9,1
8.643 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.643 beoordelingen

Aankoop Toyota Yaris Cross Goed geholpen met de aankoop van deze auto. Verkoper heeft alle zaken goed uitgelegd en doorgesproken. Auto keurig afgeleverd.

P.J.M. V
29-12-2023

Geweldige service Je wordt op de juiste manier,( op Jip en Janneke taal), behandeld, chapeau????

A.H. W
29-12-2023

Weinig persoonlijk contact! Zakelijk bezoekje

Toyota eigenaar
28-12-2023

Betrouwbare garage Betrouwbare garage die afspraken nakomt en meedenkt.

Ben
25-12-2023

Klasse service en kwaliteit Ik ervaar persoonlijke aandacht en meedenken, tevens uitstekende service en klantvriendelijkheid

René Cornelissen
22-12-2023

vakkundige en goede service.

Toyota eigenaar
21-12-2023

Vorige week voor de eerste beurt geweest . De dag erna had ik weer dezelfde probleem ben teruggegaan en nu hebben ze wel de tijd genomen om het probleem op te lossen.

Toyota eigenaar
21-12-2023

A.D. D
19-12-2023

Al 18 jaar 100% tevreden!

A.F.A.E. B
15-12-2023

Goede service. Ik ben zeer tevreden met deze dealer,ze nemen tijd voor je maar zijn geen opdringerige autoverkopers

Dré
15-12-2023

Bijzonder goede service De onderhoudsbeurt is weer helemaal perfect uitgevoerd

L. A
14-12-2023

Op en top service. Hier is de klant Koning Ben zeer tevreden en blij weer bij dit garagebedrijf terug te zijn.

J.M.H.C.A. Happé
14-12-2023

Klantvriendelijkheid Ik ben erg tevreden met de service, behulpzaamheid en vriendelijkheid.

Toyota eigenaar
14-12-2023

Zeer tevreden met de service Zeer tevreden met de service en met de behulpzaamheid van de garage zo ook de vriendelijkheid

Toyota eigenaar
14-12-2023

Nieuwe auto Goed geholpen,duidelijke uitleg. Vriendelijke ontvangst.

J.N.H. V
14-12-2023

Heel tevreden Goede garage, met fijne empathische mensen.

A.Z.
12-12-2023

Toyota eigenaar
08-12-2023

Goede service ...

A.M. V
07-12-2023

Top dealer Ik heb mijn Toyota Rav4 bij Oostendorp gekocht. Dat was al een zeer goede ervaring want er is echt een topauto aan mij geleverd De ervaring van het onderhoud is ook zeer goed te noemen. De service staat op een zeer hoog pijl Deze dealer wordt daarom zeer gewaardeerd en aanbevolen.

J. G
07-12-2023

prima besrijf Ik ben tevreden over vestiging Helmond. Hier heerst nog iets van een "dorpse" vriendelijkheid. (ondanks dat Helmond een stad is)

Rob
07-12-2023

Toyota eigenaar
07-12-2023

Netjes geholpen vriendelijk personeel Wordt altijd goed geholpen vriendelijk personeel

H.H.J. V
07-12-2023

Nette behandeling en goede service Zoals gewend is het onderhoud bij Oostendorp in goede handen daarover geen klachten MAAR. Na een navigatie update geeft deze overdag nog 120 / 130 op de snelweg aan, dat viel mij van Toyota erg tegen voor ca € 150.

B.C. S
07-12-2023

J V
06-12-2023

Al jaren goedevervaringen met het personeel en uiteraard met de auto, helemaal top.

Toon Cornelissen
06-12-2023

Goed en snel tot zaken gekomen met een gunstig inruilaanbod De verkoopmedewerker kwam snel met een goed aanbod voor mijn RAV4 en de nieuwe Toyota Cross in de showroom. Wij konden direct zaken doen.

Toyota eigenaar
04-12-2023

Schande dat ik de inruil prenie niet kreeg ik had geen inruil He Toyota waarom kreeg ik geen inruil premie ik ben een trouwe klant. Schande de volgende keer koop ik geen Toyota meer

Dirck Bakker. B
04-12-2023

Onderhoud en service Ik ben goed en met een lachende gezicht ontvangen en vriendelijk behandeld

Toyota eigenaar
03-12-2023

Goede service Ik ben zeer tevreden met de onderhoud bij deze Toyota dealer. Altijd goed werk en aardige mensen.

E. Schoonbeek
01-12-2023

Zeer klantvrienddlijk Professioneel personeel en klantvriendelijk. Goede service. Fijn bedrijf.

A.S.L.M. H
01-12-2023