9,1
8.278 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.278 beoordelingen

Good service

Toyota eigenaar
25-10-2022

Service uitmuntend Hier is de klant koning

Toyota eigenaar
21-10-2022

alles zoals vooraf besproken geregeld je wordt met elan behandeld, men heeft alle tijd voor vragen en opmerkingen. ik heb het er voor over om van Amsterdam naar Venray te rijden, mede door mijn mindere ervaring met voorgaande garages.

Toyota eigenaar
21-10-2022

T. B
21-10-2022

Friendly and professional

E. S
20-10-2022

Uitstekende service Ik ben al jaren meer dan tevreden over het gepleegde onderhoud van mijn auto en de verrichte en verleende service!

Toyota eigenaar
20-10-2022

Het was weer van ouds. Na 12 jaar en 106.000 km staat de Auris nog steeds voor ons klaar en brengt ons waar we moeten zijn. En dat voor gemiddeld 5 liter/100 km. Hij wordt een beetje verwend, want hij is in binnenslaper. We gaan dus voorlopig samen door het leven. En ja, hij krijgt zijn onderhoud bij Oostendorp en dat gaat ook uitstekend. En zijn wachtende baas zit dan lekker aan de koffie. Opmerking: 106.000 km in 12 jaar is weinig, maar voor mijn pensionering deed ik daar maar anderhalf jaar over.

H.R. K
14-10-2022

goede service ben tevreden met het onderhoud en service, vriendelijk personeel

P.H. K
14-10-2022

Zeer tevreden Ik was er voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK. Bij de receptie werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Men vroeg of ik klachten had over de auto. Het was een kleinigheid en die werd gratis verholpen. De wachttijd was buitengewoon plezierig en comfortabel. Koffie en thee naar keuze, koekjes erbij. Je waant je in een restaurant, met het verschil dat je deze consumpties niet hoeft te betalen. De auto was op de afgesproken tijd klaar. En last but not least: de rekening viel mee.

J. V
14-10-2022

Klantonvriendelijkheid is hier verre te zoeken Mijn auto is bij hun in onderhoud geweest. Ik heb de rekening mee naar huis genomen en 2 dagen na het onderhoud op vrijdag betaald. De maandag erna ben ik op zeer onvriendelijke wijze benaderd dat ik de rekening niet betaald zou hebben. Ik heb direct aangegeven dat de factuur al vrijdag betaald was. Kreeg ik te horen dat ik nooit meer op rekening mocht betalen alsof ik een wanbetaler was. Ik heb potverdorie al jaren altijd netjes en op tijd betaald. Ik ben zelf schuldhulpvetlener en stel het niet op prijs om door zowat schreeuwende mensen voor wanbetaler uitgemaakt te worden. Het is waanzin ten top en vreselijk onbeschoft. Voor mij nooit meer Oostendorp en ik zal bij iedereen die ik ken anti reclame voor jullie maken. Zelden zo’n rotbedrijf tegengekomen

Jodine Pen
13-10-2022

Een van de allerbeste garages die ik ken, top service. Service staat erg hoog in het vaandel.

M.J.M. Claase
13-10-2022

Goede service en klantvriendelijk Na gedegen vooronderzoek gekozen voor aanschaf auto bij dit bedrijf. Uitstekende informatie, deskundige medewerker(s). Service top.

Yaris Cross Hybride
13-10-2022

Onderhoud. Dik tevreden. Goede afhandeling en redelijke prijs. Auto waskeurig schoon van binnen en buiten.

J.N.H. V
06-10-2022

Super dealer Waren alle dealers maar zo als Toyota dealer Oostendorp

P. B
06-10-2022

de service is goed En ik ben tevreden.

Toyota eigenaar
04-10-2022

Oostendorp Nijmegen, goed bedrijf We zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en het onderhoud!

J.E.
02-10-2022

Navigatie update. Na 4 jaar en 33000 km op de teller heb ik mijn RAV4 naar de dealer gebracht voor een grote onderhoudsbeurt en APK keuring. Ik kreeg telefonisch de vraag of de navigatie een update moest ,de kosten hiervan zouden 165 euro bedragen. ik vindt dat deze update een service van toyota moet zijn bij een grote onderhoudsbeurt ,kosten 430 euro.

Toyota eigenaar
01-10-2022

Netjes optijd klaar perfecte service

G. V
29-09-2022

Kundig balie personeel. Goede service maar er waren geen leenfietsen en ebike,s en een leen auto vind ik te duur deze had gratis moeten zijn.

Toyota eigenaar
29-09-2022

Goede service Wijn zijn tevreden met de aankoop van de Yaris Cross Hybrid. Tijdens de aankoop (lockdown periode) is er een oplossing gezocht voor een proefrit te maken. Bij het afleveren heeft de verkoper de tijd genomen om e.e.a. aan ons uit te leggen. Ongeveer 1 week later heeft de verkoper gebeld of wij tevreden zijn over de auto en of er nog vragen zijn. Afspraak gemaakt en nogmaals heeft de verkoper de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en uit te leggen.

Toyota eigenaar
29-09-2022

Goede service Ik ben zeer tevreden op de manier ik ben behandeld door de verkoper, stelde je op je gemak terwijl het toch een behoorlijke beslissing was.

Toyota eigenaar
29-09-2022

Top wagentje. De nieuwe Yaris bevalt super. Verkoper met gedegen kennis en prettige omgangsvormen. Alles goed uitgelegd en goede deal gemaakt.

Toine
23-09-2022

Top service… Ik ben niet voor niets al vanaf 1993 klant bij jullie. Altijd geïnteresseerd, betrokken en begripvol (als dat nodig is)! Service op en top, tegen een eerlijke prijs!

Hans Zoer
22-09-2022

Toyota eigenaar
20-09-2022

Tevreden Betrouwbaar

N. M
15-09-2022

Betrouwbaar, deskundig, klantgericht en klantvriendelijk Goede en snelle service. Goed bereikbaar, klantgericht en klantvriendelijk. Betrouwbaar en deskundig. Top!

Petra
15-09-2022

Onderhoudsbeurt Verso Onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid uitgevoerd en tijdig geïnformeerd vwb vervangen van onderdelen en de bijkomende kosten.

Toyota eigenaar
13-09-2022

Top Goed bedrijf met goede service.

Toyota eigenaar
08-09-2022

Goede service en garantie Tevreden met apk en 6e jaars onderhoud. Geruststelling in deze dure tijden is weer een jaar garantieverlenging op hybride pakket en nu ook op rest van de auto

Toyota eigenaar
08-09-2022

Toyota eigenaar
08-09-2022