9,1
7.525 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

7.525 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer kundige en vriendelijke medewerkers.

Cees van Herwijnen (Rosmalen )
04-01-2021

Duidelijk en goed personeel, vriendelijk.

Armando Sulis (Den bosch )
04-01-2021

Vriendelijk, deskundig.

Martin Hemmes (Rosmalen )
04-01-2021

Zeer correct te woord gestaan, duidelijke afspraak, alles goed naar tevredenheid afgehandeld.

Hans van Haren (Nijmegen)
04-01-2021

Zeer klantvriendelijke en -gerichte benadering.

Leo de Laat (Bladel)
04-01-2021

De wijze van behandeling vanaf het eerste contact tot en met na de aflevering was uit de kunst!

Anton Debie (Veldhoven)
04-01-2021

Prettige onderhandeling over aanschaf/inruil. Verkoopadviseur neemt alle tijd en geeft goede voorlichting over de auto. Goede gezellige sfeer in de showroom/werkplaats. Verkoper kon zelf niet aanwezig zijn bij proefrit, maar collega nam ook alle tijd.

Maarten Stroink (Nijmegen)
04-01-2021

Deskundig, vriendelijk, eerlijk.

Ralf Uebbing (Velden)
04-01-2021

Prima, eerlijk en dienstverlenend.

Miranda van Laar
04-01-2021

Prettige samenwerking, prima service en deskundig personeel!

Hein van de Wal (Millingen aan de Rijn )
04-01-2021

Met aandacht geholpen en bij het kiezen van een model ook een overzicht gekregen met de opties die beschikbaar zijn. Alle kleurstalen liggen in winkel. Koffie smaakt goed en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Bij aflevering van je auto pakken ze het mooi aan ondanks alle corona maatregelen.

Dhr. van der Ree
29-12-2020

Als ze zeggen te bellen als mijn auto klaar is, dan horen ze dat ook te doen en onvoldoende olie in de motorblok doen na een grote beurt zodat ik een dag later weer terug moet is een grote beginnersfout.

Theodoor (Lieshout)
28-12-2020

Je wordt goed geholpen en alles volgens afspraak.

J.H.P.M van den Akker (De Rips)
28-12-2020

Vriendelijke en duidelijke benadering.

Mevrouw. Lam (Helmond)
28-12-2020

alles goed geregeld.

verbeek (eindhoven)
28-12-2020

Vakkundig en vriendelijk personeel.

J M Janssen (Bladel)
28-12-2020

Dealer zou wat dichterbij mogen zijn. Eerst ging de auto voor onderhoud naar Valkenswaard.

Jos Heesters (Reusel)
28-12-2020

Correcte behandeling.

Maria Dekkers (EINDHOVEN )
28-12-2020

Keurig volgens afspraak gevraagde reparatie verricht.

Paul van Kempen (Uden)
28-12-2020

Prima bedrijf.

L A J M Peters (Schaijk)
28-12-2020

Ik word altijd netjes geholpen.

Nooijen (Uden)
28-12-2020

Goed service, vriendelijke medewerkers komen afspraken na en bellen altijd als er iets extra’s moet gebeuren. Zeer tevreden.

Dhr ALC van Kessel. (Oss)
28-12-2020

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Tevreden klant (Veghel )
28-12-2020

Als vaste klant word ik steeds vriendelijk, professioneel en eventueel tussendoor met een vraag of kleinigheid te woord gestaan en/of geholpen.

AGM Brinkman (Malden)
28-12-2020

Kom al jaren bij dit bedrijf met de auto voor onderhoud en ben altijd goed geholpen.

T Maasen
28-12-2020

Ik kom al jaren bij deze dealer. Verschillende toyota´s gehad. Altijd goed geholpen. ook de werkplaats.

A.Hermans (Drunen)
28-12-2020

De service en vriendelijkheid was top. Natuurlijk met alle corona perikelen is het anders dan anders. Ondanks dat super ervaren.

T Bunink (Nistelrode )
28-12-2020

Ik ben al vanaf 1985 klant bij van Boxtel en altijd ben ik correct en op een vriendelijke manier geholpen.

Henk Toebast
28-12-2020

Ik heb een service plan afgesloten bij Toyota en nu ligt het systeem er al vanaf 3 december uit, zodat ik (de rekening niet direct hoef te betalen), maar ik wel de rekening zie, zodat ik weet wat alles heeft gekost, zodoende wil nooit meer een service plan.

Kerkhoff h.g (Helmond)
18-12-2020

Al jaren vertrouwd.

Ivo de Tombe (84 jaar) (Eindhoven)
17-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.