9,1
8.747 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Oostendorp

9,1

8.747 beoordelingen

Goede communicatie en vriendelijk

Anoniem
10-07-2014

We hebben fijne ervaringen met de uitleg en handelswijze van de verkoper. We hebben de auto voor zover als we nu weten vertrouwd verzekerd via de dealer. De service en behandeling bij het onderhoud bevallen ons uitstekend.

P.C.M. van Velthoven (Someren )
10-07-2014

Vriendelijk, meedenkend, goede service

Sevim (Oss)
10-07-2014

netjes geholpen wordt altijd gebeld voor meer kosten vriendelijk aan de balie voelt erg vertrouwd in middelrode wijkomen er al 30 jaar en dat zegt ook iets

g.j.a. van dijk peijnenburg (rosmalen)
10-07-2014

klantvriendelijk

Karel van den Bergh (Berlicum)
10-07-2014

Klantvriendelijk. No nonsens bij afhandelen van mankementen aan de auto. Niet moeilijk doen bij vervangend vervoer of extra controle van bijv. het airco systeem. Veel waardering voor werkplaatschef Jozef. Prettige iemand met wie ik goed kan communiceren en die mij voor vol aanziet. Dus geen minderwaardige behandeling of op me neerzien om wat voor reden dan ook. Ook de medewerkers van de afd, verkoop verdienen een pluim. Voor hun ben ik niet een nummer maar een klant die mij ook van naam kennen.

Dhr. W.L.van Dongen ('s-Hertogenbosch)
10-07-2014

Ben te vreeden

Anoniem
10-07-2014

altijd al correct en naar tevredenheid behandeld

wgf van den Bergh ('s-hertogenbosch)
10-07-2014

prima service alleen ben ik van mening (achteraf) dat het vervangen van de remschijven achter enkel vanwege roest niet nodig was. Wel de remblokken. Dit omdat ik zeer een rustige rijder ben die optimaal zuinig rijdt. Dus door het lage gebruik van mijn remmen lijkt het mij voor de hand liggen dat er zich roest vormt waarbij de blokken onvoldoende de schijven schoon houden en wellicht ook sneller schuin doen slijten.

Anoniem
09-07-2014

goed, maar prijzig.

Anoniem
09-07-2014

Klantvriendelijk, nette uitstraling bedrijf, professioneel.

Anoniem
09-07-2014

Ben tevreden over de reparatie, maar had in mijn geval verwacht dat zij dit opgenomen hadden met de fabrikant voor een eventuele tegemoetkoming.

Willy van Stiphout (Helmond)
09-07-2014

tevredenheid

Anoniem
09-07-2014

Goede service

Anoniem
09-07-2014

Gewoon goed behandeld

Anoniem
09-07-2014

Ik ben over de hele linie tevreden tot nu toe.

Anoniem
09-07-2014

correct, juiste prijsopgave/factuurbedrag, contact over uit te voeren reparaties

Anoniem
09-07-2014

Keurig, nette garage. Netjes geholpen, gewoon normaal, niet een of ander balletje dat je iets probeert aan te smeren. Top ervaring!

Jeroen (Boxtel)
09-07-2014

Ik ben heel tevreden over mijn auto en de klantvriendelijkheid bij Jos van Boxtel. Dus gewoon een heel goed gevoel en dat is mij veel waard.

Richard van Zoggel (Heeswijk-Dinther)
09-07-2014

Prettig, betrouwbaar, klantvriendelijk

Anoniem
09-07-2014

Goede service, fijne medewerkers, goede kwaliteit onderhoud.

Kitty Panhuis (Leunen)
09-07-2014

gewoon een prettig bedrijf

Mevr. Aleid Vonk (Helmond)
09-07-2014

Omdat ik tot nog toe zeer tevreden ben

Anoniem
09-07-2014

goede service; men komt afspraken na.

Anoniem
09-07-2014

correcte bejegening. Goede werkplaats, correcte uitvoering van vooraf overeengekomen werkzaamheden

Anoniem
09-07-2014

alles was correct

Anoniem
09-07-2014

prettig contact en goede service

Anoniem
09-07-2014

Een prima service!

Anoniem
08-07-2014

Goede service, vriendelijke medewerkers, nemen de tijd voor je, maken een praatje als je zit te wachten.

Anoniem
08-07-2014

Klant vriendelijk personeel.

W Jans de Haan (Venlo)
08-07-2014