9,1
7.887 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.887 beoordelingen - Powered by TNS

Als ik met mijn Toyota Verzo S naar Oostendorp ga, weet ik altijd waar aan toe ben. In mijn afspraak geeft de receptie heel duidelijk aan wat de kosten zijn. Daarbij wanneer ik daar weg rijdt voel ik aan de auto dat er echt aan gewerkt is. Oostendorp Uden is echt top en er werken hele vriendelijke mensen en natuurlijk de koffie is er altijd. Ga zo door!

Ajp Spierings (Schijndel)
27-05-2021

Gewoon goed.

marcel vcan niftrik (oss)
27-05-2021

Goede service, duidelijke uitleg over onderhoudswerkzaamheden en telefonisch contact als onverwachte dingen geconstateerd worden tijdens de werkzaamheden.

Henk Voets (Heeswijk-Dinther)
27-05-2021

Mijn ervaring is kort, ik werd maar niet gebeld wanneer mijn auto klaar was, terwijl dit afgesproken was dat ik gebeld zou worden. Ik heb zelf om even voor 17.00 uur gebeld, mijn auto was toen klaar. Kort daarna werd ik gebeld door een medewerker van de werkplaats, en gaf me dezelfde info. Vergeten mij te bellen? Ook betaal ik liever de factuur door over te maken, daar het om grote bedragen gaat.

Mw A. v.d. Akker (Berlicum)
27-05-2021

Voor mijn gevoel was het bij Van Boxtel minder zakelijk, maar wel prettiger.

Rien Hairwassers (Den Dungen)
27-05-2021

Heel klantvriendelijk.

Ria van seeters
27-05-2021

Mooi en net bedrijf, vakkundig personeel & betaalbare prijzen.

J. Tromp (Alphen aan den Rijn)
27-05-2021

Fijne dealer, goede service en kennis van zaken. Aanrader!

Niels molhuijsen (Oss )
27-05-2021

Goed tevreden.

Marijke Bergmans (Zeeland)
27-05-2021

Vriendelijke medewerkers. De verkoper van mijn auto gaf duidelijke uitleg hoe alles werkte en wat de mogelijkheden waren rondom de lease van de auto. Wij werden vriendelijk te woord gestaan. Alles volgens afspraak verlopen, dus erg tevreden!

Mevr B. Jansen (Nijmegen)
27-05-2021

Algemeen goede ervaring in 't verleden. Zowel verkoop als ook de werkplaats!

A van Steen (Venray)
21-05-2021

Prima geholpen en keurig te woord gestaan.

Dhr vd Broek (Helmond)
21-05-2021

Nette service.

Mevr. M van Grinsven
21-05-2021

Eerlijk bedrijf, goed personeel, vriendelijke benadering van de klant. Mijn volgende Toyota zal hoogstwaarschijnlijk hier weer aangeschaft worden.

Rob van der Lelie (Berg en Dal)
21-05-2021

Wij zijn gewoon erg tevreden!

m weststrate (Oss)
21-05-2021

Ben zeer tevreden met deze vestiging.

Jan van der leij (Zaltbommel)
21-05-2021

Heb hier m’n nieuwe CHR besteld na minder goede ervaring bij andere.

Gerry de Kort (Best )
21-05-2021

Hele verkoopproces is ondanks de Coronamaatregelen goed afgehandeld door de verkoopadviseur. We zijn tijdig op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou plaatsvinden.

Ad (Eindhoven)
21-05-2021

Klantvriendelijk, professioneel, komen afspraken na. Kan deze garage van harte aanbevelen!

Karin Wisman
19-05-2021

Omdat mijn ervaring is dat er goed naar de auto wordt gekeken en wij correct behandeld worden.

Leo van Kuijen (Helmond)
19-05-2021

Alles naar wens verlopen.

a.Foliant
19-05-2021

Service en vriendelijkheid zijn top!

Riny en Riet van den Heuvel
19-05-2021

Er wordt goed en vakkundig onderhoud gedaan, en netjes geholpen.

WG Verhoeven (Rossum)
19-05-2021

Ik ben al ruim 14 jaar klant bij de dealer. Heb toentertijd een nieuwe Verso gekocht, de auto heb ik daar ook nog altijd in onderhoud. Alleen jammer dat nadat de garage is overgenomen de van servicepas van de vorige dealer kwam te vervallen.

Rien Cromsigt
19-05-2021

Goede service en mijn auto was superschoon.

Dirk Murray (Den Bosch)
19-05-2021

Online een afspraak gemaakt voor apk en onderhoud. Alles liep volgens afspraak. Ik ben momenteel erg tevreden. Nette garage met vriendelijke medewerkers.

Italo Balestra ( Nijmegen)
19-05-2021

Super.

Wilma van der steen (Sint Michiels gestel )
19-05-2021

Ruim aanbod in auto's, duidelijke communicatie, werken volgens afspraak. Nette uitstraling showroom.

Dhr Van den Heuvel
19-05-2021

Ruim tien jaar geleden toen ik supertrots mijn eerste nieuwe Toyota Aygo kocht, ben ik met grote tevredenheid klant gebleven bij de dealer. Het hele team van de receptie, werkplaats tot in de showroom zijn vriendelijk, gastvrij en attent met een goede service. De koffie staat altijd klaar. Er wordt van tevoren overlegd qua tijd, kosten, vervangend vervoer, eventuele proefrit en onverwachte reparaties of vervangingen worden vooral gemeld en overlegd. En bij de inruil van een auto wordt er meegedacht naar de huidige situatie. Wat mij betreft verdienen ze een 10 met een griffel!

Jeanne van Pinxteren (Rosmalen)
19-05-2021

Ik ben heel tevreden over de auto en de zorg van de auto.

Marijke Leenders-Migchels (Aarle-Rixtel)
18-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.