyota eigenaar
01-09-2022

Goedeservice Tevreden met de gang van zaken

F.J.A. G
30-08-2022

geen enquete naar de auto. Ik vindt dat er weinig of geen vragen zijn hoe de auto bevalt in de enquete en dat lijkt mijn inziens toch ook belangrijk zeker voor Toyota.

R.C.J.M. P
27-08-2022

Ik ben blij met de service en de vriendelijkheid

Toyota eigenaar
27-08-2022

Geen woorden voor Elk jaar paar (5) tientjes extra aan lampjes die kapper bleken te zijn (???). Auto is niet uitgezogen volgens afspraak. Binnenspiegel afgebroken, wordt ongevraagd met twee componentenlijm terug geplakt aan voorruit. Luchtfilter wordt niet vervangen bij grote beurt. Vorig jaar viel bij eerste rit na keuring de uitlaat onder mijn auto uit.

Toyota eigenaar
25-08-2022

Een betrouwbare en prettige dealer Ik kom al vele jaren bij deze dealer, het personeel is ronduit vriendelijk en prettig. Er wordt, indien nodig, met me meegedacht en ik ga altijd erg tevreden naar huis !

A. S
25-08-2022

Geweldige dealer voor de regio Nijmegen We zijn helemaal tevreden met Oostendorp Nijmegen. Zou geen andere dealer willen. Mijn pa en ik zijn helemaal happy met onze Yarissen hybride. Ik zou deze dealer meteen aanbevelen bij andere toekomstige Toyota kopers.

Miranda. Janssen
25-08-2022

Zeer klantvriendelijk en service gericht Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, uitleg is duidelijk, je weet van te voren wat het kost, je kunt altijd terecht voor vragen tussendoor als er wat is, je wordt als klant serieus genomen en je wordt snel geholpen. Als je niet veel van auto's weet, maakt het niet uit want ze zijn erg transparant dus geen vervelende verrassingen. Bijzonder tevreden klant al een paar jaar bij deze dealer dus zal hierdoor niet snel van automerk wisselen.

L. L
21-08-2022

Onderhoud van mijn Toyota Yaris. Mijn Toyota is perfect onderhouden, zeer goede uitleg van het gebeuren. Men heeft mij een mail gestuurd wat er allemaal gebeurt is aan de wagen. Top!

Toyota eigenaar
20-08-2022

Helemaal prima Betaalbare onderhoudsbeurt, vriendelijke mensen, geen bijzonderheden, steeds goed geïnformeerd. En de auto doet het na 16 jaar nog voortreffelijk.

Toyota eigenaar
18-08-2022

Goede service Net en vriendelijk personeel bij de receptie

Toyota eigenaar
18-08-2022

Goede service Fijn geholpen, goed geadviseerd door een kundige medewerker

Toyota eigenaar
18-08-2022

Toyota eigenaar
12-08-2022

Goede service, prettig personeel Goede service.

M.A S
12-08-2022

Goede informatie, vlotte uitvoering Ik werd tevoren bij het telefonisch maken van de afspraak goed geïnformeerd over wat er moest gebeuren. Via de website was mij dat niet gelukt. Het werk werd vlot uitgevoerd.

R. O
11-08-2022

Een openbaring Wat een geweldige auto, de nieuwe Toyota Corolla ! De station wel te verstaan !

E. H
11-08-2022

Deskundig, geen blauwe ogen praatjes, direct In 2021 kocht ik een Toyota Yaris, een geweldige auto. Door omstandigheden moesten we overschakelen naar een auto met een hogere zit en dit is de Aygo x limited edition geworden een geweldige en ruime auto.

Harry Coppens
11-08-2022

Altijd goed Ik wordt er altijd goed geholpen, en krijg altijd de juiste informatie, netjes op tijd en correct.

Toyota eigenaar
07-08-2022

Perfektie in top Ben zeer te spreken over het onderhoud en afhandeling.

Toyota eigenaar
05-08-2022

Pure onzin zo’n enquête

J.L.H. S
05-08-2022

Een tevreden klant Al vanaf 1975, met een onderbreking, een tevreden klant.

Toyota eigenaar
04-08-2022

Meestal goede service echter dit keer een steekje laten vallen

J.V.
04-08-2022

Ja goede serves

Toyota eigenaar
04-08-2022

Aanrader Heel erg tevreden over hele aankoop en inruil van auto tot en met aflevering van de nieuwe. Fijne verkoper. Denkt met je mee. Zonder op te dringen.

Toyota eigenaar
29-07-2022