9,1
8.747 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.747 beoordelingen

Een zeer professioneel bedrijf met kundig personeel. De kosten zijn altijd zeer redelijk en altijd wordt er een duidelijke prijsopgave van te voren gegeven. Gewoon goed!

Dhr. G. Aussems (Helmond)
22-07-2014

Kwaliteit van dienstverlening en verleende service. Denkt mee met de klant, is vriendelijk en zal altijd proberen te helpen. Ik heb Audi, Opel, Ford, Peugeot gereden, maar de service van Toyota is vele male beter. Ik vind het zelfs jammer dat de nieuwe Avensis qua auto niet in mijn smaak valt. Dus ik hoop dat mijn huidige nog een jaar of wat mee zal gaan!

Anoniem
22-07-2014

perfecte service, vriendelijk behulpzaam personeel.

Anoniem
22-07-2014

Vriendelijke, vakkundige garage.

dhr. e.j.dekkers (nijmegen)
22-07-2014

klantvriendelijkheid

PPJJ de Vries (Schaijk)
22-07-2014

Netjes,vriendelijk en eerlijk

Rob Groothuis (Vinkel)
22-07-2014

Vriendelijke bejegening, betrouwbaar, snelle afhandeling.

Anoniem
22-07-2014

betrouwbaar en houdt zich aan de afspraken

Ruud van de Ven (Veghel)
22-07-2014

Dit is mijn 3e nieuwe toyota en ik ben er altijd netjes en goed behandeld er zijn nooit problemen geweest en het is voor mij een vertrouwd aders

Dhr.Theo van de Laar (Nuenen)
22-07-2014

Goede en hartelijke service!

Durmaz (Eindhoven )
22-07-2014

Altijd vriendelijke en behulpzame balie medewerkers.

Anoniem
22-07-2014

Betrouwbaar en correct; afspraken worden goed nagekomen

Anoniem
21-07-2014

Servicegericht en betrouwbaar

Anoniem
21-07-2014

eerlijk en transparant, komt afspraken na en denkt mee

Anoniem
21-07-2014

betrouwbaar en klanrvriendelijk

Hub Sturme (Ysselsteyn)
18-07-2014

wij worden altijd keurig geholpen

cj megens (den bosch)
18-07-2014

omdat ze super goed zijn en correct handelen.

Anoniem
17-07-2014

Ze hebben de auto niet schoon afgeleverd, en er is een hendeltje afgebroken, wat niet gerepareerd is.

Anoniem
17-07-2014

Eerlijke behandeling

Thijs van den Boogaart (Helmond)
17-07-2014

Correcte maniervan werken

Anoniem
17-07-2014

Wij zijn nu correct en vriendelijk behandeld en hebben een goede uitleg gekregen van de receptionist. Hebben ook vooraf prijsindicatie gekregen. Ik denk vooral zo door gaan.

Anoniem
17-07-2014

Vriendelijke mensen, maar helaas wel de klassieke 'ruitenwisservloeistof bijgevuld' op de bon, terwijl wij dat zelf al hadden gedaan.

Anoniem
17-07-2014

Vriendelijk kundig personeel, goede service

Anoniem
17-07-2014

goede service en vriendelijk

Kees den Brok (Heesch)
17-07-2014

Zoals ik al eerder kenbaar maakte, de vriendelijkheid, en de service.

Ben van der Donk (Den Dungen)
17-07-2014

De totale omgang en behandeling van klanten staat bij Toyota Jos van Boxtel hoog in het vaandel en er wordt ook zo gewerkt.

Anoniem
17-07-2014

Prima telefonisch klantcontact en een gedegen advies en daarbij behorende prijsopgave

Anoniem
17-07-2014

Klantvriendelijk, correct, afspraak is afspraak, duidelijke communicatie via sms of telefoontje

Anoniem
17-07-2014

Afspraak kleine beurt plus APK ligt vast. Mij dan niet bellen over het afstellen van lampen, het smeren van de scharnieren van een motorkap! En daar extra € 20,-- voor vragen. Bovendien viel defecte lamp binnen service-abonnement. Het afstellen van lampen en het smeren van een motorkapscharnier valt m.i. nu juist onder een kleine beurt. Of iets gesmeerd moet worden is sowieso geen vraag. Verder wel tevreden! Leenauto goed!

Jaap Sluiter (Zaltbommel)
17-07-2014

ik rij nu bijna een jaar Toyota en ik ben er zeer tevreden over zo wel als merk als de dealer . ik zeg vol houden zo. gr chris van eijk.

chris van eijk (denbosch)
17-07-2014