9,1
6.775 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.775 beoordelingen - Powered by TNS

Ik ken het bedrijf nu zo'n 20 jaar en ik heb al die tijd zeer goede ervaringen. Dit geldt voor alle afdelingen, vanaf verkoop, receptie (in het bijzonder) werkplaats en de administratie. Ze leveren die kwaliteiten die ik belangrijk vind, serieus genomen worden als klant, echte aandacht, vriendelijk, meedenkend, soms verrassend, redelijke prijzen. Ik voel daar de kwaliteitsgedachte van Toyota. Kortom ik voel een band met dit bedrijf.

J. van Brakel (Schijndel)
15-10-2020

Kundig, duidelijk, vriendelijk en toch ter zake. Voor ons prima!!

Fam. B. Hopman (Beek en Donk)
15-10-2020

Ben zeer tevreden over de Toyota, zeer tevreden over de mensen, staan je graag te woord.

Herman (Den bosch)
15-10-2020

Goed en vriendelijk.

theo gerrits (groesbeek)
15-10-2020

Vriendelijkheid, beleefdheid staat hoog in het vaandel. Nooit enige opdringerigheid. Het voelt gewoon goed bij Oostendorp Scholten Nijmegen.

jacky.hijmans (nijmegen)
15-10-2020

Fijne heel klantvriendelijke benadering. Na binnenkomst aangegeven wie ik was en waarvoor ik kwam, werd onmiddellijk geholpen. Wachttijd kwam overeen met wat eerder was aangegeven; al met al een hele fijne ervaring voor mijn eerste keer.

J. Tromp (Nijmegen)
15-10-2020

Heel netjes geholpen, namen alle tijd om alles uit te leggen.

Piet (Den Bosch )
15-10-2020

De klantvriendelijkheid.

Mevr. Tonny de klein (Schijndel.)
15-10-2020

De bediening is altijd goed en het personeel is vriendelijk!!

Willemien van der Wielen-van Tilburg (Nistelrode)
13-10-2020

We komen er al een aantal jaren en de sfeer is vriendelijk en prettig contact met de medewerkers. Het feit dat je er al jaren komt zegt genoeg!

Leny van den Heuvel (Rosmalen)
13-10-2020

Oostendorp Helmond is een prima dealer/garage. Komen hier al 10 jaar en in al die jaren is afspraak afspraak. Worden onderhoudsprijzen aangehouden en zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en denken mee in praktische oplossingen. Nimmer terug geweest omdat er iets niet goed is gegaan bij reparatie of onderhoud.

A. Jonkers (Helmond)
08-10-2020

Goed en tevreden.

Roel van Gemert (Ommel )
08-10-2020

Goede service, duidelijkheid vooraf, vriendelijk personeel, lekkere koffie.

A. van Zuylen
08-10-2020

Omdat de kosten van wat er op de site staat van de drie mogelijkheden niet overeen komt met de factuur.

WA Smits Claassen ('s-Hertogenbosch)
08-10-2020

Altijd correct behandeld. Afspraken worden na gekomen.

Marc vissers (Berlicum)
08-10-2020

Je wordt altijd snel, vriendelijk en deskundig geholpen.

Corina Ravensbergen (Nijmegen)
08-10-2020

Geweldig bedrijf waar mijn man met veel plezier werkzaam is geweest in de verkoop.

Lita peskens-Soedhoe (Veghel)
08-10-2020

Ik werd goed geïnformeerd en geholpen, ook ongevraagd. Na ongeveer 1,5 week belde de dealer nog of alles goed was gegaan en of ik nog vragen had waarmee ze mij konden helpen, heb ik nog niet eerder meegemaakt vond dat erg netjes.

Jim Klein
01-10-2020

Ik ben daar heel fijn en goed geholpen en daardoor ben ik overgegaan tot koop.

Mevr. S. van der Meij (Oss)
01-10-2020

Vriendelijk en behulpzaam.

Pierre (Venlo)
25-09-2020

Ik ben zeer tevreden over Oosrendorp Auto Uden, omdat ze zowel bij de verkoop als bij de onderhoudsbeurten mij keurig en zeer klantvriendelijk hebben geholpen. Ik kom zelfs van uit Wijk bij Duurstede terug voor de onderhouds beurten.

Paul Beekman
25-09-2020

Goede garage, bijna perfect.

Peter Vogels (Berghem)
25-09-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

Mw. van der Sanden
25-09-2020

Ik kom al jaren bij deze garage, zowel voor aanschaf, onderhoud als reparaties en schadeherstel. Vriendelijke mensen, die je het gevoel geven dat ze je persoonlijk kennen. Vragen worden serieus genomen. Problemen worden opgelost nog voor je zelf vindt dat je een probleem hebt. Na de overname door Oostendorp was het natuurlijk even afwachten of het hoge serviceniveau behouden zou blijven, maar ook daarover niets dan lof. Bij een toch al betrouwbare en erg fijne auto, een betrouwbare en fijne garage.

A. Van Kempen (Sint Michielsgestel)
25-09-2020

De garage heeft een professionele uitstraling met correcte mensen.

Jan van Atteveld (Wijchen)
25-09-2020

Een garage waar je netjes wordt benaderd .

Dhr T Janssen (Wijchen)
25-09-2020

Vriendelijke, goede behandeling, mooie showroom. En ons werd aangeboden om een proefrit te maken in een nieuwe auto.

Pascal (Beuningen)
25-09-2020

Prima service. Vriendelijk ontvangst. Goede dealer. Het enige wat ik miste was dat er geen leenfietsen beschikbaar waren, deze kon ik ruim 2 weken voordat ik kwam al niet meer boeken. Dat kan beter.

Mw. De Man
25-09-2020

Zakelijk en direct.

smans (oss)
21-09-2020

Graag tijdens garantie periode alle problemen oplossen.

John van de laak (Waalwijk )
21-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.