9,1
8.643 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.643 beoordelingen

Gewoon goed behandeld

Anoniem
09-07-2014

Ik ben over de hele linie tevreden tot nu toe.

Anoniem
09-07-2014

correct, juiste prijsopgave/factuurbedrag, contact over uit te voeren reparaties

Anoniem
09-07-2014

Keurig, nette garage. Netjes geholpen, gewoon normaal, niet een of ander balletje dat je iets probeert aan te smeren. Top ervaring!

Jeroen (Boxtel)
09-07-2014

Ik ben heel tevreden over mijn auto en de klantvriendelijkheid bij Jos van Boxtel. Dus gewoon een heel goed gevoel en dat is mij veel waard.

Richard van Zoggel (Heeswijk-Dinther)
09-07-2014

Prettig, betrouwbaar, klantvriendelijk

Anoniem
09-07-2014

Goede service, fijne medewerkers, goede kwaliteit onderhoud.

Kitty Panhuis (Leunen)
09-07-2014

gewoon een prettig bedrijf

Mevr. Aleid Vonk (Helmond)
09-07-2014

Omdat ik tot nog toe zeer tevreden ben

Anoniem
09-07-2014

goede service; men komt afspraken na.

Anoniem
09-07-2014

correcte bejegening. Goede werkplaats, correcte uitvoering van vooraf overeengekomen werkzaamheden

Anoniem
09-07-2014

alles was correct

Anoniem
09-07-2014

prettig contact en goede service

Anoniem
09-07-2014

Een prima service!

Anoniem
08-07-2014

Goede service, vriendelijke medewerkers, nemen de tijd voor je, maken een praatje als je zit te wachten.

Anoniem
08-07-2014

Klant vriendelijk personeel.

W Jans de Haan (Venlo)
08-07-2014

De medewerkers komen de afspraken na.

Ton Baars (Geldrop)
08-07-2014

vriendelijk . ter zake , vooraf bekend met prijs,en op tijd.

Anoniem
08-07-2014

Klantvriendelijk en vakkundig.

Gerrit Gerritsen (Eindhoven)
08-07-2014

De vriendelijke en vakkundige benadering door alle afdelingen.

Ton Verhoof (Eindhoven)
08-07-2014

Vriendelijkheid en duidelijke afspraken met betrekking tot onderhoud van je auto.

Anoniem
08-07-2014

Vriendelijk personeel, altijd een duidelijke uitleg, je kan alles vragen.

Kim van Deursen (Eindhoven)
08-07-2014

Klantvriendelijk en duidelijk in afspraken.

Anoniem
08-07-2014

Deze dealer is service gericht, zeer flexibel en is zeer kundig.

Anoniem
08-07-2014

Goede en duidelijke uitleg over de werkzaamheden. werd netjes opgebeld dat de auto klaar was.

Anoniem
08-07-2014

altyd korrekt en op tyd. dragen oplossing aan bij problemen b.v. windruis bij het portier extra strip er in en is weer inorde Gratis.

dhr.F.Thielens. (Oss)
08-07-2014

goede service, communicatie, werkzaamheden zijn altijd tot onze tevredenheid uitgevoerd. wij zijn reeds 9 jaar tevreden klant bij van Boxtel in Middelrode.

Raymond Marlisa (Wijchen)
08-07-2014

Vooral de receptie laat zien en horen hoe het bedrijf in elkaar steekt en hoe de verhoudingen zijn.

Arie van der Hofstad (Eerde)
08-07-2014

Anoniem
08-07-2014

De zorgvuldigheid en klantgerichtheid zijn super. Altijd zeer correct.

Yolanda Krijgsman ('s-Hertogenbosch)
08-07-2014