9,1
7.734 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.734 beoordelingen - Powered by TNS

Mijn Toyota heeft nog nooit problemen gehad. Ik kom alleen in de werkplaats voor onderhoud, ook hier zijn gelukkig nog nooit noemenswaardige gebreken geconstateerd. Bij het maken van de afspraak al meteen een indicatie van de kosten. Het personeel is vriendelijk.

Melanie Smits (Helmond)
29-03-2021

Goede service, je wordt snel te woord gestaan, snel antwoord op lastige vragen.

Dhr. v.d. Acker (Uden)
29-03-2021

Dit is een perfect bedrijf. Men is vriendelijk, is duidelijk over kosten. Medewerkers zijn zeer deskundig. Echter de prijzen die men door de importeur moet hanteren voor reparaties en gebruikte materialen zijn niet markt conform. Daarom mogen ze voor mij een beurt uitvoeren en de apk. Dat wordt altijd perfect uitgevoerd. Naar volle tevredenheid. Indien er reparaties moeten worden uitgevoerd doe ik dat zelf of ga naar een reparatiebedrijf waar de marktconforme prijs wel wordt gehanteerd.

E.Blomsma (America)
26-03-2021

Er wordt niet gepushed om een nieuwe auto te kopen terwijl je eigen exemplaar een respectabele leeftijd en km stand heeft. Ook wordt er duidelijk gesproken over het onderhoud. Ik word goed geïnformeerd over de eventuele extra reparatie. Een zeer deskundig team waar je zonder zorgen je auto aan toevertrouwd. In het verleden is er een onenigheid geweest over een reparatie. Dit is tot meer dan volle tevredenheid opgelost.

John Rubie (Meterik)
26-03-2021

Goed geholpen, wordt op tijd gebeld voor om de extra uitgaven te bespreken en of je die uitgevoerd wilde hebben.

E.Pennings (Nijmegen)
25-03-2021

Altijd vriendelijk en deskundig. Alles wordt keurig zoals afgesproken uitgevoerd.

C. Leening (Schijndel)
25-03-2021

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden.

C. Verhagen
25-03-2021

Het is technisch een goede garage en het baliepersoneel is vriendelijk.

JH Otten (Nijmegen)
25-03-2021

Alles oke.

Ine van Beek (Nijmegen )
25-03-2021

Het personeel is behulpzaam, correct en altijd vriendelijk. Zowel in de werkplaats als in de showroom.

Mevr. van Iersel (Vught)
24-03-2021

Alles oke, ben tevreden.

Mevr A. Horstink (Nijmegen)
24-03-2021

In alle opzichten zijn wij uitstekend tevreden over de contacten, het zakelijke aspect en de klantvriendelijkebenadering bij Oostendorp Scholten, wij hebben een uitstekende en vriendelijke begeleiding van de medewerker gehad, wie ons uitstekend heeft geholpen en met raad en daad bij staat. Verder zijn wij erg blij met onze nieuw TOYOTA.

Ineke Baartman (Nijmegen)
24-03-2021

Goede service, klantvriendelijkheid en de dealer speelt in op waar de klant echt behoefte aan heeft.

Emiel de Greef (Bleiswijk)
24-03-2021

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen hier: met de verkoper, met het onderhoudsteam. Kan natuurlijk nog veranderen, maar vooralsnog helemaal top.

Bas (Veghel)
24-03-2021

Ik ben er netjes te woord gestaan en de uitvoering is keurig afgewerkt en op aanvraag door mijn vaste monteur in wie ik groot vertrouwen heb. Ik ben vanaf 1972 vaste Toyotarijder met volle tevredenheid en bij dezelfde garages klant t.w. gebr. van den Bosch en later Oostendorp.

Piet van den Berg (Grave)
22-03-2021

Zeer goed en bedrijf, ben hier al meer dan 25 jaar klant, vele Toyota's gekocht en in onderhoud geplaatst. Zeer deskundig, klantvriendelijk en professioneel personeel.

Stefan van Kleef (Boxtel)
19-03-2021

Omdat ik altijd goed tevreden ben over de service.

Dhr. H.L.W.Clement (Boxtel)
19-03-2021

Het is allemaal wel netjes en beleefd, maar mijn auto was niet op tijd klaar want het onderdeel was er niet. Men had moeten weten wat er nodig was. Toen ik de auto ophaalde bleef het motorstoringslampje branden. Niet eerder gebeurd. Stekkertje vergeten. Was dus niet gecontroleerd! Toen ik de factuur kreeg stond er een post er twee keer op. Dus weer bellen. Foutje. Nieuwe factuur. Kortom alles is wel opgelost maar erg slordig allemaal, past niet bij Toyota.

A.Pauptit (Herwijnen)
19-03-2021

We zijn erg vriendelijk ontvangen, we konden op ons gemak rond kijken en kregen heldere uitleg over de auto en namen alle tijd om onze vragen te beantwoorden. We mochten met verschillende auto's een proefrit maken, omdat we twijfelden over welk merk te zouden kiezen. Er was geen moeite te veel. We hadden nog vragen over de inruil van onze lease auto en er werd gelijk naar de maatschappij gebeld. Het werd allemaal super voor ons geregeld. We zijn zeer tevreden over de service die ons geboden werd.

Auke en Cora van der Wal (Wijchen)
19-03-2021

Ik ben goed tevreden over het nakomen van de gemaakte afspraak (kleine beurt en nazien van airco). Tussendoor komt de medewerker van de receptiewerkplaats doorgeven dat er extra kosten gaan komen (t.a.v. de airco schoonmaken). Ik kan hierin meegaan of niet. Prima. Ook gaf de receptiemedewerker van de werkplaats nog een bruikbare tip om anders, beter met de airco om te gaan.

Sjaak (Gemeente Venray)
18-03-2021

Vakkundig. Nauwkeurig. Correct. Geen poespas.

Peter Kemna (Helmond)
18-03-2021

Geweldige service.

Pieter van Ettro (Helmond )
18-03-2021

Voor het eerst met mijn auto naar dealer geweest voor grote beurt en aanvullende onderhoudswerkzaamheden. Mijn "eigen" garage kreeg de motorproblemen niet verholpen. Nu bij de dealer is alles netjes verholpen. Ook heel netjes geholpen. Ben zeer tevreden.

Frank (Son en Breugel )
18-03-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

wmc baets segers (oss)
18-03-2021

Bij Jos V boxtel zijn wij jaren klant altijd tot tevredenheid en erg vriendelijk behandeld. Wij raden iedereen aan om zijn auto voor reparatie, occasion of een nieuwe auto te kopen bij Oostendorp Jos van Boxtel te Oss.

Doorthe Siebers (HERPEN)
18-03-2021

Ik ben ruim 35 jaar klant, ondanks de afstand Nijmegen-Middelrode. Zeer tevreden over betrouwbaarheid, deskundigheid en vriendelijke, correcte bejegening van de klant.

Ruud Joppen (Nijmegen)
18-03-2021

Goede service, fijn personeel. Korte lijntjes in contact.

I.verweij (Drunen)
18-03-2021

Altijd direct behulpzaam, vriendelijke medewerkers, goede vakkennis, komen afspraken na. Nooit problemen achteraf, na onderhoudsbeurt wordt auto netjes gewassen afgeleverd. Van oudsher een fijn bedrijf waar ik al 40 jaar graag kom met mijn Toyota.

rien teulings (nuland [gemeente shertogenbosch])
18-03-2021

Goede en snelle service.

Henk Baron (Ooij)
18-03-2021

Uitstekende service, heldere prijsopbouw, zorgvuldig in benadering.

Marcel (Elst)
18-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.