9,1
8.004 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.004 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service Goede uitleg en service

Y.C.M. K
13-08-2021

Goede service Ik ben in elk opzicht zeer tevreden hoe ik daar behandelt wordt

G.F.H. N
12-08-2021

Goede en duidelijke service en communicatie Tevreden zoals al jaren met de communicatie en service en behulpzaamheid

J.P.H. V
12-08-2021

Algehele indruk; erg matig Aan de balie krijg je het gevoel dat je ergens iets niet goed gedaan hebt. Ik krijg altijd het gevoel dat men "boven" mij wil staan. Ik ben van mening dat, als ik de keuze van tijdstipbepaling krijg en ik geef aan de afspraak om 09.00 te willen, ga ik ervan uit dat die toch zéker voor de middag klaar is. Mijn auto was pas om 16.15u klaar en als ik daar niet zelf over had gebeld weet ik niet of ik voor 17.00u gebeld zou zijn. Dan had ik de afspraak om b.v. 14.15u toch ook kunnen plannen? Men vind dit heel normaal en dit wordt ook op een manier duidelijk gemaakt die niet vriendelijk op mij overkomt. Ik had expres mijn auto vooraf gewassen en gestofzuigd en aangegeven dat Oostendorp dit niet hoefde te doen. Die doen dat dan toch, waar 30 euro voor wordt gerekend. De speciale airco controle is niet uitgevoerd. Wel de check die al in de beurt zit. Als een van deze info niet juist is, komt dat omdat e.e.a. niet duidelijk gecommuniceerd wordt. Ik stop met mijn bezoeken aan Oostendorp en ga mijn heil elders zoeken. Arrogantie ten top daaro.

Toyota eigenaar
12-08-2021

Onderhoudsbeurt Snelle juiste beurt en vriendelijk te woord gestaan bij enkele vragen.

J.M.M. S
10-08-2021

Goede service, vriendelijk personeel

R. van Genderen
06-08-2021

M S Erg fijn bedrijf waar je goed geholpen wordt bij verkoop en alle after sale is ook top !

Toyota eigenaar
03-08-2021

Voor service en Onderhoud ! Ik ben zeer tevreden over de service en onderhoud van mijn auto. De medewerkers zijn erg vriendelijk en de monteurs leveren uitstekend werk. Mijn complimenten...

M.G.H.J. V
03-08-2021

Vroeger was ik erg tevreden over deze dealer maar sinds deze eigenaar er is probeert deze garage je op te zadelen met onnodige reparaties. Ik zoek een andere dealer.

M. Burger (Eindhoven)
19-07-2021

Ik ben zeer tevreden over de garage, personeel enz. Vooral het halen en brengen van de auto ervaar ik als zeer plezierig.

Mevr. V.M. van der Werff (Rosmalen)
19-07-2021

Het is een betrouwbare garage op alle fronten. Houdt zich aan tijdafspraken, prijsopgave , aflevering van de ingevulde controlepunten.

E.J.Stollman- van der Heijden (Venray)
15-07-2021

Omdat ik tevreden ben.

jac peters (Tienray.)
15-07-2021

Goede service. Blij met Toyota Drop off. Vriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg .. kleine dingetjes kunnen in Westerhoven verholpen worden, hoef je niet naar Eindhoven. Vooraf nemen ze contact op als er extra onkosten bij komen.

Jeanne (Valkenswaard )
15-07-2021

Netjes, vriendelijk, deskundig.

erik meijer (best)
15-07-2021

Ik rij nu in een Toyota en als ik een nieuwe auto ga kopen wordt dat weer een Toyota via deze dealer.

kees van der have (Eindhoven)
15-07-2021

Tevreden op een punt na: volgens de chef moesten er twee nieuwe banden op terwijl die nog een ruim voldoende profiel hebben n.l 2.8 mm terwijl er minimaal 1.6 mm op moet zitten! Dit is wettelijk verplicht zie ANWB.

W.Brukx (Ravenstein)
15-07-2021

Omdat ik tevreden ben over uitvoering onderhoud en de geleverde service.

Els Vermeulen (‘s-Herogenbosch)
15-07-2021

Heel vriendelijk personeel, snelle en goede service en een fijne en luxe leenauto!

Mevr. Jansen (Boxmeer)
15-07-2021

Omdat alle afspraken naar 100% zijn nagekomen.

Dhr A Konings (Wijchen)
15-07-2021

Zeer tevreden over de service.

Rens
15-07-2021

Goede en prettige service. Helder en duidelijk in afspraken en communicatie. Ik voel mij daar echt een klant.

Mevr. L. Poppink (Horst )
09-07-2021

Toyota als merk/auto goede kwaliteit en eveneens de nazorg is perfect.

Henny Hurkmans (Deurne)
09-07-2021

Klantvriendelijk, duidelijkheid met betrekking tot onderhoud: wat ze gaan doen, de kosten, bellen als er iets extra's moet gebeuren, dus geen onzekerheden, komen afspraken na.

van Otterdijk
09-07-2021

Hoogwaardige auto's, vaktechnisch bekwaam personeel en vriendelijkheid aan de service balie.

Dhr. van den Bout
09-07-2021

De behandeling die ik daar krijg maakt dat ik mij daar op mijn gemak voel en dat maakt mij blij.

Dhr Eyck (Eindhoven)
09-07-2021

De overname door Oostendorp heeft geen bijzondere invloed gehad op de kwaliteit.

Dhr. J. van Leenders (BEST)
09-07-2021

Betrouwbaar, goede service.

Mevr. Straathof
09-07-2021

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf.

H Goossens (Berlicum)
09-07-2021

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

W van der steijn (Vught)
09-07-2021

Gewoon goed en betrouwbaar.

W. Kersten (´s-Hertogenbosch)
09-07-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.