9,1
7.966 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.966 beoordelingen - Powered by TNS

Keurig geholpen en te woord gestaan.

Mevr. A. van Diesen
21-06-2021

Altijd vriendelijk en goede afspraken.

A van Rooij (Eindhoven )
21-06-2021

Je wordt netjes en vriendelijk te woord gestaan. Mochten ze dingen vinden die van tevoren niet afgesproken/voorzien waren dan nemen ze eerst contact op om af te stemmen wat er mee moet gebeuren.

Bart (Eindhoven)
21-06-2021

Klantvriendelijk, goede service, duidelijke uitleg.

Ger Franssen
21-06-2021

Omdat alles perfect geregeld was.

Henk van Nunen
21-06-2021

Goede service mooie prijs.

Janny Smits (Boekel)
21-06-2021

Duidelijk en eerlijk advies. Geen achteraf verrassingen. Snelle service.

David Kennis (Oss)
21-06-2021

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de geleverde onderhoudprestaties en de toelichting.

B. de Haas
21-06-2021

Vlotte service en goede voorlichting.

Theo Riswick (Berlicum )
21-06-2021

Wij hebben onze auto nu 1 jaar. Het lijkt of wij al langer hier komen. Hele fijne service en niks teveel. Fijne medewerkers.

Paul Kok (s-Hertogenbosch )
21-06-2021

Je kunt er volledig op vertrouwen dat je auto in goede handen is.

M
21-06-2021

De dealer geeft mij een gerust gevoel van bekwame mensen die weten wat ze doen en altijd klaar staan met advies of goede raad. Veel garages wekken de indruk vaak onnodig kosten in rekening te brengen. In al die 10 jaar heb ik dat bij deze dealer nog nooit gehad. De vooraf gegeven kostenindicatie komt vrijwel altijd overeen met de werkelijke kosten. Dat is een geruststellend gevoel. Je komt niet voor verrassingen te staan.

P. van den Broek (Son en Breugel)
21-06-2021

Het voelt vertrouwd om hier mijn auto in onderhoud te laten. Ik denk dat ik ervoor kies om hier te blijven. Wel viel het veel duurder uit. Ze vragen wel veel en het voelt wel wat afstandelijker dan de garage waar ik eerst zat waar ik de monteur kende. Nu ben ik slechts een klant uit het klantenbestand.

Mevr. iJpelaar (‘s-Hertogenbosch )
21-06-2021

Betere communicatie vooraf! Auto en actuele kilometerstand is bekend dus juiste prijsopgave had gekund. Jammer dat je op de dag zelf nog eens € 175 duurder uit bent omdat de bougies bij 90000 km vervangen moeten worden! Hier geen akkoord voor gegeven. Daarbij mag de route richting werkplaats beter worden aangeduid! Verder als ik betaal om de auto te wassen en uit te zuigen dan mag dat ook beter gebeuren, velgen deels nog vuil en van binnen niet schoon. Ik heb de service wel eens beter ervaren.

Hans Luites (Kerkdriel)
21-06-2021

De deskundigheid lijkt zeker aanwezig. Maar de bejegening kan echt veel beter!

Dhr. Simon van Duin (Nijmegen)
21-06-2021

Tot nu toe ben ik tevreden over de service en kwaliteit van de garage. De auto rijdt goed. Jammer vind ik dat Suzuki bij hen in het gebouw zit. Ik had liever gezien dat het alleen Toyota was gebleven. Dat geeft mij meer vertrouwen. Het wordt te groot.

Dhr. S. Geurts
21-06-2021

Ik ben heel tevreden over het geheel van afspraken, onderhoud en receptie. Altijd correct, vriendelijk, kort en krachtig ongeacht wie je te woord staat. Geen gebakken lucht, fijn! Soms zou ik iets meer willen weten, wellicht moet ik er zelf wat explicieter naar vragen. Contact met de uitvoerende mensen in de garage is hier helemaal niet aan de orde. I.v.m. voorgaande eenmansgarage totaal andere sfeer. Beide prima, hier veel formeler. Geleverde kwaliteit is/was beide goed. Prijzen liggen totaal anders voor zover ik enigszins kan overzien, maar ik rijd intussen ook een ander type Toyota.

L. Eijkenboom (Nijmegen)
21-06-2021

Perfect geholpen door de medewerker. Alles precies volgens afspraak geleverd.

René Ketelaar (Tilburg)
21-06-2021

Eerlijk en vriendelijk.

Tiny en Nettie Beks (Geldrop)
21-06-2021

Altijd prima geholpen, nooit problemen gehad en afspraken worden nagekomen. Goede adviezen.

Jolanda Olij (Helmond)
11-06-2021

Prima service en vriendelijk.

P Linschooten (Meierijstad )
11-06-2021

Goede afspraken, geen onaangename verrassingen, auto piekfijn in orde, is aan te bevelen.

T Timmermans (‘S-Hertogenbosch)
11-06-2021

Zoals altijd vriendelijk behandeld. Afspraken worden nagekomen. Auto gewassen en uitgezogen, als extra service. Petje af.

M. Kuijpers (Berlicum)
11-06-2021

Vakkundig.

Henk
11-06-2021

Allemaal prima werknemers.

M.Ledder (Doornenburg )
11-06-2021

Zoals afgesproken.

Jan Brants
11-06-2021

Duidelijk, snel en zorgvuldig en gevoel dat ik als klant belangrijk voor hen ben.

Louis Boons (Nijmegen)
11-06-2021

Na aflevering ben ik nog een keer teruggegaan naar de dealer vanwege een vraag over connectiviteit van mijn Toyota Touch infotainment systeem. Ik werd toen meteen goed geholpen.

Peter Houdijk
11-06-2021

Oostendorp - Jos van Boxtel is ondanks de naamswijziging precies dezelfde gebleven, dat wil zeggen zeer vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in de verkoop als in het onderhoud en wij zijn er al ruim 40 jaar klant.

Wim Jonker ('s-Hertogenbosch)
11-06-2021

Duidelijkheid en betrokken.

Coolen (Stramproy)
11-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.