9,1
6.594 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

6.594 beoordelingen - Powered by TNS

Ik kom al bewust jaren in deze garage. Je weet waar je aan toe bent. Bovendien sta je als mens ook centraal. Je geld kun je overal kwijt, maar hier kost het niet zoveel moeite omdat je waar voor je geld krijgt.

T. Timmermans (‘s-Hertogenbosch)
10-06-2020

Klantvriendelijke behandeling. Deskundig onderhoud en reparatie conform vooraf gemaakte afspraken. Tussentijdse problemen worden keurig opgelost.

Nol van der Loo ('s-Hertogenbosch)
10-06-2020

Goede garage. Top.

René (Sint-Oedenrode )
10-06-2020

Goede service. Vriendelijk geholpen. Prijsafspraken nagekomen.

H Muskens (Kaatsheuvel)
10-06-2020

Zeer vriendelijk, huiselijk en warme ontvangst. Een ongedwongen sfeer, prettig.

Fred Nelissen (Nijmegen)
10-06-2020

Goed, aardig en beleefd.

Paul ter Laak (Nijmegen )
05-06-2020

Beste dealer met goed en gemotiveerd personeel.

Rinus Jansen
04-06-2020

Ben al jaren klant en diverse auto's gekocht - word altijd een nette prijs afgegeven en alles word uitgevoerd zoals besproken. Doe altijd zaken met een vaste verkoper wat dan ook zeer prettig verloopt.

Frank Vermeer. (Schijndel.)
04-06-2020

Goede service en kwaliteit, prettig contact.

Arjen Vastenburg
04-06-2020

ik ben uiterst tevreden. Ik krijg deskundige uitleg van wat gedaan is. De service is uitstekend en ik word alle jaren zeer correct te woord gestaan.

Mevr. Arends (Helmond)
03-06-2020

Oostendorp Auto Cuijk B.V. is voor mij correct, vriendelijk, ter zake kundig en snel.

G. Roosenboom (Gennep)
03-06-2020

Altijd naar tevredenheid geholpen!

J.Kalisvaart (Molenhoek)
03-06-2020

Ik ben al decennia lang klant van Oostendorp, en denk er niet aan om van garage te wisselen.

G.P. Neggers (Uden)
03-06-2020

Alles bevalt goed alleen als service zou een vervangende auto kosteloos ook moeten kunnen.

Henk Humble (Rosmalen )
03-06-2020

Klantvriendelijk.

G.veldhuis (Zaltbommel)
02-06-2020

Vriendelijke en kundige medewerkers en eerlijk advies.

JP van Hemert (Helmond)
29-05-2020

Ik word daar vriendelijk ontvangen en word er binnen de afgesproken tijd geholpen. Met een lekkere kop koffie.

M. Hagelaars
29-05-2020

In >15 jaar nog nooit een aanmerking gehad op het uitgevoerde onderhoud, de werkplaats denkt altijd mee over de prijs/kwaliteit verhouding van het onderhoud opdat ik voor mijn gevoel nooit teveel betaal voor geen toegevoegde waarde (bijv. €30,- generieke vervangende antenne t.o.v. een 150,- Toyota origineel). Ook luistert men altijd naar wensen omtrent aandachtspunten bij onderhoud (bijv. portiergreep zit los).

Stefan Smits (Eindhoven)
29-05-2020

Zoals altijd perfecte service, daarom zijn we al vele jaren klant. We voelen er ons thuis!!

Theo Janssen (Venray )
28-05-2020

Klantvriendelijk en goede service.

Mw. L. Vlemmix
28-05-2020

Prima bedrijf met adequate en uitstekende medewerkers. Acteren klantgericht zonder poespas en doen niet aan het onnodig opjagen van de kosten. Betrouwbare dealer met prima personeel wat ook nog klantvriendelijk is.

Peter de Groot (Geldrop)
28-05-2020

De eerste onderhoudsbeurt uit laten voeren bij Toyota Cuijk, ik kijk positief terug op de goed uitgevoerde onderhoudsbeurt aan mijn auto, waarbij er goed gecommuniceerd werd en er duidelijke afspraken zijn gemaakt. Daarnaast waren de monteur en de receptie medewerker proffesioneel en service gericht . Tot de volgende keer!

Twan van de Camp (Haps)
28-05-2020

Ik ervaar aldaar een zeer klantvriendelijke benadering, waarbij steeds veel rekening wordt gehouden met mijn wensen. Wanneer ik vragen heb, krijg ik een correcte en deskundige beantwoording.

Han Scherer (Schaijk)
28-05-2020

Keurige behandeling.

W E van Creij Nuland (Nuland d)
28-05-2020

Komt eerlijk over en geeft ons het vertrouwen dat een dure of minder dure auto niks uitmaakt. Wij denken dat iedereen alle aandacht krijgt.

Dhr van de Wetering
28-05-2020

Gewoon een goede en betrouwbare dealer/garage!

Dhr. W. Kersten ('s-Hertogenbosch)
28-05-2020

Proffesionele service, altijd overleg, duidelijkheid en geen onnodige reparatie.

J. Smeets (Nijmegen )
28-05-2020

Ik vind de medewerkers vakkundig ,beleefd en klantvriendelijk

Auzin (Nijmegen )
28-05-2020

Goede service, keurige klantbenadering, makkelijk om afspraak te maken.

Jeff Hol (Asten)
28-05-2020

Men houdt zich aan afspraken, goede uitleg en voorlichting.

Th.Janssen (Nijmegen)
28-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.