9,1
8.195 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.195 beoordelingen

Nette behandeling Zeer tevreden hoe het onderhoud uitgevoerd is. Complimenten aan het personeel voor de vriendelijkheid en het maken van een praatje

A.Cuijpers
01-07-2022

fijn bedrijf vriendelijk personeel , goede uitleg , goede service

Toyota eigenaar
30-06-2022

Perfecte service Ik ben erg tevreden met de service en de klantvriendelijke bediening

L. Stollman
29-06-2022

Vriendelijke en kundige hulp We werden hartelijk ontvangen en kregen vakkundige uitleg. De verkoper had veel geduld bij onze vragen en legde soms meerdere malen uit wat we niet direct begrepen

P. Le Cocq
29-06-2022

Beste personeel! Altijd aardig, super behulpzaam en je auto weer als nieuw ophalen..!

Lian
26-06-2022

Goede service Ik ben erg tevreden want ze zijn echt klantvriendelijk, problemen worden snel en accuraat opgelost, alles gebeurt volgens afspraak, je wordt goed geïnformeerd

C. D
24-06-2022

Gewoon een prettige garage en netjes Algehele tevredenheid over de service

V. Martinus
23-06-2022

Prima service!! Meer dan tevreden.

J.F.M. B
23-06-2022

genoeg woorden en veel daden. Fijne vriendelijke mensen die je correct te woord staan en je precies vertellen wat er gaat gebeuren. Ik weet niet of het aan het merk ligt, maar er hoeft altijd minder te gebeuren als dat ik gedacht had. (wat ik bij andere merken gewoon was.) Wat ik tevens een uitmuntende service vindt is dat ik een leen auto kan mee krijgen. (heb ernstige rug klachten, dus vandaar.)

J. Konijnenberg
23-06-2022

9

Toyota eigenaar
23-06-2022

Super fijne garage! Fijne en vriendelijke medewerkers, super fijne garage!

Toyota eigenaar
22-06-2022

Goede service Ik raad iedereen aan om bij Oostendorp-Jos van Boxtel een servicebeurt te laten geven je word op een nette manier behandeld

L.G.G.W. G
22-06-2022

Goede service De service is uitstekend en het personeel zeer behulpzaam en vriendelijk

J.P.A. S
16-06-2022

Goede en betrouwbare service zeer tevreden

L.J.M. O
16-06-2022

Goede service en vriendelijke verkoper Vriendelijk bedrijf

S.J.B. V
16-06-2022

J.C.M. V
15-06-2022

Super goed zijn ze altijd vriendelijk

H.G. G
10-06-2022

Outstanding service I was super pleased with the help of our sales agent, Rene, who patiently and professionally supported every single question and I had quite a long list of these. Also just after purchase he was very supportive with some additional questions I had while the first days of driving my new Toyota. Many thanks!

B.A. N
10-06-2022

Vriendelijke bediening

P.C.M. den Bieman
09-06-2022

Super Fijn familiebedrijf, duidelijk regelmatige communicatie, en komen al de gemaakte afspraken na. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen Super ??

Toyota eigenaar
09-06-2022

prettige service. personeel aan de balie en de monteurs zijn service gericht.

R.L.A.M. L
09-06-2022

Goede service Goede garage, vakkundige monteurs en magazijn/receptie medewerkers, zijn klantvriendelijk en denken mee.

L.A uit Berghem
08-06-2022

T.J. P
08-06-2022

Goede service

Toyota eigenaar
07-06-2022

Vriendelijk Erg vriendelijk personeel, behulpzaam en vertrouwd, ik zweer bij Toyota!!

M.J. D
03-06-2022

Geen lange wacht tijd maar met een lekker bakje koffie Kreeg mijn auto netjes gewassen terug

A.J.A.M. V
03-06-2022

Goeie en snelle service. tijdens het wachten werd met mij overlegd of de interieur filter en de achterruit wisser vervangen mochten worden dit werd dmv fotos getoond. dus geen onverwachte extra kosten.

J.G. V
02-06-2022

Je hebt er altijd een zeer goede service Ik ben erg tevreden met de service en vriendelijkheid van de dealer

C. C
02-06-2022

betrouwbaar Wij zijn zeer tevreden over het werk dat Oostendorp Scholten Toyota in Nijmegen aan onze auto verricht. Kennis van zaken, gericht handelen en betrouwbaar. Marjolijn van Burik

M. van Burik
02-06-2022

Zoals altijd weer super tevreden Alles zowel technisch als klantvriendelijkheid was het weer optimaal

Joop van Dartel
01-06-2022